HIRDETÉS BEZÁRÁS
KVÍZ

A legtöbb ember nem képes rá, de lássuk, hogy Te észreveszed-e a hazugságokat ezekben a párkapcsolati üzenetekben

Könnyen becsapnak a partnered kedves szavai és a hangulatjelek?
🔥 2 hozzászólás

  Gondolod, hogy SMS-ek alapján ki lehet szúrni egy hazugságot? Esetleg hatodik érzéked van arra, hogy felismerd a megtévesztést a partnered sms-eiben? Netán könnyen becsapnak a kedves szavak és emojik?

  HIRDETÉS

  Ez a kvíz most 10 kérdést tartalmaz a partnered szöveges üzeneteinek formájában. Neked kell eldöntened, hogy igazat mondanak-e vagy hazudnak neked. Készen állsz a kihívásra? Akkor vágjunk bele!

  A partnered megígérte, hogy átjön egy meghitt estére, de hirtelen lemondja. „Szia, sajnálom, de ma este nem tudok menni. Valami közbejött, és nem érzem jól magam. Igazából a főnök is hívott, és sokáig kell dolgoznom. Ráadásul lerobbant a kocsi. És a kutya is beteg. Annyi minden történik egyszerre.”

  Ez hazugság

  Ez igazság

  Ez hazugság!
  A szöveges üzenet a szokásosnál hosszabb, és kevesebb birtokos névmást tartalmaz, ami néha megtévesztésre utalhat. A megadott magyarázat gyanút kelt, mivel a „közbejött valami” és a „nem érzem jól magam” kifejezéseket kombinálja, amelyeket a megtévesztők gyakran használnak, hogy elkerüljék a lemondás egyenes indoklását. Emellett a bonyolult és ellentmondásos magyarázatokat állít, továbbá a gyors témaváltás szintén a megtévesztés jelei lehetnek. Ezek a jelek azonban nem mindig megbízhatóak, és személyenként eltérőek lehetnek. A legjobb lenne, ha közvetlenül kommunikálnál a partnereddel, és további információkat vagy pontosítást kérnél.

  Érdeklődsz egy fotóról, amin a partnered egy olyan személlyel látható, akivel még nem találkoztál, mire ő így válaszol: „Ő egy kolléga az új munkahelyemen, és volt egy csapatépítő rendezvényünk”.

  Ez hazugság

  Ez igazság

  Ez igazság!
  Az üzenet valamivel hosszabb (14 szó), de több birtokos névmást használ. Amikor az emberek igazat mondanak, gyakran személyesebbnek érzik a megosztott információt. Ennek eredményeképpen természetes módon több birtokos névmást használhatnak, mint például az *enyém*, mivel magukénak érzik a kijelentéseiket. Ez a személyes elkötelezettség tükröződhet a szóhasználatukban. A magyarázat, miszerint a nő egy munkatárs, az esemény pedig egy csapatépítő tevékenység volt, egyenes, és megfelel az ilyen helyzetekben jellemző válasznak, ami az őszinteséget jelzi.
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  A partnered biztosít téged, hogy részt vesz egy családi összejövetelen, de később hezitál. „Lehet, hogy el tudok menni a vasárnapi családi vacsorára, de nem vagyok benne biztos. Sok dolgom van.”

  Ez hazugság

  Ez igazság

  Ez hazugság!
  Az üzenet hosszabb és kevesebb birtokos névmást tartalmaz. A „talán”, a „nem biztos” (nem kötelező magyarázat) és a „sok minden történik” (homályos magyarázat) kombinációja kétértelműséget teremt, és potenciális megtévesztésre utal a családi vacsorán való részvételével kapcsolatban.

  A partnered üzenetet küldött neked, amelyben megdicsérte a megjelenésedet. „Hihetetlenül gyönyörűen nézel ki. Úgy értem, mindig jól nézel ki, de ma különösen jól nézel ki. Vagy talán csak a fényviszonyok miatt. Mindenesetre nagyszerűen nézel ki.”

