HIRDETÉS BEZÁRÁS

„Egy részeg férfi betört a szobába”: a nők elmesélték a leghátborzongatóbb szállodai történeteiket

Még egy 5 csillagos szállodában sem garantált a biztonság.

  Az utazás néha bosszúságot, csalódást vagy akár igazi fájdalmat is okozhat.

  HIRDETÉS

  Nem akarunk megijeszteni senkit, de egy külföldi bejegyzés alapján olyan turisták valódi történeteit gyűjti össze, akik többé nem tudnak félelem nélkül megszállni a szállodákban.

  13 A női vendégek a váratlan vendégekről meséltek.


  Követés
  Twitter Profil
  @Liked.hu

  Egyiptomban nyaraltunk a családdal, és a szállodai szobánkban aludtunk. Éjjel berontott egy férfi, és hangosan kiáltotta, hogy „Abdulla? Abdulla?”. Mi ijedten kérdeztük tőle, hogy ki ő, mire becsapta az ajtót és elment. Teljesen ledöbbentünk, és azt gondoltuk, hogy csak összekevert minket valakivel. Azonban a második éjszaka ismét bejött valaki a szobába. Ekkor már nagyon megijedtünk, és az összes reteszt bezártuk az ajtón.

  forrás: lyailya_999

  12 Néha a szállodai alkalmazottak is veszélyt jelenthetnek.


  Követés
  Twitter Profil
  @Liked.hu

  Vicces, hogy bár nem utazom túl gyakran, volt már pár borzalmas élményem, amikor éjnek évadján betörtek a szobámba. Először azt hittem, csak tévedtek a szobaszámmal, de mivel nem hagyták abba a dörömbölést, hívtam a biztonsági őrséget. Az első alkalommal elriasztották a betolakodót, és nem tudtuk meg, hogy ki volt az. A második alkalommal viszont kiderült, hogy a szálloda spa-jának masszőre volt a zaklató, aki – ki tudja, miért – úgy gondolta, hogy nem bánnám, ha közelebbről is megismerne.

  forrás: lekhesis
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  11 Ez külön kellemetlen.


  Követés
  Twitter Profil
  @Liked.hu

  Egy budapesti kiruccanás során a barátaimmal külön szobákban szálltunk meg. Este, egy hosszabb séta után elaludtam, és nem hallottam, hogy a barátaim csöngetnek az ajtón. Az egyikük úgy gondolta, hogy lemegy a recepcióra, és elkéri a kulcsot a szobámhoz. A recepciósok gond nélkül átadták neki a kulcsot, ő pedig bejutott a szobámba.

  Most képzeld el, ha nem a barátom lett volna, hanem egy idegen férfi! 🥲

  forrás: shushpa_

  10 Nincsenek szavak.


  Követés
  Twitter Profil
  @Liked.hu

  Egy ismerősöm mesélte, hogy a családjával, és az 5 éves fiával Thaiföldre utaztak nyaralni. Reggel elmentek reggelizni, a gyerek még aludt, ezért nem akarták felkelteni, bezárták a szobát kulccsal, és elindultak. Amikor visszatértek, a kisfiú nem volt ott.

  Már csak egy nap volt hátra a repülőjáratukig, így elutaztak, de a férje visszatért Thaiföldre, és azóta is reménykedve keresi a fiukat.

  Ami furcsa, hogy a kamerák felvételén nem látszik, hogy bárki is bement volna a szobába, amíg ők nem voltak ott. Lehetséges, hogy volt egy hátsó bejárat, amit nem vettek észre.

  forrás: kyralaiganym
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  9 Mit tudsz a biztonságról?


  Követés
  Twitter Profil
  @Liked.hu

  Egyiptomban nyaraltam egy ötcsillagos szállodában. Este kopogott az ajtón egy férfi, aki a szálloda személyzetének tagjaként mutatkozott be, és azt állította, hogy friss törölközőket hozott. Kinyitottam az ajtót… 

  Szerencsére sikerült elhárítanom a támadást, de az élmény órákig tartó hisztériás rohamot okozott.

  forrás: amo___el___ma

  8 Ilyen elvileg nem történhetne.


  Követés
  Twitter Profil
  @Liked.hu

  Törökországban nyaraltam, késő este volt, alsóneműben, takaró nélkül aludtam, arra ébredtem, hogy valakik rám világítanak egy zseblámpával és közben beszélgetnek. Felébredtem – sikítottam…a nyomozás után kiderült, hogy a szomszéd szobából a kártya illik a szobámba és a szomszéd szobából két részeg arab volt, akik lefilmeztek, miközben alszom. A hotel 5 csillagos volt. :)))

  forrás: musatova_mk_ph

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

  7 Ellenállhatatlan kísértés.


  Követés
  Twitter Profil
  @Liked.hu

  Egyedül utaztam Kemerbe, és hát, úgy tűnik, a törököknek az a fixa ideája, hogy ha egy lány egyedül utazik, akkor az biztos párt keres…

