HIRDETÉS BEZÁRÁS
Interneten talált dolgok

16 ember, akinek egy hidegzuhany is jobban esett volna, mint az anyakönyvi hivatalban tett látogatás

  Az emberek találkoznak, egymásba szeretnek, majd összeházasodnak. Sajnos azonban ez még önmagában nem mindig garantálja a happy endet, a házasságok közel fele ugyanis előbb vagy utóbb válással végződik. A válási eljárás közben pedig számtalan drámai pillanat történik az egykor fülig szerelmes felek között, akik akkora általában ki nem állhatják már egymást.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál mindig élvezettel olvassuk az internetezők történeteit, és nem volt ez másképp most sem, amikor arról meséltek, hogy miként zajlott a válás a saját vagy közeli ismerőseik korábbi házasságaiban.

  • Az első férjem a szüleivel együtt érkezett az anyakönyvi hivatalba. A szülők valószínűleg attól tartottak, hogy esetleg meggondolja magát. Így vagy úgy, a volt férjem az edényektől kezdve a teáscsészékig mindent felosztott: a kék díszítésűeket ő kapta, a rózsaszínek nekem jutottak. Általában csendben tűröm a dolgokat, de nehezemre esett higgadtnak maradni, mikor rám fogta, hogy elvittem minden bútort és egy félig üres lakásban kell laknia, mikor nem volt hajlandó kiköltözni a közös lakásunkból és még az útlevelemet is csak a lakáskulcsért cserébe adta nekem vissza. Szerencsére nem szültem neki gyereket.
  • A szomszédom elvált. Látom, hogy pakolják a cuccokat, ezért felhívtam őt, de mondta, hogy minden oké, a volt felesége költözik és elvisz ezt-azt a lakásból. Este, amikor hazaért, bekopogott, és szólt, hogy ragadjak zseblámpát. Mint kiderült, a nő mindent elvitt, a konyhaszekrénytől kezdve a lámpákon és égőkön át a kapcsolókig és a konnektorokig. A WC-deszkát sem hagyta hátra. A lakás részben parkettázva volt, és a nő még azt is felszedette. Mi motiválja az ilyen embereket? Nem értem.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  Költöztető dobozok

  • Az egyik barátnőm volt férje mindent elvitt, még a szögeket is, amiket a falba kalapált. Érdekes módon a közös lányuk ennek ellenére a feleségével maradt, hozzá nem ragaszkodott annyira.
  • Apám és anyám 24 éve elváltak. Apám azóta már kétszer volt házas, anyám soha nem talált senkit. Apám szerette felhívni anyámat és mindenféle vicces történeteket mesélni vagy panaszkodni a munkáról, ezért rövid időn belül teljesen megszakadt közöttük a kapcsolat, utoljára pár éve az esküvőmön látták egymást, de nem kommunikálnak egymással.
  • A volt férjem elpanaszolta az anyjának, hogy nem főztem semmit, és ezért kellett elválnunk. Az én története: 3 évig tényleg nem főztem. Eleinte azért, mert az egyik városból a másikba kellett szaladgálnom, az agyvérzéssel kórházban fekvő anyámhoz és kimerült voltam. Utána 12 órás műszakokban dolgoztam, és az egy órás hazaút után azt mondtam, hogy túl fáradt vagyok a főzéshez. Szóval, ha ez rossz, akkor igen, ilyen szörnyeteg voltam.
  • „A válás után nem akart osztozkodni az ingatlanon, viszont mindent elvitt magával. Az egész házasságból csak ez a fésű és ez az olló maradt. Néha arra gondolok, hogy talán jobb lenne eldobnom őket, hogy egyáltalán semmi se juttassa eszembe.”

  Fésű és olló

  • Az egyik ismerősöm apja visszajárt megdézsmálni a hűtőt, amikor elvált a feleségétől. Bár hivatalosan ekkor még nem váltak el, szóval joga volt belépni a házba, így a férfi mindig bement reggel, és megette a hűtőből az ételt, amit a felesége a munkába csomagolt magának.
  • A volt férjem 3 hónappal a válásunk után ismét megházasodott. 3 nappal később beállított hozzám, hogy elmondja, csak azért vette feleségül azt a nőt, hogy engem megbántson. Hat hónap múlva megint elváltak. Gondolom ezt is a kedvemért.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest
 • Amikor az én férjem lelépett,a gyerekek 3 és 5 évesek voltak. Elvitte az összes evőeszközt és az összes plédet!!!!!  Pár hónap múlva eljött az anyja:(korábban ránk sem nyitotta az ajtót),hogy elpanaszolja,a kisfia megcsalta azt a nőt aki miatt engem elhagyott. Mi vaaan????

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.