HIRDETÉS BEZÁRÁS

20 fotó, ami láttán legszívesebben minden embert magadhoz ölelnél a bolygón

  Mindannyiunknak van legalább egy története a hangos szomszédokról, az agresszív sofőrökről vagy épp a goromba kollégákról, ami miatt néha talán úgy tűnhet, hogy a világ egy roppant kellemetlen hely, ahol ember-embernek farkasa.

  HIRDETÉS

  A valóságban azonban ez nem így van, és ahogy azt mindjárt Ti magatok is láthatjátok: napjainkban is létezik még önzetlenség és emberség a bolygón, ahogy az sem ritka, hogy vadidegen emberek csalnak mosolyt az arcunkra megható tetteik segítségével.

  1. 1 Az emberek levették a cipőjüket, mielőtt felálltak a padra, hogy onnan nézzék a felvonulást.


  2. 2 A srác le akart ugrani a hídról, de több idegen is átölelte és szóval tartotta őt, amíg megérkezett a mentőcsapat.


  3. 3 Sydney-ben egy hajléktalan férfi elvesztette a Lucy névre hallgató patkányát. Az egész város - beleértve a rendőrséget is – az állatot kereste, és végül meg lett!


  4. 4 Az állatorvosi rendező alkalmazottja saját pénzéből vásárolt kristályokat, hogy dekoratívvá tegye ennek egy családnak az elhunyt kutyáról készült utolsó emléket.


  5. 5 Ez a fickó a nagyapja balesete után megígérte, hogy 9 gallon (34 liter) vért fog adományozni élete során. Minden gallon után pirosra tetováltat egy kezén lévő szívet.


  6. 6 A lány megnövesztette, majd levágta a haját és eladományozta, hogy rákos gyerekeknek készíthessenek belőle parókát.


  7. 7 Amikor Oscar leukémiás lett, 5000 ember gyűlt össze az esőben, hogy vért adományozzon, és sikeresen meg lehessen műteni a kisfiút. A transzplantáció sikeres volt, a fiú életben maradt!


  8. 8 A művészek annyira jól zenéltek, hogy az előadás végén (~32 másodperc) egy kisfiú bekiabált a nézőtérről: "Váó!".


  9. 9 ,,Találtam egy kóbor macskát, majd hazahoztam. Attól féltem, hogy a szüleim dühösek lesznek, de ma azon kaptam édesapámat, ahogy családi fotókat mutogat a cicának."


  10. 10 ,,5 héttel ezelőtt abbahagytam a dohányzást, és valamit kezdenem kellett a kezeimmel. Építettem tehát egy lombházat a lányomnak."


  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.