  Aludtam, és közben kellemes érzésre keltem: simogatták a hátamat. Ó, de jólesik, gondoltam álmosan, de aztán hirtelen eszembe jutott, hogy egyedül vagyok!!! Felpattantam, és ekkor valaki befogta a számat! Sötét volt a szobában. Tapogatózva megtaláltam a telefonomat, és felismertem a recepciós srácot… Bejött hozzám a pótkulccsal… Ki tudja, mennyi ideig ült ott és simogatott… A pénzem és a holmim nem tűnt el, de azóta mindig szekrényt tolok az ajtó elé, és égve hagyom a villanyt, ha alszom.

  forrás: dubbelman_la

  6 Ezért van az internet tele a szállodai szobák videóival.


  Követés
  Twitter Profil
  @Liked.hu

  Törökországban nyaraltunk, és valaki minden éjjel megpróbált bejutni a szobánkba. Amikor megkérdeztük, hogy ki az, azt a választ kaptuk oroszul, hogy „takarítás”. Takarítás hajnali 3-kor? Tényleg?

  forrás: ksyuha2021
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  5 Ez remek alap lenne egy Stephen King-történethez.


  Követés
  Twitter Profil
  @Liked.hu

  A Caesar Hotelben voltunk Belekben, és a szobánkból volt egy ajtó, amiről nem tudtuk, hogy hova vezet. Nem a bejárat volt, nem a fürdőszoba, és én először nem is vettem észre. Aztán később gondoltam, megnézem, hova nyílik, és megrántottam a kilincset. Kinyílt! De mögötte csak sötétség volt. Felhívtuk a recepciót, jött egy bácsi, és egyszerűen bezárta egy kulccsal.

  forrás: yulyasa2014

  4 Az erőszakos részegek a legrosszabbak.


  Követés
  Twitter Profil
  @Liked.hu

  Volt egy nagyon komoly élményem! Egyszer, az éjszaka közepén, egy részeg fickó betört a hotelszobámba… Kőkeményen be volt rúgva. Amikor meglátott, rám rontott… Én elkezdtem üvölteni, és a késért nyúltam, de még ez sem állította meg! Faltól-falig tántorogva vánszorgott felém. Csak az mentett meg, hogy a falak vékonyak voltak, és a szomszédok megdöbbenve kiszaladtak, és lefogták a fickót… Azon az éjszakán kiábrándultam az életből… A hotel adott egy másik szobát, de onnantól kezdve vasalódeszkával támasztottam ki a bejárati ajtót. A rendőrség elvitte a fickót…

  forrás: tina__da

  3 Ez az olcsó és drága szállodákban is előfordulhat.


  Követés
  Twitter Profil
  @Liked.hu

  Egyszer egy út menti motelben aludtam, és az éjjeliszekrénnyel kitámasztottam az ajtót. Reggel rájöttem, hogy az ajtó kifelé nyílik.

  forrás: kovalenkoanatolli4
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  2 Horror filmekben szokott hasonló történni.


  Követés
  Twitter Profil
  @Liked.hu

  Az Egyesült Arab Emírségekben nyaraltunk a szüleimmel egy jó, drága hotelben, amikor 15 éves voltam. A földszinten mindig ott ült a rendőrség. Untatkoztam, és elindultam sétálni a hotelben. Kijöttem a személyzetnek fenntartott lépcsőházba. Felmentem egy emelettel, majd visszaindultam, de az ajtó zárva volt. Elkezdtem járkálni a lépcsőházban, és próbáltam kijutni. Az egyik ajtó először nyílt, de aztán belülről bezárták. Felrohantam a felső emeletre. Ott is elkezdtem nyitogatni az ajtókat, de azokat belülről erővel rángatták. Pánikba esve rohantam tovább felfelé, de nem a következő emeletre, hanem gyorsan átfutottam egy emeleten. Miközben futottam, hallottam, hogy valaki bezárja az ajtót az alattam lévő emeleten. Amíg ezt tette, sikerült megelőznöm, és kijutnom a legfelső emeleten. Ez volt az utolsó esélyem. Ha nem jutok ki, ott maradok vele egyedül.

  forrás: lidiaz__

  1 Hogyan őszülj meg gyorsan.


  Követés
  Twitter Profil
  @Liked.hu

  Az öt éves fiammal Törökországban nyaraltunk. Éjjel kettőkor kopogtak az ajtón – szobaszervíz. Kinyitottam, és ott állt egy szállodai alkalmazott, megragadott és bevitt a fürdőszobába. Megfordultam, és ököllel az orrába ütöttem. Vérzett, mint a disznó. Mondtam neki: „Szobaszervíz a k__nyád.” Másnap reggel elmentem a szállodamenedzserhez. Ajándékokat kaptam a hoteltől. A férfi alkalmazott onnantól kezdve tíz méterre elkerült. Ultra all inclusive hotel volt, öt csillagos.

  forrás: ekaterinaraasch

  Neked vannak félelmetes szállodai élményeid? Hol voltál és mi történt?

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.