HIRDETÉS
Interneten talált dolgok

20 ember, aki nem panaszkodik, csak egyszerűen megy és teszi a dolgát

Céljaink és álmaink elérése messze nem olyan egyszerű, mint ahogy azt a filmekben mutatják. A valóságban néha kifogyunk az inspirációból és van, hogy a motiváció is elpártol mellőlünk hosszabb-rövidebb időre. Ettől függetlenül azonban, ha valamit tényleg nagyon szeretnénk, akkor nem lehetnek kifogásaink, és a motiváció pillanatnyi hiánya sem lehet akadály számunkra a céljaink meghódításában.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál most 20 olyan embert gyűjtöttünk össze, akinek a győzelme egyértelműen bizonyítja, hogy ha valamit nagyon szeretnénk, akkor tényleg semmi sem lehetetlen.

  1. 1 ,,Elköltöztem a szüleimtől, akik mindig is oltás ellenesek voltak. Ma beadattam magamnak életem első oltását. Jobb később, mint soha."


  2. 2 ,,Ebben az évben megvettem életem első házát, feleségül vettem a legjobb barátomat, aki 12 nappal ezelőtt anyuka lett. Egész életemben depressziós voltam, sosem gondoltam volna, hogy egyszer ilyen boldog leszek.”


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  3. 3 A társasjáték tervezője életében először látta viszont az általa készített játékot egy játékbolt polcán.


  4. 4 ,,Kanadából Los Angelesbe repültem, hogy megkapjam életem első díját egy rövidfilmért, amit én készítettem, és amelynek én írtam a forgatókönyvét. Ez nagyon fontos számomra.”


  5. 5 ,,Ma végre hivatalosan is orvos lettem. A családomban elsőként szereztem főiskolai végzettséget.”


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  6. 6 ,,Egy évvel ezelőtt elkészítettem ezt a hatalmas festményt, a múlt héten pedig megkaptam a kulcsot a saját művészeti stúdiómhoz.”


  7. 7 ,,Ma volt a legutolsó kemoterápia. Hivatalosan is legyőztem a rákot!"


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  8. 8 ,,37 éven át az életem folyamatos visszaesések sorozata volt. A múlt héten azonban 600 ember előtt léptem színpadra, hogy inspiráló beszédet mondjak Kanada legnagyobb nyilvános beszédversenyén, és nyertem!”


  9. 9 ,,Beköltöztem életem első saját otthonába. Nagyon boldog vagyok!"


  10. 10 ,,Ma lefutottam egy mérföldet. A krónikus fáradtság és a depresszió ellenére megtettem! Számomra ez egy nagyon nagy előrelépés, és nagyon boldog vagyok!”


  11. 11 ,,Szerencsés vagyok. A barátnőm nagyon kitett magáért idén a karácsonyfánk feldíszítésében. Ez lesz az első karácsonyunk az új otthonunkban.”


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  12. 12 ,,Most fejeztem be ezt a kézzel készült gitár-gyűrűt."


  13. 13 ,,Ezzel a gyönyörű, többszínű tarajjal kezdem meg a 16. és egyben utolsó kemoterápiámat.”


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  14. 14 ,,Egy hónapja vettem meg életem első lakását, és végre itthon érzem magam benne. Nagyon sok időt és energiát igényelt, de megérte.”


  15. 15 ,,Ma lefutottam életem első 5 km-es versenyét! Ez egy nagyon nagy eredmény számomra, mivel nemrég még túlsúlyos voltam, és sosem gondoltam volna, hogy 30 másodpercnél tovább tudok futni, pláne nem, hogy 5 km-t.”


  16. 16 ,,Biokémiai mérnökként szereztem diplomát Franciaországban. Egy hónapot töltöttem a szülővárosomban, Spanyolországban, ez év decemberében pedig Brüsszelben kezdem majd meg a doktori fokozatot. 27 évesen úgy érzem, végre átvettem az irányítást az életem fölött.”


  17. 17 ,,Megvettem életem első saját házát, és az udvar nélkül töltött évek után végre a kutyáimnak is van hol játszaniuk. Örülök, hogy boldoggá tehetem őket.”


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  18. 18 ,,Több mint 10 év kemény munka után végre megkaptam a kereskedelmi hajóskapitány engedélyemet.”


  19. 19 ,,69 éves vagyok, 63 kilót fogytam. Az orvosom szerint végre jó állapotban van a testem!”


  20. 20 Ez a lány 3 aranyérmet nyert a városában zajló futóversenyen 400, 500 és 800 méteres távon úgy, hogy saját maga által készített „Nike” cipőben futott.


  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

5 comments

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest
 • 1. Ammm... Az biztos, higy nem az első. Vannak kötelező oltások, amiket ha nem adatják be, azért büntetnek. Ezen felül lehet "oltásselleneskedni".

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.