HIRDETÉS

Az állat, amit először meglátsz a képen, sok mindent elárul a személyiségedről

A pszichológusok úgy vélik, hogy a pólóink illata alapján rendkívül pontosan meghatározható a személyiségünk, mivel az izzadtságunk szaga sokat elárul a tulajdonosáról, például azt, hogy boldog-e. Ez azonban egy elég kellemetlen módszer, léteznek ennél finomabb módszerek is, amik segítenek felfedni egy ember személyiségét.

Például a most következő szórakoztató pszichológiai teszt, ami egy másodperc alatt segít lerántani a leplet a személyiségünkről - nekünk pedig csak annyi a dolgunk, hogy válaszolunk egy egyszerű kérdésre.


 1. Melyik allatot latod meg eloszor
  1. pillango
   Pillangó
  2. sas
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   Sas
  3. kutya
   Kutya
  4. nyul
   Nyúl
  5. kigyo
   Kígyó
  6. macska
   Macska

Az állat, amit először meglátsz a képen, sok mindent elárul a személyiségedről

Készült:
 1. Eredmény

  Pillangó

  A pillangó a kreativitás jelképe. Aki először a pillangót veszi észre a képen, az nagyon kreatív személyiség. Rajongsz azért, hogy új dolgokat alkothass, ez lehet egy finom sütemény, vagy egy szép kert, vagy akár egy horgolt sál is.

  Fantasztikus a kézügyességed és mindenből megpróbálsz valami különlegeset alkotni. Ha valamit örömmel csinálsz, azt nem csapod össze. Az a személyiség vagy, aki órákon át képes a konyhában dolgozni, hogy ínycsiklandó vacsorával lepje meg a családot.

  Mutasd meg az eredményed másoknak:
 2. Eredmény

  Sas

  Aki először a sast látta meg, büszke és kissé arrogáns személy lehet. Biztos vagy magadban és képességeidben, és készen állsz a véleményed megvédésére. Nem félsz a nehézségektől és akadályoktól. A cselekvés szabadsága és az önkifejezés fontos számodra.

  Nem tetszik, ha valaki elfoglalja a személyes teredet és saját szabályokat követelsz. Figyelsz a részletekre, és észreveszed azokat az apró dolgokat, amelyek első pillantásra csekélynek tűnhetnek, de valójában sokat mondanak a személyről és a helyzetről. Olyan célorientált személy vagy, aki nem állítható meg a célok elérésében.

  Mutasd meg az eredményed másoknak:
 3. Eredmény

  Kutya

  Ha a kutyát pillantottad meg elsőként a képen, nem véletlen, hiszen hűséges, megbízható, oltalmazó, őszinte és igazán önzetlen típus vagy. Mindenki pontosan tudja, ezek a tulajdonságok mennyire jellemzőek a kutyákra. Ahogyan a legtöbb kutyának, így neked is van egy vadabb oldalad.

  Kimutatod a fogad fehérjét, amikor meg kell magad védened. Mégis nagyon szerethető és kedves, igazán odaadó vagy másokkal. Nagyon sokan szeretnek, és még többen szeretnének a közeledben lenni, hiszen tőled bármikor kérhetnek segítséget. Kihasználni azért ne hagyd magad.

  Mutasd meg az eredményed másoknak:
 4. Eredmény

  Nyúl

  A szelíd és érzékeny ember először nyulakat lát. Nagyon óvatos vagy, ahogy kommunikálsz másokkal, és mindig megpróbálod megérteni egy másik személy érzelmeit, nehogy megsértsd őket. Az érzéseidben könnyű fájdalmat okozni, és mindent a szívedre veszel.

  Nem sietsz, amikor meg kell oldani egy problémát, hanem inkább elrejted őket. Félsz a változásoktól és nehezen hagyod el a komfort zónádat. Szelíd és jóindulatú ember vagy, aki minden emberben megpróbálja látni a legjobbat, és segít jobbá válni.

  Mutasd meg az eredményed másoknak:
 5. Eredmény

  Kígyó

  A támadó egyéniség jelképe. Csendes és nyugodt ember vagy, de ha egyszer felidegesítenek, akkor jaj annak aki felhúzott. Általában nem akkor támadsz, amikor megbántanak, te inkább hátba támadod az ellenséget, így mindig meglepetésszerűen éri. Békés ember vagy és nem bántasz senkit, de önmagad és a családod megvéded, ha szükséges!

  Mutasd meg az eredményed másoknak:
 6. Eredmény

  Macska

  A macska azt jelzi, hogy önálló és magabiztos személy vagy. Nem félsz megmutatni az erős karakteredet, és használni azt, amiben jó vagy. Rugalmasan állsz a változó körülményekhez és képes vagy alkalmazkodni más emberekhez. Nem függsz mások véleményétől, és nem követed a saját világosan meghatározott terveid.

  Ravasz is lehetsz, ha úgy tartja kedved. Nem szereted a hangos embereket körülötted, és nem szereted más emberek állandó jelenlétét a közelben. Önálló lehetsz, és néha erős vágyad van, hogy egyedül maradj a gondolataiddal és érzéseiddel

  Mutasd meg az eredményed másoknak:

HIRDETÉS
HIRDETÉS

SZÓLJ HOZZÁ!


 • Szia, guest
Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.