  Ez hazugság

  Ez igazság

  Ez hazugság!
  A szöveges üzenet több olyan jelet is tartalmaz, amely őszintétlenségre vagy hamisságra utalhat. Ez az olyan kifejezések használatából derül ki, mint például az „azt hiszem” és „talán csak a világítás”. Ezek a kifejezések bizonytalanságot és a kijelentés iránti elkötelezettség hiányát sugallják. A magyarázat homályossága nyilvánvalóvá válik a „Vagy talán csak a megvilágítás” kifejezésben, mivel tisztázatlan és pontatlan indoklást kínál arra, hogy a partner miért nem talál téged gyönyörűnek.

  Partnere késik a vacsoráról, de ígéri, hogy hamarosan megérkezik. „Késésben vagyok, de hamarosan ott leszek!”

  Ez hazugság

  Ez igazság

  Ez igazság!
  Késés esetén az emberek nagy valószínűséggel rövid és tömör üzenetet küldenek, amiben több birtokos és személyes névmást használnak, hogy jelezzék, hamarosan megérkeznek. Ez megfelel az ilyen helyzetekben jellemző viselkedésnek, ami az őszinteséget jelzi.
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  A partnered egy üzenetet küld neked, amelyben megdicséri a főztöd: „Ez a legjobb étel, amit valaha ettem. Minden falat tele volt ízzel, és a hozzávalók is annyira frissek voltak. Köszönöm, hogy ilyen finom ételt készítettél.”

  Ez hazugság

  Ez igazság

  Ez igazság!
  Az üzenetben a partner pozitív élményét és őszinte gondolatait jelzik a konkrét részletek és bókok. Megemlíti, hogy „minden falat tele volt ízzel”, és hogy „az összetevők annyira frissek”. Ezek a konkrét részletek arra utalnak, hogy nagyon odafigyelt az étel ízére és minőségére, és valóban élvezte azt. Emellett a hála kifejezése („Köszönöm, hogy ilyen finom ételt készítettél”) tovább erősíti a kijelentés őszinteségét.

  Megkérdezed a partnered, hogy milyen volt a napja, mire ő azt válaszolja: „Jól vagyok, csak egy kicsit fáradt vagyok a munka miatt. Minden rendben van.”

  Ez hazugság

  Ez igazság

  Ez hazugság!
  Ez az üzenet több okból is valószínű, hogy hazugság. Az olyan homályos és általános válaszok, mint a „minden rendben van”, konkrét részletek vagy érzelmek közlése nélkül az őszinteség hiányára utalhatnak. Továbbá, annak említése, hogy „egy kicsit fáradt a munka miatt”, ellentmond annak az állításnak, hogy „minden rendben van”, ami arra utal, hogy a történet mögött talán ennél több is van, vagy hogy az illető nem teljesen őszinte az érzéseivel vagy a munkahelyi élményeivel kapcsolatban.

  Engedélyt kérsz a partneredtől, hogy ma este elmehess a barátaiddal, mire ő azt válaszolja: „Nem bánom, menj csak a barátaidhoz, én akkor otthon leszek és megnézek egy filmet”.

  Ez hazugság

  Ez igazság

  Ez hazugság
  Bár azt állítja, hogy nem bánja, mégis kijelenti, hogy ő „akkor otthon lesz és megnéz egy filmet”. Ez egy passzív-agresszív módja lehet a valódi érzések kifejezésének, melyek eltérhetnek attól, amit közvetít. A szavak és a lehetséges mögöttes érzelmek közötti ellentmondás kétségeket ébreszt a kijelentés őszinteségével kapcsolatban. Lehet, hogy nem akarja, hogy bűntudatod legyen, vagy kötelességednek érezd, hogy otthon maradj, ezért úgy tesz, mintha minden rendben lenne. Vagy talán nem akar kiszolgáltatottnak vagy irányításmániásnak tűnni, ezért inkább úgy tesz, mintha jól érezné magát otthon filmezve.
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  Mostanában nézeteltéréseid vannak a partnereddel. Egy ilyen vita után megkérdezed tőle, hogy haragszik-e még rád. Ő így válaszol: „Nem haragszom rád, csak szükségem van egy kis időre magamra. Valójában rengeteg munkám is van, és úgy érzem, kicsit túlterhelt vagyok”.

