HIRDETÉS

Válassz egy pitét, mi pedig elmondjuk, hogy mit árul el a döntésed a személyiségedről

A szakértők úgy vélik, hogy közvetlen kapcsolat van a személyiségünk és a tudatalatti elménk között. A most következő kis teszt is erre alapszik – a különböző formájú piték közül választás ugyanis egy tudatalatti döntés eredménye, mely rendkívül árulkodó a személyiségünkkel kapcsolatban.

Vess egy pillantást tehát az alábbi képre, majd az 5 különböző formájú pite közül válaszd ki azt az egyet, ami számodra a leginkább szimpatikus, mi pedig elmondjuk, hogy mit árul el rólad a választásod.


 1. 1 Kör


  Gondolkodó és elemző vagy. Nagyon jó vagy abban, hogy a dolgok mögé láss. Nem szereted az időpocsékolást és próbálsz mindig a leghatékonyabb lenni. Nem számít, hogy ez a kutyasétáltatás vagy az autómosás. Akkor állsz elő a legjobb ötlettel, amikor a többiek már kifulladtak. Praktikus személyiség vagy.

 2. 2 Pentagon


  Egyéni játékos vagy. Nem szereted kimutatni az érzelmeidet de jól tudod másokét értelmezni. Sokszor mondják, hogy nagyon jó intuícióid vannak és figyelmes vagy másokkal. Nyugodt vagy és visszafogott.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
 3. 3 Sokszög

  pie 04
  forrás
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  Kreatív és innovatív vagy. Szereted élni az életet. Nagyon lelkes vagy és szeretsz a figyelem középpontjában lenni. Jó veled beszélgetni. Bárkivel és bármiről képes vagy elcsevegni.

 4. 4 Csillag


  Te egy született vezető vagy. Szereted a kihívásokat és nem ismered a “nem” szócskát. Bármilyen problémát vet eléd az élet, de biztosan felveszed a kesztyűt és harcba indulsz ellene. Nem hagyod magad. Nagyon jól tudsz másokat irányítani. Látod a dolgok egészét, amivel könnyen tudsz megfelelő döntéseket hozni.

 5. 5 Szív


  Te egy fantasztikus ember lehetsz, aki népszerű az ismerősei körében. Szereted az embereket, törődsz velük, ami nagyon jó hallgatóvá tesz. Hőséges és támogató barát vagy. Próbálod elkerülni a konfliktusokat néha saját érzéseidet beáldozva.

  Ti melyiket választottátok? Mennyire igaz rátok az eredmény? Írjátok meg nekünk hozzászólásban. 🥧

HIRDETÉS
HIRDETÉS

2 hozzászólás

SZÓLJ HOZZÁ!2 comments

 • Szia, guest
Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.