HIRDETÉS BEZÁRÁS

20 fotó, ami bizonyítja, hogy az igazi szeretet a részletekben rejlik

A filmekben látott szerelem és szeretet mennyei, de nem mindig van lehetőségünk olyan hatalmas és romantikus gesztusok kivitelezésére, mint amivel kedvenc főhőseink kedveskednek egymásnak a képernyőn. Nem is kell persze, hiszen az élet mindannyiunknak megtanította, hogy az igazi szeretet és szerelem nem a magasztos tettekben van, hanem sokkal inkább az olyan apróságokban, melyek sokszor elsőre nem is egészen egyértelműek számunkra, majd hirtelen belénk nyilall a felismerés.
🔥 3 hozzászólás

  HIRDETÉS

  A férfi, aki az egész napos fárasztó munka után még szán arra időt, hogy kedveskedjen a szerelmének, vagy az anyuka, aki hosszú évek után is képes kellemes meglepetést okozni a gyermekének – az ilyen apróságok mutatják azt, hogy milyen fontos is számunkra egy illető, és ezt cikkünk hősei is pontosan tudják.

  1. 1 ,,Anya rájött, hogy a lakásomban nincs elég hely egy karácsonyfának, ezért ünnepi koszorút készített nekem a gyerekkori játékaimból és holmijaimból.”


  2. 2 Ez az igazi gondoskodás.


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  3. 3 ,,Miután édesapám tavaly elhunyt, édesanyám készített egy plüssjátékot apám ruháiból. A fiam talán sosem fog emlékezni a nagyapjára, de mindig vele lesz.”


  4. 4 Mi ez, ha nem szerelem?


  5. 5 ,,15 év után végre ismét találkozhattam a nagyapámmal. Mindenekelőtt mutatott nekem egy 5 éves koromban készült fényképet, amit mind a mai napig a pénztárcájában hordoz magával mindenhova.”


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  6. 6 ,,A barátnőm pasija adta neki ezt a lámpát az évfordulójukra, és tette mindezt azért, mert elmondása szerint a lány beragyogja az életét.”


  7. 7 ,,Idén anyám 45 takarót kötött és adományozott beteg gyerekeknek.”


  8. 8 ,,Apám minden évben a születésnapomon levág egy nőszirmot a kertben, és reggelivel az ágyba hozza nekem. Ma volt az első év, hogy nem a szülői házban töltöttem a születésnapomat.”


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  9. 9 Ilyen az, amikor valaki jó nevelést kap.


  10. 10 Nem minden hős visel köpenyt.

  11. 11 ,,Ma, a születésnapomra 3 könyvet kaptam a nagyapámtól, amelyekben a gyerekkori közös időtöltésünkkel kapcsolatos történeteket meséli el. A szavam is elakadt.”


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  12. 12 ,,A szüleim összebarátkoztak egy hajléktalan háborús veteránnal, és odaadták neki az egyik autónkat, hogy tudjon hol aludni, és tudjon mivel munkába járni."


  13. 13 Nagyszerű módja ez a családon belüli bizalom felfejlesztésének.


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  14. 14 ,,A barátom elkészítette a kedvenc képének másolatát, hogy a macskája is gyönyörködhessen benne."


  15. 15 ,,Anyám 44 éven át maga sütötte nekem a születésnapi tortámat. Két hónappal ezelőtt elhunyt, így az idős apukám erejét nem sajnálva igyekezett átvenni ezt a szokást, és megcsinálta!”


  16. 16 ,,Apám Mikulásnak öltözött és speciális igényű gyermekeket látogatott, akik közül sokan még sosem találkozhattak személyesen Mikulással.”


  17. 17 ,,A metró-aluljáróban egy nő megnyugtatja a beteg hajléktalan férfit, amíg a mentősök kiérkeznek."


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  18. 18 ,,Apám ma virággal köszöntötte édesanyámat, hogy emlékeztesse őt, milyen hálás a sorsnak, hogy őt választotta."


  19. 19 Ezt nem is lehet elfelejteni.


  20. 20 Ez a 99 éves férfi minden nap közel 10 km-t sétál, hogy meglátogathassa a kórházban a beteg feleségét.


  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

3 hozzászólás
Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest
 • Sokszor gondolkodom azon, honnan merithetnék otleteket, hogy akiket szeretek, mégjobban ki tudjam mutatni nekik, mennyire fontosak a szamomra. Ez most pont jol jott. Nagyon hasznos! :) Koszonom! :)
 • 18,640
  10 hozzászólásBeszélgetésindítóKépfeltöltőRendszeres látogatóKommentkirályTizedik reakcióTörzsvendégBejegyzéskészítő
  Nagyon szívmelengető történetek, látszik, hogy van még jó a világon. A komment szekció pedig külön öröm, számomra hogy csak pozitív visszajelzések vannak, senki sem köt bele apró hibákba, nem kaparja ki a másik szemét. ❤️

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.