10 dögös tanárnő, aki túlságosan is komolyan vette a diákfiúk “tanítását”

Az emberek általában kivétel nélkül felemelik a hangjukat a fiatalkorúak ellen elkövetett szexuális bűntények ellen, akad azonban egy valami, amiről nagyban megoszlik a közvélemény. Ez a valami pedig nem más, mint a tanárnő - diákfiú kapcsolat, mely mind a mai napig heves vitát képesek kiváltani az emberekben. Az alábbiakban a történelem 10 legdögösebb (emiatt) börtönbüntetésre ítélt tanárnőjét gyűjtöttem össze, akik mi tagadás... kissé túlságosan is szívükre vették a diákfiúk ,,tanítását". A cikk második oldalának alján szavazhattok is, hogy nektek személy szerint mi a véleményetek erről az egészről.


 1. 1 Sarah Jones


  A ohioi kollégium 27 éves tanárnőjét egy 17 éves diákjával kapták rajta, tanítás közben. A nőt letartóztatták és eltiltották a tanítástól. Szabadlábra helyezése után elvált férjétől és a mai napig is folytatja kapcsolatát az immár nagykorú ex-diákjával.

 2. 2 Hope Jacoby


  A 23 éves fizika tanárt a tanév utolsó tanítási napján tartóztatták le, amikor is két diákjával kapták (14 és 17 éves) rajta az iskola szertárában. A fiatal tanárnő azzal próbált védekezni a bíróságon, hogy csak a fizikát próbálta oktatni a diákjainak…

 3. 3 Lindsay Massaro


  A tanárnő 26 éves volt, amikor a saját kocsijában kapták rajta, amint éppen egy 15 éves diákjával mélyítette el a biológiai ismereteiket. A tanárnőt a srác édesapja buktatta le, aki szólt is a rendőröknek, ám a bíróságon már a tanárnő mellett tanúskodott, elmondása szerint ugyanis utólag rájött, hogy teljesen normális, ami történt.

  A srác helyében biztos zabos lennék a faterra…🙄

 4. 4 Lisa Glide

  forrás

  A 35 éves Lisát 1 év letöltendő börtönbüntetésre és 5 év próbaidőre ítélte a bíróság, miután 2009-ben kétszer is nemi kapcsolatot létesített az akkor 17 éves diákjával. A fiú és a tanárnő is többször kihangsúlyozta, hogy a srác kezdeményezte a kapcsolatot, ám ez sem mentette meg őt a börtönbüntetéstől és a tanári karrierjének végétől.

 5. 5 Carrie McCandless


  Carrie-t 45 nap börtönbüntetésre ítélte a bíróság. A tanárnő egy osztálykirándulásra vitte éppen a diákjait, amikor is azok leitatták őt, melynek eredményeképpen végül összegabalyodott az egyik 17 éves diákjával.

 6. 6 Amy McElhenney


  Az Miss Texas-ból lett spanyol tanárt bírósági úton fosztották meg tanári képesítésétől, miután szexuális kapcsolatot létesített egy 18 éves diákjával. Börtönbüntetés nem járt érte, hiszen a diák már nagykorú volt, ám a törvények szigorúan tiltják, hogy bármilyen kapcsolat is legyen tanár és diák között, így azonnal eltiltották őt a tanítástól.

 7. 7 Michelle Preston


  Michelle a kansasi Shawnee Mission középiskola egyik tanárja és egyben a pompomcsapat vezetője volt. Munkaviszonyát azonban egy felfüggesztették és gyorsított eljárásban bíróság elé állították, mert három (16 és 17 év közötti) diákjával is ‘túlságosan közeli’ kapcsolatba bonyolódott. A róla készült meztelen fotók buktatták le, melyeket a diákok töltöttek fel az internetre. Hálátlan suhancok!

 8. 8 Pamela Rogers Turner


  Az általános fizikatanár 27 éves volt, amikor egyik óra közben rajta kapták őt egy 13 éves diákjával. A nőt 9 hónap börtönbüntetésre ítélte a bíróság, illetve 8 év felfüggesztettet is kapott a tettéért. A 9 hónap letöltése után azonban ismét összegabalyodott a tanulóval, így végül a maradék 8 évet is le kellett ülnie.

 9. 9 Amy Northcutt


  Az akkor 26 éves Amy-t és 27 éves férjét egyaránt börtönbüntetésre ítélte a bíróság, miután a házasságuk izgalmasabbá tétele végett egy harmadik, 16 éves diákot is megpróbáltak bevonni a nemi életükbe. Ez végül nem sikerült, ám az általuk küldött SMS-ek végül lebuktatták őket, amiért börtönbüntetésre és nagyon komoly pénzbírságra ítélték őket.

 10. 10 Debra Lafave


  A floridai tanárnőt, Debra Lafave-t 2004 nyarán tartóztatták le, miután a rendőrségnek megalapozott gyanúja volt rá, hogy szexuális kapcsolatot folytat egy 14 éves diákjával. A bíróságon végül a tanárnő is elismerte a tettét, aki a floridai törvények miatt végül nem kapott börtönbüntetést, de három év házi őrizetre és 7 év próbaidőre ítélte őt a bíróság.

REAGÁLJ A TARTALOMRA EMOJIVAL!

2
Ez igen!
1
Nem tetszik!
0
Vicces
1
Imádnivaló
2
Meglepő
0
Szomorú
1
Bosszantó

SZÓLJ HOZZÁ!Hozzászólások

Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

Küldd el egy barátodnak!