HIRDETÉS
Interneten talált dolgok

A válóperes ügyvédek elmesélték életük 20 legőrültebb válását, amit máig sem tudtak elfelejteni

  A válóperes ügyvédek munkája nagyon különleges. Ismerik a házaspárok azon titkait, melyet még a csaját családtagjaikkal és barátaikkal sem szívesen osztanak meg, és a rosszul sikerült házasság miatt néha olyan állapotban és annyira egymásnak feszülve láthatják őket, ahogy még senki korábban. Nem meglepő módon épp ezért az ilyen ügyvédek számtalan izgalmas, drámai vagy éppen humoros történetet tudnak mesélni.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál rengeteg válóperes ügyvéd anonim történetét olvastuk a közösségi oldalakon, hogy összeállíthassuk aztán ezt a 20-as listát, amin összegyűjtöttük közülük a legjobbakat.

  • Egyszer jelen voltam, amikor 35 év házasság után a férj elvált a feleségétől. Bőven 60 év felett jártak. 30 perc alatt felosztották a másfél millió dollár értékű ingóságaikat, majd 2,5 órát veszekedtek pár pohárért és villáért. Több mint 1000 dollárt költöttek ügyvédi díjakra, mire végre sikerült eldönteni, hogy ki kapja őket, aztán három hónappal a válás után újra összeházasodtak.
  • Az egyik kollégám egy hónapokon át tartó ügyet vezetett, amiben a szülők a gyerekekről vitáztak. Egyik szülő sem akarta, hogy vele éljenek.
  • Az egyik ügyfelem azt hitte, hogy a feleségének viszonya van. A bíróságon aztán kiderült, hogy a nő valójában órákat autózott azért éjszaka, hogy a Pokémon Go nevű mobiltelefonos játékkal játsszon. Végül elváltak.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  Pokémon go

  • Volt egy házaspár, akik a macskájuk miatt váltak el. A feleség Hópehelynek nevezte a fehér szőre miatt és azt akarta, hogy kizárólag konzerv macskaeledelt vagy csirkemellet egyen, de a férj Lily-nek hívta a macskát és ragaszkodott hozzá, hogy kizárólag szárazeledelt kapjon. A két fél egy éven keresztül vitatkozott arról, hogy kihez kerüljön a macska, megfeledkezve közben a 15 hónapos, 4 éves és 6 éves gyermekeikről.
  • Az egyik barátom azért vált el a régi feleségétől, mert a nő franciául beszélt, amikor a családja látogatóba érkezett. A férfi csak angolul és spanyolul beszélt, míg a nő családja a spanyol és angol mellett franciául is tudott és állandóan idegen nyelven beszéltek a férfi jelenlétében.
  • Az ügyfeleim két év házasság után megszakították egymással a kapcsolatot, mert a férj nem hagyta abba a túlsúlyos kutyájuk etetését. A kutya nagyon kövér lett, a feleség pedig párhuzamot vont a kutya és a leendő gyermekeik között, ezért megszakította a kapcsolatot a férfival.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  Túlsúlyos kutya

  • A férj és a feleség hatalmas vitában volt egy Vegasban vásárolt hamutartó miatt. (furcsa mód egyikük se dohányzott) Közel 5000 dollárt költöttek rám és egy másik ügyvédre, hogy megvédjük őket bíróságon, holott többször is jeleztem, hogy ha ad 2500 dollárt, még a hétvégén elrepülök, és hozok egy új hamutartót Vegasból. A férj ragaszkodott a perhez, amit végül megnyertem neki. A végén hamutartóval a kezében rámosolygott az exfeleségére és azt mondta, hogy ez a pillanat sokkal többet ért neki, mint 2500 dollár.
  • A házaspár két órát veszekedett azon, hogy ki kapja a hűtőszekrényben lévő ételt. Az étel becsült értéke olyan 40 dollár lehetett, míg az én ügyvédi díjam körülbelül 1000 dollár volt. De a végén sikerült megállapodni a mogyoróvajról.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

2 comments

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest
 • 18,641
  10 hozzászólásBeszélgetésindítóKépfeltöltőRendszeres látogatóKommentkirályTizedik reakcióTörzsvendégBejegyzéskészítő
  Elég hülyeségek, már nem azért. Menjenek el inkább párterápiára (bár egy részüknek arra sem lenne szüksége)

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.