HIRDETÉS BEZÁRÁS
Interneten talált dolgok

24 fotó, ami jól mutatja, hogy a földi poklot most Ausztráliának hívják

  Bár még csak néhány napja tart, 2020-ban a világ minden szempontból elérte a feszültség egy új, korábban ismeretlen szintjét. Miközben mindenki arról beszél, hogy bármikor kitörhet a harmadik világháború, Ausztráliában a pusztító bozót- és erdőtüzek okoznak olyan károkat és pusztítást, hogy azt a világ többi részén élő emberek valószínűleg fel sem tudják fogni ép ésszel. A hosszú ideje tartó szárazság miatt a tűz ijesztő mértékben terjed, az oltása pedig majdhogynem lehetetlen.

  HIRDETÉS

  Az Ausztráliában élő emberek folyamatosan osztják meg a közösségi oldalakon, hogy milyen páratlan, ugyanakkor hátborzongató pillanatokat képes szülni a tűz, mi pedig most ezek közül válogattuk ki a legérdekesebbeket.

  1. 1 Csendben ülnek, és nézik, ahogy lángol a világ.


  2. 2 Mióta elkezdődtek a tüzek, ez a fiatal srác bajba jutott állatok után kutat. Már 7 koalát mentett meg.


  3. 3 A tűzoltók is ott segítenek, ahol tudnak.


  4. 4 Ausztrál hősök egy fárasztó műszak után.


  5. 5 Ha ezt a felvételt megnézed, megérted, hogy miért nem tudják eloltani a tüzet a tűzoltók.


  6. 6 Egy megégett és kiszáradt kenguru ápolása.


  7. 7 Az emberek az autójukból kiszállva rohannak, hogy megmentsék az út szélén észrevett, bajba jutott állatokat.


  8. 8 Szürreális fotó az ausztrál bozóttűzről.


