HIRDETÉS BEZÁRÁS
Interneten talált dolgok

Ez az ötgyermekes anyuka állítja: a terhesség nem ok arra, hogy elhanyagoljuk a testünk

  Az angliai North Yorkshire-ben élő 35 éves anyuka, Simone Gately bár öt gyermek édesanyja, mégis modelleket megszégyenítő testalkattal hívta fel magára a nagyvilág figyelmét.

  HIRDETÉS

  Simone napja reggel 5 órakor kezdődik, az első útja pedig rögtön az edzőterembe vezet, ezután kutyasétáltatás, majd a gyerekek óvodába/iskolába indítása következik, és ez még csak a jéghegy csúcsa.

  1. 1 Simone elmondása szerint a tökéletes test még öt gyermek után sem lehetetlen, csak kitartás és rengeteg edzés szükséges hozzá - minden másra pedig ott vannak a fölösleges kifogások.


  2. 2 A brit anyuka egyáltalán nem szeretne életmódtanácsadó vagy más hasonló babérokra törni, csak egyszerűen szeretné megmutatni más anyukáknak, hogy a szülés utáni "elhanyagoltságot" semmi sem indokolja.


  3. 3


  4. 4 Férje, a 45 éves professzor, Paul Gately és gyermekei - Minnie (2 év), India (5 év), Blossom (6 év), Chester (7 év) és Summer (9 év) szintén szívesen sportolnak és a hosszú túráktól sem riadnak vissza.


  5. 5


  6. 6


  7. 7 ,,Az első terhesség idején szinte megállás nélkül ettem, a súlyom is az egekbe szökött és kezdtem azt hinni, hogy innen nincs visszaút."


  8. 8 ,,A kislányom, Summer megszületése után azonban kezembe vettem a sorsom és visszanyertem a régi alakom."


  9. 9 ,,Azóta négy további gyermeknek adtam életet, és bár a hasam már nem olyan, mint 18 éves koromban, jobb napokon még mindig 8 kocka van rajta."


     

  10. 10


     

  11. 11 ,,Szeretném megmutatni a nőknek, hogy nem szükséges a tornateremben élnünk ahhoz, hogy a kiegyensúlyozott étrend és a rendszeres testmozgás segítségével több gyermek után is formában tartsuk a testünk."


  12. 12


  13. 13


   Még nincs vége, folytatás a következő oldalon!

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

3 hozzászólás
Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest
 • 19. Már nem azért, de a kiegyensúlyozott étrendnek az is lényege, hogy változatos legyen. Ha minden nap ugyan azt eszi, az közel nem változatos.
 • Hát így ránézésre nem tűnik valami egészségesnek a nő. Túl sovány, ráadásul szerény véleményem szerint nem egyszer feküdt kés alá. A mellei túlságosan szétállnak illetve fel vannak fújva az ajkai. Ráadásul ahogy előttem megírták a kiegyensúlyozott étrendnek nem az a lényege hogy minél kevesebbet együnk, hanem az hogy kiegyensúlyozott mértékben egészségeset és változatosat.És még azt is hozzá tenném, hogy sok édesanya azért nem tud magával foglalkozni, mert a gyermekei mellett még dolgoznia is kell. Persze, akinek mindene megvan és bébiszitter vigyáz a gyerekekre annak könnyű... 
 • 16. + néhány kg smink és 1 (vagy több) db plasztikai sebész. Bár a mellei szerintem brutálisan természetellenesek lettek. Nem vonom kétségbe, hogy rendszeresen tornázik, de hogy az alapokat "faragták", az biztos.

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.