HIRDETÉS BEZÁRÁS
Interneten talált dolgok

27 kínos helyzet, amikor az emberek rájöttek, hogy a beszélgetőpartnereik nem túl okosak

  A híres közgazdász történész, Carlo Cipolla egyszer azt mondta: „Az ember mindig alábecsüli az őt körülvevő hülyék számát.” Így volt ez cikkünk hőseivel is, akik egy ponton hirtelen maguk is rádöbbentek, hogy igazi hülyékkel vannak körülvéve. Például olyanokkal, akik azt hiszik, hogy a sajt zöldség, hogy az 1,5 óra az 1 óra 50 perc, és hogy Matt Damon valóban a Marson forgatott.

  HIRDETÉS

  A Reddit felhasználói felidézték azokat a pillanatokat, amikor rájöttek, hogy a beszélgetőpartnerük komplett idióta, a Liked.hu-nál pedig kiválogattuk közülük a legőrültebb és legviccesebb történeteket.

  • Régen több nyulat is tartottam a házamban. Egy nap meglátogatott az egyik srác, akivel jártam. Megmutattam neki a nyulakat, és elengedtem őket a házban, mire felkiáltott: „Istenem! Mi történt velük?” Nem értettem, hogy mire gondol, majd hozzátette: „Miért ugrálnak így? Megsérült a hátsó lábuk?” Kiderült, hogy soha életében nem látott még nyulakat. Azt hitte, úgy járnak, mint a macskák.
  • A férjem azt hitte, hogy a savanyúság természetes állapotban terem így, mint bármilyen más zöldség. Elmagyaráztam neki, hogy nem így van, de nem hitte el.
  • A volt barátom komolyan büszke volt rá, hogy életében soha egyetlen könyvet sem olvasott.
  • A barátnőm úgy gondolta, hogy az Al-Kaida egy ország, és arról álmodozott, hogy egyszer szeretné meglátogatni.
  • Az exem úgy gondolta, hogy a Mentőexpedíció igaz történeten alapszik, és Matt Damon valóban a Marson ragadt.
  Confused
  ©  New Line Cinema

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  • Egyszer randevúztam egy sráccal, aki enyhén szólva is nárcisztikus volt. Egyszer, amikor kártyáztunk, megkértem, hogy vegyen fel tükröződő napszemüveget, mert hihetetlenül vonzó benne. Mondanom sem kell, hogy minden leosztást én nyertem. Ez  35 évvel ezelőtt volt, de anyámmal még ma is gyakran nevetünk rajta, hogy mekkora idióta volt a srác.
  • A barátnőm egyszer kijelentette, hogy a dinoszauruszokat csak kitalálták és valójában soha nem léteztek.
  • Egy nap a barátnőm túrázni ment az ismerőseivel, és amikor hazajött, elmesélte, hogy egy állat megtámadta és meg is sebesítette. Amikor megkérdeztem tőle, hogy nézett ki, azt válaszolta: „Olyan volt, mint egy tehén, csak barna.” Igen, egy tehén volt.
  • Sok olyan emberrel találkoztam már, akik azt hitték, hogy az 1,5 óra az valójában 1 óra 50 perc.
  Zavartság
  ©  Lionsgate
  • Valahányszor átmentem az exbarátnőmhöz, mindig érdeklődve figyeltem, hogy furcsa, V-alakú nyomok vannak a szőnyegen. Egy nap, amikor átmentem hozzá, láttam, hogy a szőnyegen egy hajvasaló hever, alatta egy még friss V-alakú olvadással. Kiderült, hogy a bekapcsolt hajvasalót mindig a szőnyegre tette kihűlni, majd ostobán dolgozni ment. Csodálom, hogy nem égette le a házát.
  • Ország-városoztunk az egyik volt barátnőmmel, és főnév oszlopot is készítettünk. Amikor a főnévhez értünk, a lány megkérdezte, hogy mi az a főnév. Elmondtam, hogy „ez egy személy, hely vagy dolog”. Nagyon sokáig gondolkodott rajta, láttam, hogy ezzel erősen összezavartam, majd pár perc után azt mondta: „Akkor hejj!”
  • Az egyik barátom megismerkedett egy lánnyal, aki úgy gondolta, hogy a 300 című film szereplőit valóban megölték a forgatás közben.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  Értetlenség
  ©  BBC One
  • Az első randevún vacsorázni mentünk egy olyan helyre, amit a barátom választott. Egy idős nő ült tőlünk két asztalnyira, és le sem vette rólunk a tekintetét. Egy idő után zörögni kezdett az evőeszközökkel. A srác megtört és elmondta, hogy az a nő valójában az anyja, és azért jött oda, hogy értékeljen engem, és eldöntse helyette, hogy randizhat-e velem. Természetesen nem volt több randink.
  • Egyszer a volt barátom egészen komolyan azt mondta nekem, hogy a nagy akaraterővel bíró emberek a fotoszintézisnek köszönhetően akár hónapokig képesek élelem nélkül élni, akkor sem halnak meg.
  • Egy volt barátnőm egyszer azt mondta nekem, hogy azért eszik sajtot, mert az zöldség, mint például a karfiol, ő pedig vegetáriánus.
  • A volt barátnőm egyszer a Szíriuszra mutatott (az éjszakai égbolt legfényesebb csillaga – Liked.hu) és azt kérdezte: „Az ott a Föld?”

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

A Liked.hu szerkesztője vagyok, már az idők kezdete óta. Szabadidőmben Jedi lovag és Pokémester. Puszilom édesanyámat.

Mi a reakciód?

15 hozzászólás
Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest
  • 10,394
   20 hozzászólásElső hozzászólásÖregmotorosBeszélgetésindítóLétrejött!Első reakcióTizedik reakcióMozinéző10 hozzászólás
   de jót röhögtem ezen! de sajnos kijavították :D
 • 10,394
  20 hozzászólásElső hozzászólásÖregmotorosBeszélgetésindítóLétrejött!Első reakcióTizedik reakcióMozinéző10 hozzászólás
  A híres közgazdász történész, Carlo Cipolla egyszer azt mondta: „Az ember mindig alábecsüli az őt körülvevő hülyék számát.” Hát én nem, én alapból hülyének nézek mindenkit :D
  • Akkor lehet valakit nem vettél észre ;DLehet elbújt a szobanövény mögé, vagy ilyesmi
 • 10,394
  20 hozzászólásElső hozzászólásÖregmotorosBeszélgetésindítóLétrejött!Első reakcióTizedik reakcióMozinéző10 hozzászólás
  "Egy nap meglátogatott az EGYIK srác, akivel jártam. " Vagyis több sráccal járt egyszerre :D
 • 10,394
  20 hozzászólásElső hozzászólásÖregmotorosBeszélgetésindítóLétrejött!Első reakcióTizedik reakcióMozinéző10 hozzászólás
  "Egy volt barátnőm egyszer azt mondta nekem, hogy azért eszik sajtot, mert az zöldség, mint például a karfiol, ő pedig vegetáriánus." Haha erről a vicc jut az eszembe: Bemegy a zsidó a húsboltba: Jó napot, mennyibe kerül az a hal? - De uram, az sonka! Erre a pasas: Nem a nevét kérdeztem a halnak, hanem az árát! :D lol
  • Akkor te nem ismerted a volt kollégámat, aki azt hitte, hogy a tarhonya fán terem...

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.