HIRDETÉS BEZÁRÁS

A karantén után visszatérő dolgozók meglepve látták, hogy az egész üzlet megpenészedett

🔥 8 hozzászólás

  A koronavírus a 21. század egyik legsúlyosabb katasztrófáját szabadította az emberiségre. A betegség és a magas halálozási arány önmagában is tragikus, és a kellemetlen meglepetések még csak most jönnek majd.

  HIRDETÉS

  Malajziában például március 18-án rendelték el a karantént, amikor a létfontosságú élelmiszer és egészségügyi üzleteken kívül minden boltnak be kellett zárnia. Közel két hónappal később az eladók visszatérhettek az üzleteikbe, ám ez sem ment simán: voltak olyan üzletek, amiket a 2 hónap kényszerszünet alatt teljesen beborított a penész!

  Képzeld el, hogy visszatérsz a munkahelyedre, és ez a látvány fogad.

  A legrosszabb, hogy leginkább a drága dolgokat lepte el a penész, mivel gomba főként a bőrárukat támadta meg, amiket így már senkinek sem lehet eladni.

  A dolgozókat érthető módon sokkolta, a látvány. Kiderült, hogy amíg otthon ültek és arról álmodoztak, hogy a korlátozások enyhítése után újra dolgozhatnak majd, addig a penész szépen lassan elpusztította mindenüket.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  Miért történt mindez? Valójában számos oka lehet ennek a kellemetlen meglepetésnek. Először is: senki sem gondolta, hogy a karantén két hónapig elhúzódik majd, ezért sok kereskedő nem pakolta el az áruját a raktárba, hanem közvetlenül az üzlethelyiségben hagyta.

  Másodszor: amikor az üzleteket bezárták, a légkondicionálókat és a szellőzőrendszert is kikapcsolták. Ez valószínűleg hozzájárult a levegő nedvességtartamának növekedéséhez, a két hónap alatt pedig elegendő idő volt rá, hogy mindent ellepjen a penész.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

8 hozzászólás
Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest
 • Egyértelműen a pláza hibája, iszonyat nedvesség és hideg lehetett, gondolom a könyvesboltokat is megdolgozta a penész
  • Malajziában hideg? Pont, hogy meleg van és párás a levegő! le is van írva a cikkben, hogy nem mentek a klímák!!!! Egyértelmű, hogy így nem volt páramentesítés sem.
 • A legtöbbet le lehet törölni, főleg a bőrtáskákról. Nekem a lovam cuccai, kantár, nyereg szokott hófehér bevonatot kapni, ha hónapokig nem használom. Reméljük sok árut meg tudtak menteni egy nedves törlőkendővel. 
 • Egyszer sem jutott eszébe senkinek, hogy megnézze mi a helyzet az üzlettel? Sajnálatos és biztos irtó nagy kár érte őket.

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.