  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

40 hozzászólás
Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest
 • Van aki kacag, van aki szívecskéket dobál a szemével, hát találná magát a helyszínen 😞
   • Az a baj hogy a szörnyűekbe mi is bele tartozunk vagy nem, de egy ember nem tudja meg menteni a világot sajnos ez mindenkin múlik
  • Jessza, jó nagy abberált barom lehet az, aki ilyenen kacag meg szívecskéket dobál! >:( valószínűleg nem rég engedhették ki valami tébolydából! 
 • A Francia régi templomot azonnal újjá kellett építeni, az egész világ adakozott, most hol vannak a Francia és többi tűzoltó repülők helikopterek stb, hogy oltsák a tüzeket? Itt nem csak épületről van szó, hanem emberek állatok milliói veszélybe, és halhatnak ki? Ez nem vonza a segítőket csak egy vacak épület?
  • Az az imatkozz istenhez ha letezne egyatalan nem halt volna meg ennyi eloleny 🤔
   • Jellemző. Tudod, mindig van figyelmeztetés hogy ébredj fel. De mivel az ember nem tanu mindig jön az isteni igazság szolgáltatás. És ha ő elkezd pofozni abba belerokkansz. Ilyenkor jön az hogy nincs Isten mert miért hagyta ezt. Ohh, de van. Különben nem kapnál olyan keresztet ami maga alá temet a lelked sötét dolgaiért. És nem kapnád meg a jutalmad amikor megküzdesz érte. Lehet hogy szívtelenül hangzik de mindig megkapod amit megérdemelsz. Ausztrália lépten nyomon elkezdett termőföldeket teremteni hogy mégtöbb embert ellássanak. Az állatokat meg a benszülötteket elkezdték mindenhova át telepítgetni. Hát ha már ennyire kell nekik a hely, megkapják. Nem marad semmi, mindent elpusztít a megállíthatatlan pokol. Különben már megtudták volna akadályozni hogy terjedjen. De hiába oltják, mégjobban égni kezd. Minek nevezed ezt ha nem jogos igazság tételnek? Nem tanultál? Közdöttél a természet ellen? Tessék akkor kiírtok mindent és egyedül maradhatsz magadban. És persze nézz bele a tükörbe, ha tudsz.
 • Nagy dózereket kellene vinni,hogy sávokat toljanak el az erdőkben és kevésbé terjedne a tűz!
  • Ez valakinek, valakiknek érdeke...  XXI. századot írunk, de nem tudtunk egy tüzet megfékezni...
   • A tűz felfelé terjed, mivel a meleg gázok felfelé szállnak. Ha egy autóútnyi sávot kidózerolunk, és esetleg leöntjük tengervízzel, nem fog átcsapni a tűz
 • Jajj, nemár, mi meg élvezzük a jó életet itt Európában, mikor Ausztráliában meg szenved mindenki a szegénység, meg a rossz körülmények között.... 😢😭😣😪😥🤬
 • Szörnyűség, borzalom, ekkora pusztítás amit a tűz végez!!! Nincsenek szavak!! Bárcsak minél előbb meg tudják fékezni! Vagy történjen vakami csoda,hogy megmeneküljön az ország és az erdő!!🙏😢❤️
 • Nem èrtem , hogy mi a nevetsèg tàrgya ezeken a borzaszto kèpeken!!🤔😭🙏😭
 • Azzal hogy mindenki csak osztogatja ezeket a képeket,attól ott nem lesz jobb nekik.Igazából ez meg van írva.A biblia végefelé található.Csak el kell olvasni.Hátborzongató.Minden valós,amit ott leírtak.TűzvészVízSárga veszedelem (migránsok)
  • Sárga veszedelem nem szerepel a Bibliában, de mind a többi igen, és még sokkal több is!
 • Haldoklik a Föld és vele együtt fog pusztulni az emberiség is. Ha jobban bele gondolok félelem , harag , kavarognak az érzelmeim. Annyian tehetnének ellene....törvények vàltoztatàsàval, az emberiség ha egy picit is vàltozna...rengeteg megoldàs lenne. Lehet vàltoztatnànk de màr késö lesz. Mi volt és mi lett❗️..... haldoklik a Föld emberek.... és mi csak nézzük. A sok szenvedést, az ahogyan kihalnak àllatfajok...csak nézzük...ök tényleg nem szàmítanak? Szàmomra nagyon is igen. De sajnos kevés aki ezt mondhatja. Vilàgszerte a sok erőszak és lehetne sorolni gondolkodàs nélkül tovàbb...sajnos ennyire sok rossz van. Maga az emberiség...miért mi? Egy faj aki el van làtva mindennel- ezt értem az értelemre stb.... pont mi vagyunk azok akik önmagukat fogja el pusztutani.....
  • Pont azért mert elvagyunk látva mindennel,ezért hal ki a föld és vele az emberiség is!!!!
  • Pusztán politika az egész....Köszönjük a kikiáltott vezetőknek,akik valójában láthatjuk,hogy elmebetegségben szenvednek.Józan eszű ember megvéd minden Isten alkotta teremtményt.
 • A Föld gyógyítja magát! Mindig is ezt tette, sajnos ez nagy veszteséggel jár...de az igazi parazitákat nem tudja kiírtani az embert...sajnálom az ott élő állatok millióit, hogy a pusztulás vár rájuk 😢
  • el kell pusztítani az embereket mi csótányok vírusok ahogy a lucifer é a smith ügynök mondják
 • ...ha kevés a Tűzoltó...OTT a Hadsereg..az ENSZ..a Nagy Hatalmak..és Óriás szállító gépekkel..legyen 100...És folyamatos locsolás "szőnyeg BOMBÁZÁS...elzárni,hogy terjedjen...igy ..EMBER és ÁLLAT...Túlélné...!!...Meddig VÁRNAK...MÉG...!!
  • nem tudom, hogy miért írsz így, de 1. a leírt szervezetek is segítenek 2. a hatalmas lángokat nem könnyű eloltani 3. Magyarországnyi területet nem lehet 'elzárni'.

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.