HIRDETÉS BEZÁRÁS

25 lélegzetelállító szobor, amik szinte már túl szépek erre a világra

A női test szépségét költők, művészek és zenészek milliói dicsérik immár emberemlékezet óta. A történelem során természetesen megannyi szobrot állítottak már a női test dicsőítése végett, ám a korai technikával nem feltétlenül sikerült őket olyan látványosra és élethűre készíteni, mint manapság.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál most 25 olyan lélegzetelállító szobrot gyűjtöttünk össze, melyek remekül egyesítik a női természet két nagy adottságát: a törékenységét és az erejét.

  1. Luo Li Rong munkái.

  https://www.instagram.com/p/BbvA1r1H7ZX/?utm_source=ig_embed

  https://www.instagram.com/p/BaQjhtgn4Fv/?utm_source=ig_embed

  Luo Li Rong hihetetlenül nőies és valósághű szobrokat hoz létre. Művei elegánsak és gyönyörűek. Kicsit olyanok, mintha bármelyik pillanatban életre kelhetnének.

  2. Richard Stainthorp munkája.

  Drótszobor

  Richard Stainthorp 20 éve készít szobrokat fémhuzalból. Szobrai különösen izgalmasak, melyekkel általában a női test sima és gyönyörű körvonalait ábrázolja. Richard szerint a drótokkal végzett munka olyan, mint a rejtvényfejtés, de imádja.

  3. Ez a titokzatos és érzéki szobor az olaszországi Genova híres temetőjében, a Monumental Cemetery of Staglieno-ban található.

  Temetői szobor Temetői szobor2

  4. Jean-Michel Bihorel munkái.

  Virágszobor Virágszobor2

  Jean-Michel Bihorel már többször is lenyűgözte az internetet a rendkívüli, virágból készített női szobraival. Nagyon kreatívak és elképesztően gyönyörűek, nem?

  5. Vittorio Tessaro munkái.

  Női szobor Női szobor 2

  Az olasz Vittorio Tessaro teljes méltóságában képes újrateremteni a női testet, amit a költők sem képesek ennél gyönyörűbben ábrázolni.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  6. Benjamin Matthew Victor munkái.

  Benjamin Matthew Victor amerikai szobrászművész tudja, hogyan kell az erotikát bronzba önteni. A művész alkotásai látványosak, és minden vonást tökéletes részletességgel mutat be, ennek köszönhető az a tény, hogy a szobrai szinte életre kelnek a szemünk előtt.

  Bronz szobor Bronz szobor2 Bronz szobor3

  Még nincs vége, a képgaléria a következő oldalon folytatódik!

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.