HIRDETÉS BEZÁRÁS

„Egy részeg férfi betört a szobába”: a nők elmesélték a leghátborzongatóbb szállodai történeteiket

Még egy 5 csillagos szállodában sem garantált a biztonság.

  Az utazás néha bosszúságot, csalódást vagy akár igazi fájdalmat is okozhat.

  HIRDETÉS

  Nem akarunk megijeszteni senkit, de egy külföldi bejegyzés alapján olyan turisták valódi történeteit gyűjti össze, akik többé nem tudnak félelem nélkül megszállni a szállodákban.

  13 A női vendégek a váratlan vendégekről meséltek.


  Követés
  Twitter Profil
  @Liked.hu

  Egyiptomban nyaraltunk a családdal, és a szállodai szobánkban aludtunk. Éjjel berontott egy férfi, és hangosan kiáltotta, hogy „Abdulla? Abdulla?”. Mi ijedten kérdeztük tőle, hogy ki ő, mire becsapta az ajtót és elment. Teljesen ledöbbentünk, és azt gondoltuk, hogy csak összekevert minket valakivel. Azonban a második éjszaka ismét bejött valaki a szobába. Ekkor már nagyon megijedtünk, és az összes reteszt bezártuk az ajtón.

  forrás: lyailya_999

  12 Néha a szállodai alkalmazottak is veszélyt jelenthetnek.


  Követés
  Twitter Profil
  @Liked.hu

  Vicces, hogy bár nem utazom túl gyakran, volt már pár borzalmas élményem, amikor éjnek évadján betörtek a szobámba. Először azt hittem, csak tévedtek a szobaszámmal, de mivel nem hagyták abba a dörömbölést, hívtam a biztonsági őrséget. Az első alkalommal elriasztották a betolakodót, és nem tudtuk meg, hogy ki volt az. A második alkalommal viszont kiderült, hogy a szálloda spa-jának masszőre volt a zaklató, aki – ki tudja, miért – úgy gondolta, hogy nem bánnám, ha közelebbről is megismerne.

  forrás: lekhesis
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  11 Ez külön kellemetlen.


  Követés
  Twitter Profil
  @Liked.hu

  Egy budapesti kiruccanás során a barátaimmal külön szobákban szálltunk meg. Este, egy hosszabb séta után elaludtam, és nem hallottam, hogy a barátaim csöngetnek az ajtón. Az egyikük úgy gondolta, hogy lemegy a recepcióra, és elkéri a kulcsot a szobámhoz. A recepciósok gond nélkül átadták neki a kulcsot, ő pedig bejutott a szobámba.

  Most képzeld el, ha nem a barátom lett volna, hanem egy idegen férfi! 🥲

  forrás: shushpa_

  10 Nincsenek szavak.


  Követés
  Twitter Profil
  @Liked.hu

  Egy ismerősöm mesélte, hogy a családjával, és az 5 éves fiával Thaiföldre utaztak nyaralni. Reggel elmentek reggelizni, a gyerek még aludt, ezért nem akarták felkelteni, bezárták a szobát kulccsal, és elindultak. Amikor visszatértek, a kisfiú nem volt ott.

  Már csak egy nap volt hátra a repülőjáratukig, így elutaztak, de a férje visszatért Thaiföldre, és azóta is reménykedve keresi a fiukat.

  Ami furcsa, hogy a kamerák felvételén nem látszik, hogy bárki is bement volna a szobába, amíg ők nem voltak ott. Lehetséges, hogy volt egy hátsó bejárat, amit nem vettek észre.

  forrás: kyralaiganym
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  9 Mit tudsz a biztonságról?


  Követés
  Twitter Profil
  @Liked.hu

  Egyiptomban nyaraltam egy ötcsillagos szállodában. Este kopogott az ajtón egy férfi, aki a szálloda személyzetének tagjaként mutatkozott be, és azt állította, hogy friss törölközőket hozott. Kinyitottam az ajtót… 

  Szerencsére sikerült elhárítanom a támadást, de az élmény órákig tartó hisztériás rohamot okozott.

  forrás: amo___el___ma

  8 Ilyen elvileg nem történhetne.


  Követés
  Twitter Profil
  @Liked.hu

  Törökországban nyaraltam, késő este volt, alsóneműben, takaró nélkül aludtam, arra ébredtem, hogy valakik rám világítanak egy zseblámpával és közben beszélgetnek. Felébredtem – sikítottam…a nyomozás után kiderült, hogy a szomszéd szobából a kártya illik a szobámba és a szomszéd szobából két részeg arab volt, akik lefilmeztek, miközben alszom. A hotel 5 csillagos volt. :)))

  forrás: musatova_mk_ph

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.