HIRDETÉS
Interneten talált dolgok

21 férfi és nő, akik leadták a plusz kilókat és maguk is megdöbbentek az eredménytől

  A kidolgozott, sportos test általában nem velünk született adomány – keményen meg kell érte dolgozni. Különösen nehéz elérni, ha az ember plusz felesleggel dönt úgy, hogy drasztikusan megváltoztatja az életét. Néhány embert azonban senki és semmi sem tántoríthat el a céljától.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál élvezettel figyeltük a saját maguk jobb változatává váló internetezők fotóit, és csak remélni tudjuk, hogy az előtte-utána fotóik mindenkinek egy kis extra motivációt adnak az ideális testsúly eléréséhez – hiszen, mint látjátok: semmi sem lehetetlen.

  1. 1 ,,3 évvel ezelőtt úgy jöttem az edzőterembe, mint egy boldog hörcsög. Most más vagyok, és csak még boldogabb lettem. A súlykülönbség 13 kg."


  2. 2 A bal oldalon - 18 év és 158 kg, a jobb oldalon - 24 év és 86 kg. De a nadrág ugyanaz


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  3. 3 ,,Másfél év alatt leadtam 75 kg-ot, majd elmentem egy céges bulira a feleségemmel. Életemben először nem féltem attól, hogy én leszek a nagy izzadt fickó a bulin."


  4. 4 ,,31 éves vagyok és megszabadultam 59 kg-tól. Nem vagyok maratoni futó, de büszke vagyok rá, hogy az első távomat sikerrel teljesítettem, és nem utolsóként értem a célba!"


  5. 5 ,,54 kg-ot dobtam le. A terveim szerint hamarosan komolyabban is elkezdek edzeni."


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  6. 6 „71 kg-ot fogytam 15 hónap alatt.”


  7. 7 „Az eredményem mínusz 30 kg 6 hónap alatt. Most gyakran előfordul, hogy nem azt hiszik rólam, hogy én vagyok a három gyermek édesanyja, hanem azt, hogy a nővérük vagyok. Ez még motiválóbb."


  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

One comment -

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.