HIRDETÉS BEZÁRÁS

Így néznek ki a bolygó legdögösebb nagymamái, akiknek a süteményeit még ma is sokan megkóstolnák

  Nagymamák – legtöbbünknek aranyos, szemüveg alól kikandikáló, konyhában szorgoskodó, csupaszív őszhajú nénikék jutnak az eszünkbe, legalábbis a mi nagymamáink még ilyenek voltak.

  HIRDETÉS

  Manapság azonban nagyot fordult a világ, és mint ahogy azt a most következő képek is remekül mutatják, egy nagymama is rendelkezhet huszonéves lányokat megszégyenítő külsővel.

  Zaklina Berrido Pisano - 51 éves

  A rendkívül megnyerő külsejű, korát meghazudtoló olasz divatbloggernek két gyermeke és két unokája van, akik egyébként gyakran láthatók a hölgy Instagram oldalán. Hazájában rendkívüli népszerűségnek örvend, amit az is jól mutat, hogy közel félmillióan követik őt az Instagramon.

  Yasmina Rossi - 63 éves

  Yasmina Rossi amerikai divatmodell 40 évesen került a szakmájába és most, 60 éves korára elérte karrierje csúcsát. Roppant fiatalos külseje miatt szinte tolonganak érte a divatcégek és a magazinok, hiszen Yasmina képeihez nincs szükség retusálásra, egyszerűen úgy tökéletes, ahogy van. Elmondása szerint sosem félt az öregedéstől és szeretné megmutatni a világnak, hogy az életkor csak egy szám, és igazából tőlünk függ, hogy meddig szeretnénk gyönyörűek maradni.

  Melissa - 63 éves

  Akár hiszitek akár nem, ez a hölgy 8 gyönyörű gyermek nagymamája. Elmondása szerint sohasem használt hidratálókrémeket, retinol tartalmú gyógyszereket vagy más kozmetikai szereket, egyszerűen élvezi az életet és amikor csak teheti sportolással üti el az időt.

  Christie Brinkley - 64 éves

  Christie Brinkley neve sokak számára lehet ismerős, az idős modell ugyanis olyan filmekben játszott, mint például a Családi vakáció című 1983-as film. Minden reggel egy pohár meleg vízzel és citrommal kezdi a napot, emellett pedig vegetáriánus.

  Elena Sanzharovskaya - 55 éves

  Az 55 éves orosz fitness edző nagymamát közel félmillió ember követi az Instagramon, ami nem is csoda, hiszen mindenki úgy akar kinézni 55 évesen, mint ő. Nem mindennapi külsejére szinte saját brandet húzott fel a talpraesett nagyi, akinek saját weboldala is van, és nem mellékesen számtalan tévéműsorba hívják őt meg hazájában.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.