HIRDETÉS BEZÁRÁS

Háromgyerekes édesanya vagyok, és úgy döntöttem, megmutatom a családomnak, hogy mi történik, ha a rendrakó tündér három napra nyaralni megy

A takarítás is munka, csak nem kapnak érte fizetést azok, akik nap mint nap csinálják, sőt, gyakran észre sem veszik az erőfeszítéseiket. Nem csoda tehát, hogy egy nap az egyik nagy-britanniai édesanya úgy döntött: elege lett. Abbahagyta a mosogatást, a mosást és a takarítást anélkül, hogy szólt volna erről a párjának vagy a három gyermekének. Az ezután történteket gondosan dokumentálta Twitter-fiókjában, melyet MissPotkin néven vezet. A közösségi oldalon rövid idő alatt emberek tízezrei kezdték figyelni az anyuka történetét.
🔥 6 hozzászólás

Mi a reakciód?

6 hozzászólás
Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
  • Szia, guest
  • Talán nem egy embernek kéne végeznie a házimunkát egy 5 tagú családban, és akkor nem lenne erre szükség...
  • aki ilyen éltképtelen nyomorékhoz hozzáment, az megérdemli, hogy a szolgája is legyen
    • Miért kell ilyen stílusban írni‽ Gondolom a te környrzetedben is élnek életképtelen nyomorékok!!! Talàn az anyukàd is az volt régebben???
      • És neked miért kell ilyen stílusban írni? Falmászó vagy? :)
  • Nem értek vele egyet.Fiatal anya,kicsi gyerekekkel,akik nem pakolnak a mosogatógépbe,mosógépbe és nincs még pénzük vásárolni. Az meg csak megbeszélés ,nevelés kérdése kinek mi a feladata.
  • A gyerek az gyerek, nem feltétlenül az a dolga hogy rendet tartson maga után, bár az életkorukat nem tudom. De az hogy az apa ilyen igénytelen, vagy nem is tudom minek nevezzem, hogy nem vesz részt a háztartási feladatokban... Ezt a kedves hölgyike nem látta előre? Vagy gondolta ha lepetézik 3-szor, majd az apuka is megváltozik?A háztartás nem csak a nő feladata. De számonkérhető a nőn, ha egy olyan férfival él együtt, aki nem vesz részt benne és vice versa.Itt nem a nő a tragikus sorsú hős, hanem mivel egy "csapatot" alkotnak, minden fél ugyan úgy hibás. Ha meg nem tetszik a kedves mosogatógépnek az aktuális helyzet, lehet beszélgetni, vagy külön válni ahelyett, hogy instagrammon játszuk a bedurcizott igazságosztót.

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.