HIRDETÉS
Interneten talált dolgok

20 férfi, akik nem szoktak panaszkodni a nőkről, de most nem tudták tartani a szájukat

A női családtagjaink „bűnözése” sokszor aranyos, de néha egyenesen lehangoló. Nehéz meggyőzni őket arról, hogy a különféle sminkcuccaikat nemcsak a mosdó körül lehet tárolni a fürdőszobában, hanem a szekrényben is nagyon jól megférnek, vagy hogy csak azért, mert férfiak vagyunk, még nem kell minket gyerekként kezelni. Vagy legalábbis nem mindig. Ha Te is találkoztál már a női bűnözés valamilyen formájával az otthonodban, akkor valószínűleg könnyedén átérzed majd a most következő férfiak panaszait.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál 20 férfit gyűjtöttünk össze, akik általában buddhista szerzetesként tűrik a feleségük vagy épp a nővérük furcsa dolgait, de most nem tudtak tovább hallgatni.

  1. 1 ,,Bekarikáztam az én cuccaimat. Minden más a nővéreimé."


  2. 2 ,,Hagytam, hogy a feleségem vágja le a hajam. Csak onnan tudtam, hogy baj van, hogy nevetni kezdett, mint egy őrült."


  3. 3 ,,A barátnőm agya növényekre vágyott, én nem. Kompromisszumot kötöttünk, úgyhogy lett 50 növényünk."


  4. 4 ,,A húgom úgy döntött, hogy durián süteményeket kezd árulni a neten. Ez a világ legbüdösebb gyümölcse. Most nem tudom elhagyni a házat, mert minden ruhám rohadás szagú."


  5. 5 Könnyű "rossz emberré" válni...😏


   Követés
   Dean Winchester
   @Liked.hu

   Volt egy lány, akivel nagyon jó barátok voltunk a munkahelyemen. A barátságunk azután sem szakadt meg, hogy otthagytam a céget. Egyszer péntek este 10 órakor hívott fel, hogy segítsek neki elvinni az unokaöccsét a 20 kilométerre lévő városba, mert a taxi nagyon drága lenne. Belementem, megtankoltam a kocsit, és elvittem őket. Egy hónappal később megint felhívott, hogy megkérjen, vigyem el őt és a barátnőit az egyik szórakozóhelyre, mert nem akarnak taxizni. Úgy döntöttem, hogy itt az ideje véget vetni ennek az „ingyen-taxi” dolognak, mielőtt még elharapózik, szóval megmondtam, hogy nem érek rá, mert más dolgom van. Magára vette. Most úgy viselkedik, mintha idegenek lennénk.

  6. 6 ,,A feleségem hagyta, hogy a 8 éves fiam válassza ki a zuhanyfüggönyt."


  7. 7 ,,A feleségem utasításokat hagyott nekem a vacsora elkészítéséhez. Most úgy érzem magam, mint egy idióta."


   ,,1) Mikrózd a virslit 1:30-ig.
   2) Mikrózd a hagymát 1 percig.
   3) Tedd a virslit az előre vágott kiflibe (a mustárt már beleraktam), majd válassz hozzá szószt és tedd bele a hagymát."

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  8. 8 ,,Így hagyja hátra az íróasztalt a nővérem a számítógépes játékok után."


  9. 9 ,,A barátnőm és én mindig azon vitatkozunk, hogyan kell helyesen feltenni egy WC-papír tekercset. Ma úgy döntöttem, hogy a dominanciám jeleként egy lakatot teszek rá."


  10. 10 ,,Alig vártam a közelgő finom vacsorát, míg ki nem derült, hogy a feleségem mindezt süteményekből és édességekből készítette."


  11. 11 ,,A barátnőm úgy döntött, hogy köt egy gyerekjátékot, de valami rosszul sikerült. Most ez a szörny a hálószobánkban él, én pedig nem merek tőle aludni."


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  12. 12 ,,Anyám úgy döntött, hogy jó móka lenne feldobni kicsit a rizst."


  13. 13 ,,A barátnőm egy ilyen táblát tartott otthon, amiről azt hittem, hogy az iskolából hátralévő napokat számolja, de kiderült, hogy ez volt a nap, amikor elhagyott engem."


   ,,1 nap van hátra a szabadságig"

  14. 14 Egyes emberek tudják, hogyan oldják meg könnyen a problémáikat.


   Követés
   Dean Winchester
   @Liked.hu

   Németországban élek. Egy nap egy ismeretlen nő írt rám, hogy tudok-e németül. Érdekesnek tűnt, ezért megkérdeztem, mihez kéne. Kiderült, hogy a lánya német háziját kellene megcsinálnom, majd átküldött több oldalnyi német szöveget egy iskolai könyvből, én meg letiltottam őt.

  15. 15 ,,A barátnőm visszarakja az üres tojáshéjakat a dobozba."


  16. 16 ,,A húgom egy sajtdarabot hagyott a játékkonzolomon."


  17. 17 ,,A múlt hónapban a feleségem rálépett a joystickomra, és összetörte. Ma ezt kaptam tőle."


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  18. 18 ,,Készítettem egy tortát a húgom 18. születésnapjára. A türelmetlen 6 éves kishúgunk azonban az ujjával lekaparta a tetejét, és megette."


  19. 19


   Követés
   Dean Winchester
   @Liked.hu

   Tinédzser koromban nagyon nem szerettem, amikor valaki mögöttem állt, miközben számítógépezek, és nézte a képernyőt. Ezt mindenki tudta, anyámat leszámítva. Ilyenkor mindig megnyitottam egy üres oldalt, és türelmesen vártam, míg anya el nem ment. Egyszer másfél órán át néztem a Google kezdőlapját, míg anya végül távozott.

  20. 20 ,,Nincs szomorúbb látvány, mint látni, hogy a feleséged WC-illatosítóként használja a parfümöt, amit karácsonyra kapott tőled."


  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

One comment -

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest
 • Nekem a férjem szokta visszarakni a dobozba az üres tojáshéjakat, szóval ennyit arról, hogy a nők milyenek!

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.