HIRDETÉS BEZÁRÁS
KVÍZ
Kvízek👤 Személyiségteszt

Az állat, amit először meglátsz a képen, sok mindent elárul a személyiségedről

  A pszichológusok úgy vélik, hogy a pólóink illata alapján rendkívül pontosan meghatározható a személyiségünk, mivel az izzadtságunk szaga sokat elárul a tulajdonosáról, például azt, hogy boldog-e. Ez azonban egy elég kellemetlen módszer, léteznek ennél finomabb módszerek is, amik segítenek felfedni egy ember személyiségét.

  HIRDETÉS

  Például a most következő szórakoztató pszichológiai teszt, ami egy másodperc alatt segít lerántani a leplet a személyiségünkről – nekünk pedig csak annyi a dolgunk, hogy válaszolunk egy egyszerű kérdésre.

  1. Melyik allatot latod meg eloszor
   1. pillango
    Pillangó
   2. sas
    Sas
   3. kutya
    Kutya
   4. nyul
    Nyúl
   5. kigyo
    Kígyó
   6. macska
    Macska
  Kvízjátékok

  Az állat, amit először meglátsz a képen, sok mindent elárul a személyiségedről

  1. Eredmény

   Pillangó

   A pillangó a kreativitás jelképe. Aki először a pillangót veszi észre a képen, az nagyon kreatív személyiség. Rajongsz azért, hogy új dolgokat alkothass, ez lehet egy finom sütemény, vagy egy szép kert, vagy akár egy horgolt sál is.

   Fantasztikus a kézügyességed és mindenből megpróbálsz valami különlegeset alkotni. Ha valamit örömmel csinálsz, azt nem csapod össze. Az a személyiség vagy, aki órákon át képes a konyhában dolgozni, hogy ínycsiklandó vacsorával lepje meg a családot.

   Oszd meg az eredményed:
   Mutasd meg, hogy mire szavaztál:
  2. Eredmény

   Sas

   Aki először a sast látta meg, büszke és kissé arrogáns személy lehet. Biztos vagy magadban és képességeidben, és készen állsz a véleményed megvédésére. Nem félsz a nehézségektől és akadályoktól. A cselekvés szabadsága és az önkifejezés fontos számodra.

   Nem tetszik, ha valaki elfoglalja a személyes teredet és saját szabályokat követelsz. Figyelsz a részletekre, és észreveszed azokat az apró dolgokat, amelyek első pillantásra csekélynek tűnhetnek, de valójában sokat mondanak a személyről és a helyzetről. Olyan célorientált személy vagy, aki nem állítható meg a célok elérésében.

   Oszd meg az eredményed:
   Mutasd meg, hogy mire szavaztál:
  3. Eredmény

   Kutya

   Ha a kutyát pillantottad meg elsőként a képen, nem véletlen, hiszen hűséges, megbízható, oltalmazó, őszinte és igazán önzetlen típus vagy. Mindenki pontosan tudja, ezek a tulajdonságok mennyire jellemzőek a kutyákra. Ahogyan a legtöbb kutyának, így neked is van egy vadabb oldalad.

   Kimutatod a fogad fehérjét, amikor meg kell magad védened. Mégis nagyon szerethető és kedves, igazán odaadó vagy másokkal. Nagyon sokan szeretnek, és még többen szeretnének a közeledben lenni, hiszen tőled bármikor kérhetnek segítséget. Kihasználni azért ne hagyd magad.

   Oszd meg az eredményed:
   Mutasd meg, hogy mire szavaztál:
  4. Eredmény

   Nyúl

   A szelíd és érzékeny ember először nyulakat lát. Nagyon óvatos vagy, ahogy kommunikálsz másokkal, és mindig megpróbálod megérteni egy másik személy érzelmeit, nehogy megsértsd őket. Az érzéseidben könnyű fájdalmat okozni, és mindent a szívedre veszel.

   Nem sietsz, amikor meg kell oldani egy problémát, hanem inkább elrejted őket. Félsz a változásoktól és nehezen hagyod el a komfort zónádat. Szelíd és jóindulatú ember vagy, aki minden emberben megpróbálja látni a legjobbat, és segít jobbá válni.

   Oszd meg az eredményed:
   Mutasd meg, hogy mire szavaztál:
  5. Eredmény

   Kígyó

   A támadó egyéniség jelképe. Csendes és nyugodt ember vagy, de ha egyszer felidegesítenek, akkor jaj annak aki felhúzott. Általában nem akkor támadsz, amikor megbántanak, te inkább hátba támadod az ellenséget, így mindig meglepetésszerűen éri. Békés ember vagy és nem bántasz senkit, de önmagad és a családod megvéded, ha szükséges!

   Oszd meg az eredményed:
   Mutasd meg, hogy mire szavaztál:
  6. Eredmény

   Macska

   A macska azt jelzi, hogy önálló és magabiztos személy vagy. Nem félsz megmutatni az erős karakteredet, és használni azt, amiben jó vagy. Rugalmasan állsz a változó körülményekhez és képes vagy alkalmazkodni más emberekhez. Nem függsz mások véleményétől, és nem követed a saját világosan meghatározott terveid.

   Ravasz is lehetsz, ha úgy tartja kedved. Nem szereted a hangos embereket körülötted, és nem szereted más emberek állandó jelenlétét a közelben. Önálló lehetsz, és néha erős vágyad van, hogy egyedül maradj a gondolataiddal és érzéseiddel

   Oszd meg az eredményed:
   Mutasd meg, hogy mire szavaztál:

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

3 hozzászólás
Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest
 • 9,809
  10 hozzászólásTizedik reakcióSzavazatszámlálóVeterán reagálóKvízmesterNetkukac20 hozzászólásElső hozzászólásLétrejött!BeszélgetésindítóTizedik szavazatIgazságosztóElső reakció
  Hiába választom ki, hogy mit látok először, mert maga az állat nevén kívül nincs leírva semmi. Ez a nagy személyiségi teszt??? (Egyébként a sast jelöltem meg.)

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.