HIRDETÉS

10 dolog, ami szerencsére szépen lassan eltűnik a modern világban

  A társadalmunkban sajnos sokféle megkülönböztetés létezik, melyeket bármennyire is szeretnénk, nem tudunk egycsapásra megváltoztatni. Néhány dolgot azonban sikerült vagy legalábbis folyamatban van, és kár lenne elmenni mellettük szó nélkül.

  HIRDETÉS

  A most következő illusztrációk erőt adhatnak hozzá, hogy kellő kitartással és odafigyeléssel idővel minden előítélet és megkülönböztetés eltüntethető.

  1. 1 A nők lehetnek jó anyák és feleségek egyszerre, miközben a munkahelyükön is úgy teljesítenek, mint a férfiak.


  2. 2 A tetovált emberek nem bűnözők, egyszerűen tetszik nekik ez az önkifejezési mód.


  3. 3 Nincs több divatstandard - mindenkit el kell fogadni olyannak, amilyen.

   15155812 image crop 1902x1487 1573083978 728 32e9147584 1573231393
   forrás
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS

  4. 4 Csak mi döntünk arról, hogy mit-mikor szeretnénk valóra váltani az életünkben.


  5. 5 A testi vagy szellemi fogyatékosság többé nem ok arra, hogy ujjal mutogassunk valakire.


  A bejegyzés a hirdetés alatti gombbal folytatódik

29 hozzászólás

SZÓLJ HOZZÁ!29 comments

 • Szia, guest
 • szerintem meg mindenki úgy éli az életét ahogy akarja elvárások nélkül..nem muszáj megfelelni másoknak mindenki maga dönti el mit hol és hogyan tesz s hogyan néz ki külsőleg! senki se tökéletes és senkinek nem is kell annak lenni önmagunkat kell adnunk!
 • Hagyjuk már. mindenki lakjon egy kicsit Borsodban, Baranyában vagy Szabolcsban. Utána beszéljünk a rasszizmusról. A legnagyobb szájhősök el sem hagytak Budát vagy a belvárost! És fogalmuk sincs a magyar valóságról. A BLM tüntetésen egy magyar sem volt. Szánalmas és látszik, hogy hecc az egész. Fogadjunk, hogy ez nem jelenik meg.Éljen a liberális szólásszabadság
 • Azért ezek közül rengeteggel találkozik az ember nap mint nap. Ráadásul az emberben benne volt mindig is meg lesz is az, hogy ha valaki más akkor ösztönösen rácsodálkozik, véleményezi, mutogat rá. Ez nem bűn, ha furcsáljuk hogy a másik más mint mi. Az a bűn ha ezzel bántjuk és ez sajnos mindenhol jelen van. Vannak emberek akik nem tudják elfogadni hogy valaki más, vagy magukkal van problémájuk és ezért keresnek egy olyan embert aki nagyon más és rajta vezetik le a feszültséget.A másik meg az hogy mindig is voltak és lesznek is szépség ideálok. Már egészen az őskorban jelen voltak (pl willendorfi vénusz). És ezeket sok ember követni is fogja, még akkor is ha ez beteges és teljesen tönkreteszi magát. Aki pedig nem követi arra mutogatni fog. Mindig is lesznek ilyen emberek. Ez az élettel jár. De persze az a legszebb ha az ember kiáll magáért és egyedi lesz. De fel kell készülnie hogy így ki fog lógni a tömegből és esetleg nehezen talál majd hozzá hasonlókat. Szóval valamennyire muszáj alkalmazkodni. 
  • De az a baj, hogy a szépségideálok közül volt olyan régebben is, ami nagyon káros volt az egészségre. Pl.: A 30cm-es derék volt talán valamikor a középkorban a nagy divat, de emiatt, mivel ezt fűzők hordásával érték el, deformálódtak a csontok, a belső szervek helyzete megváltozott. És mégis sok mindenki ezt követte.
 • 4. Nem feltétlenül jó, hogy az emberek úgy gondolják, hogy 30-40 évesen még nem kell férjhez mennie/feleségül vennie a barátnőjét, már van. Illetve előbb a házasság, aztán a gyereknevelés, nem pedig fordítva.
  • Akkor házasodik az ember amikor készen áll rá, ha van mellette valaki akivel el tudja képzelni a jövőjét.. Vannak akik viszont egyáltalán nem akarnak házasodni velük sincs semmi baj, ettől függetlenül lehet gyereke. Sőt mindenkinek lehet házasság előtt is.. Nem kikötés hogy kötelező házasodni szülés előtt 
 • Ez mekkora baromság! :D A bőrszín csak egy szín? Nem kell szégyellni a túlsúlyt? Jesszumpepi, melyik idióta marha ír ilyeneket? :D
  • Miért baromság? Miért rosszabb egy ember, azért, mert éppen nem fehér? Ez egy óriási rasszista baromság. A másik a túlsúly. Ha mondjuk 200 kilós valaki akkor tényleg fogynia kell, de ha a súly nem veszélyezteti az egészségi állapotát addig oké.
  • Valaki genetikailag túlsúlyos. És az nem tud ezzel mit kezdeni. Képzeld el vannak ilyen emberek. Az én barátom is túlsúlyos, pedig rendesen sportol és táplálkozik. De genetikailag ilyen és nincs vele problémája ahogy nekem sincs. 
   • Nekem van egy osztálytársam, aki valamilyen betegsége miatt túlsúlyos, és már 1. osztályos korában (!!) fogyózott. Most pedig már nagyon szép lány, és nagyon jó barátnőm. Abban igazat adok a "miskolci" nevű hozzászólónak, hogy ez a csaj is sokáig mindenkibe belekötött, de nagyon megváltozott. Kívül-belül. 
Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

Küldd el egy barátodnak!