HIRDETÉS BEZÁRÁS

Az emberek 16 alkalommal katasztrofálisat hibáztak, de úgy döntöttek, hogy nevetnek rajta egyet, és elfelejtik

Néha tényleg csak egy hajszálon múlik a siker.

  Lehetünk diplomások, halmozhatjuk a felsőfokú végzettségeket, és akár fejben is szorzhatunk háromjegyű számokat. De ennek ellenére senki sem immunis a kudarcokra. Néha nem tudunk egy lángelosztó lemezt rendesen a tűzhelyre tenni, és előfordulhat, hogy egy lavór vízzel megtöltése is gondot okoz. A lényeg, hogy kellő humorral és higgadtan kezeljük a helyzetet.

  HIRDETÉS

  Az internetezők megkönnyítették a dolgunkat, és elmesélték a saját és mások legviccesebb bakijait. A Liked.hu sem maradhatott ki ebből.

  1. „Vettem egy lángelosztó lemezt a kávéfőzőhöz a tűzhelyre. Forgattam, de nem akart rajta maradni.”

  Figyelmetlen emberek 019

  „Már kezdtem idegeskedni, hogy hibás darabot sóztak rám. Aztán jött a férjem, és egyetlen mozdulattal, átlósan felrakta. Majd sóhajtozva megjegyezte: És még neked van mérnöki diplomád…”

  2. Reméljük, a kutya nem éhezett ezalatt.

  • Kutyaeledelt vettem, és a kasszánál vettem észre, hogy nem hoztam magammal a tárcámat. Másnap visszamentem a szupermarketbe, kivettem a tárcát a táskámból a kasszánál, de kiderült, hogy a bankkártyámat otthon hagytam (a feleségem vitte el magával), és készpénzem sem volt. A pénztáros megvigasztalt: „Biztos vagyok benne, hogy harmadjára sikerülni fog!” © yayacocojumbo / Pikabu
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  3. „Találkoztam egy idiótával a parkolóban. Én voltam az.”

  Figyelmetlen emberek 018

  4. Túlságosan az optimalizálásra koncentrált.

  • Egy nap az irodában felajánlottam a segítségemet egy elfoglalt kollégának, hogy főzzek neki egy kávét, magamnak is. Két bögrébe instant kávét tettem, és elindultam a vízadagolóhoz, hogy megtöltsem őket. Eszembe jutott egy zseniális ötlet: ha mindkét bögrét egyszerre a két csap alá teszem, gyorsabban fog menni. Így is tettem. © fallenvrag2 / Pikabu (a vízadagolónál az egyik csapból meleg, a másikból hideg víz folyik – Liked.hu)

  5. „Néhány napig nem volt melegíz a körnéykünkön. Mielőtt elmentünk volna a nyaralóba, direkt el is zártam a melegvizet. Amikor visszatértünk, úgy döntöttem, hogy zárva hagyom a csapot, úgysincs meleg víz.”

  Figyelmetlen emberek 017

  „Másnap dolgoznom kellett. Reggel hideg vízzel teletöltöttem fel a kádat, hogy megfürödjek. Már ültem a kádszélén, és épp fokozatosan hozzászoktam a hideghez. De ki kellett szállnom, mert a törölköző a csövön lógott. Fogtam a törölközőt, és éreztem, hogy meleg! A fene essen bele! Már majdnem beültem egy hideg fürdőbe, miközben már volt meleg víz! Csak simán megfeledkeztem róla, hogy elzártam.”

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  6. „Elfelejtettem, hogy mit főzök. Már megint. Ez tészta volt.”

  Figyelmetlen emberek 016

  7. Gyermekkori nehézségek és leküzdhetetlen akadályok.

  • Amikor gyerek voltam, az anyukám egy lenyűgöző ajándékkal tért haza a nyaralásról: egy Nintendo 64-gyel és egy 007: Golden Eye nevű játékkal. A bátyámmal órákon át játszottunk. Nap mint nap, hónapokig. De csak egy szintig jutottunk el. Legyőztük az ellenségeket, bejártuk a pályákat, de az ajtóknál elakadtunk: nem tudtuk kinyitni őket. Úgy tűnt, mindent kipróbáltunk, de semmi sem használt. Egyszer megpróbáltuk átfutni a pályát az ellenségekkel való harc nélkül. Úgy gondoltuk, ha sietünk, bejuthatunk a résen, mielőtt bezáródnának az ajtók. De ott is ugyanabba a problémába ütköztünk. Nem tudtam, mit tegyek, a bátyám sem. Ráadásul a játék angolul volt, és semmit sem értettünk belőle. Egyre kevesebbet játszottunk együtt, a közös játékok két hetente egy-két próbálkozásra redukálódtak, hiszen így mi értelme volt? De aztán egy nap elindítottam a játékot, és ismét eljutottam a átkozott ajtókig, odamentem a kapcsolóhoz. És véletlenül megnyomtam a kontroller „B” gombját. Ez a tény szó szerint tátva hagyta a számat: az ajtó kinyílt. Csak a „B” gombot kellett megnyomni. Az élet attól a pillanattól kezdve „azelőtti” és „azutáni” időkre oszlott. © elleremo / Pikabu

  8. „A bátyám ezt tette a mosógépbe a ruhájával együtt.”

  Figyelmetlen emberek 015

  „Macskaalom szageltávolító.”

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.