Válassz egy pitét, mi pedig elmondjuk, hogy mit árul el a döntésed a személyiségedről

A szakértők úgy vélik, hogy közvetlen kapcsolat van a személyiségünk és a tudatalatti elménk között. A most következő kis teszt is erre alapszik – a különböző formájú piték közül választás ugyanis egy tudatalatti döntés eredménye, mely rendkívül árulkodó a személyiségünkkel kapcsolatban.

Vess egy pillantást tehát az alábbi képre, majd az 5 különböző formájú pite közül válaszd ki azt az egyet, ami számodra a leginkább szimpatikus, mi pedig elmondjuk, hogy mit árul el rólad a választásod.


 1. 1 Kör


  Gondolkodó és elemző vagy. Nagyon jó vagy abban, hogy a dolgok mögé láss. Nem szereted az időpocsékolást és próbálsz mindig a leghatékonyabb lenni. Nem számít, hogy ez a kutyasétáltatás vagy az autómosás. Akkor állsz elő a legjobb ötlettel, amikor a többiek már kifulladtak. Praktikus személyiség vagy.

 2. 2 Pentagon


  Egyéni játékos vagy. Nem szereted kimutatni az érzelmeidet de jól tudod másokét értelmezni. Sokszor mondják, hogy nagyon jó intuícióid vannak és figyelmes vagy másokkal. Nyugodt vagy és visszafogott.

 3. 3 Sokszög


  Kreatív és innovatív vagy. Szereted élni az életet. Nagyon lelkes vagy és szeretsz a figyelem középpontjában lenni. Jó veled beszélgetni. Bárkivel és bármiről képes vagy elcsevegni.

 4. 4 Csillag

  pie 05
  forrás

  Te egy született vezető vagy. Szereted a kihívásokat és nem ismered a “nem” szócskát. Bármilyen problémát vet eléd az élet, de biztosan felveszed a kesztyűt és harcba indulsz ellene. Nem hagyod magad. Nagyon jól tudsz másokat irányítani. Látod a dolgok egészét, amivel könnyen tudsz megfelelő döntéseket hozni.

 5. 5 Szív


  Te egy fantasztikus ember lehetsz, aki népszerű az ismerősei körében. Szereted az embereket, törődsz velük, ami nagyon jó hallgatóvá tesz. Hőséges és támogató barát vagy. Próbálod elkerülni a konfliktusokat néha saját érzéseidet beáldozva.

  Ti melyiket választottátok? Mennyire igaz rátok az eredmény? Írjátok meg nekünk hozzászólásban. 🥧

SZÓLJ HOZZÁ!2 comments

 • Szia, guest

Hozzászólások

Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

Küldd el egy barátodnak!