  Ez hazugság

  Ez igazság

  Ez hazugság!
  Bár azt mondja, hogy nem dühös, az egyedüllét iránti igénye és a túlterheltség érzése mást sugall. Ez a vegyes üzenet nem egyértelmű, és kétségeket ébreszt az őszinteségével kapcsolatban. Lehet, hogy ez egy kísérlet arra, hogy elkerülje érzelmei vagy kapcsolati problémái valódi forrásának megvitatását. Maga a „valójában” szó is gyakori kifejezés, amelyet a hazugok használhatnak szöveges üzenetekben. A hazugok gyakran azért használják ezt a szót, hogy hitelességet kölcsönözzenek állításuknak, vagy eltereljék a figyelmet a megtévesztésről.

  A partnered az utóbbi időben távolságtartóan viselkedik, és te is észrevettél változásokat a viselkedésében. Amikor rákérdezel erre, egy sms-t küld: „Nagyon sajnálom, hogy mostanában nem vagyok önmagam. Csak néhány személyes dologgal kellett foglalkoznom, de nem akarlak terhelni a részletekkel”.

  Ez hazugság

  Ez igazság

  Ez lehet hazugság és igazság is!
  Az üzenet meglehetősen rövid, és nem utal erősen hazugságra. A szokásos első személyű névmásokat használja. A szokatlan magyarázat azonban – „Személyes dolgokkal foglalkozom, de nem akartalak terhelni a részletekkel” – szándékos információelrejtésre utal, ami kétségeket ébreszt az üzenet hitelességével kapcsolatban. Az emberek gyakran hazudnak így, hogy megvédjék az önbecsülésüket, vagy hogy elkerüljék, hogy sebezhetőnek érezzék magukat, esetleg, hogy ne okozzanak csalódást szeretteiknek, amikor beismernek valami kínos dolgot.

  Kezdő hazugságvizsgáló

  Alapvető képességed van arra, hogy kiszúrd a hazugságokat a szöveges üzenetekben. Nagyobb valószínűséggel hiszel a szavaknak, ami azt mutatja, hogy kedves és optimista ember vagy. Sok lehetőséged van arra, hogy fejleszd a hazugságérzékelési képességeidet, ha akarod. Csak jobban oda kell figyelned a részletekre, és bíznod kell a megérzéseidben.

  Haladó hazugságvizsgáló

  Jó képességed van arra, hogy kiszúrd a hazugságokat a szöveges üzenetekben. Általában meg tudod állapítani, hogy a partnered őszinte-e veled vagy sem. Néha becsapnak a szavai, de nem gyakran. Jó szemed van a részletekhez és remek megérzéseid vannak.

  Profi hazugságvizsgáló

  Elképesztő képességed van arra, hogy kiszúrd a hazugságokat a szöveges üzenetekben. Könnyen meg tudod állapítani, hogy a partnered őszinte-e veled vagy sem. Téged nem könnyű becsapni szép szavakkal és emojikkal. Éles szemed van a részletekhez és összességében erős intuícióval rendelkezel.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

2 hozzászólás
Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest
 • 0
  8/10. Profi hazugságvizsgáló vagyok! 😜
 • "Engedélyt kérsz a partneredtől" - innentől az egész irreleváns, ugyanis én nem a pótapukámmal élek együtt, hogy engedélyt kellene tőle kérnem ahhoz, hogy elmenjek bulizni. 

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.