HIRDETÉS BEZÁRÁS
Interneten talált dolgok

19 ember, aki olyan jó ajándékot kapott, hogy azóta is fülig ér a szája az örömtől

Emlékezetes ajándékot készíteni olyan tehetség, ami valójában mindenkiben ott rejlik legbelül, de nem mindenki elég kreatív és fantáziadús ahhoz, hogy messzebbre lásson egy pénzzel teli borítéknál vagy egy egyszerű tömegajándéknál. Egy kis képzelőerővel viszont olyan ajándékokat hozhatunk létre, amit míg él nem lesz képes elfelejteni a megajándékozott személy.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál tudjuk, hogy nem mindig könnyű ajándékötletekkel előrukkolni, ezért különösen le vagyunk nyűgözve a most következő emberektől, akik tudják, hogyan kell feledhetetlenné tenni egy ünnepet.

  1. 1 ,,Ezt a férjemtől kaptam. Annyira zokogtam, hogy tönkretettem vele a sminkem."


  2. 2 ,,Üzleti útról tértem haza, amikor a feleségem meglepetéssel várt. Évek óta próbálkoztunk már vele. Ez a legjobb ajándék, amit valaha kaptam!"


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  3. 3 ,,Úgy döntöttem, hogy eredeti ajándékot készítek a barátom esküvőjére, hogy kitűnjek a tömegből. Vettem egy téglát, majd szétfűrészeltem és belerejtettem a pénzzel teli Kinder tojást."


   ,,Csemperagasztóval illesztettem össze, ezért csak úgy tudták "kinyitni", ha kimentek és teljes erejükből a földhöz vágták."

  4. 4 ,,Nekem van a legjobb feleségem a világon! Nagyon finnyás vagyok, ezért nem könnyű meglepni, de sikerült neki! Találd ki, hogy kit eszek meg először."


  5. 5 ,,Több mint 3 éve játszunk egy számítógépes játékot a 75 éves idahói dédnagymamámmal, de még soha nem láttam őt. Ennek ellenére ő küldte nekem a legcsodálatosabb esküvői ajándékot!"


   Ez különböző magvak gyűjteménye.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  6. 6 ,,A férjem adott nekem egy utat Európába, hogy meglátogathassam a családomat, akikkel már évek óta nem találkoztam."


  7. 7 ,,A 38. születésnapomra kaptam egy erős távcsövet. Ez én vagyok mellette, csak az összehasonlítás végett."


  8. 8 ,,Ezt az ajándékot a barátnőmnek adtam a névnapjára."


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  9. 9 ,,Van egy régi barátom, akivel 30 éve ismerjük egymást. Eszembe jutott, hogy nagyon szereti az órákat, ezért megkérdeztem tőle, hogy nem akar-e eladni valamit a gyűjteményéből."


   ,,Karácsonyra ingyen nekem adta ezt az órát. Őszintén szólva én aligha vettem volna magamnak órát 1000 dollárért."

  10. 10 ,,A lányom tabletet kért a születésnapjára. Általában tudja, hogy ha kér valamit, akkor azt megkapja, és most sem volt ez másképp, de azért kicsit megijesztettem őt."


  11. 11 ,,Ezt az ajándékot kaptam a születésnapomra a kollégáktól. Rettenetesen szép volt. A hangszerem pontos másolata."


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  12. 12 ,,A szüleim 30 tonna kavicsot adtak a születésnapomra. Életem legjobb ajándéka. Nagyon szeretem őket!"


  13. 13 ,,Apám saját kezűleg készített ajándékot a lányomnak. Az öröm leírhatatlan volt."


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  14. 14 ,,Egy fura, kézzel készített ajándék a legjobb barátomtól. Az erő legyen veletek!"


  15. 15 ,,Egész életemben Barbie születésnapi tortáról álmodoztam. Holnap leszek 39 éves és a férjem úgy döntött, hogy elkészíti nekem álmaim tortáját."


  16. 16 ,,Idén ünnepelték a szüleim a 30. házassági évfordulójukat. Könyvet készítettem neki, a saját illusztrációimmal."


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  17. 17 ,,Egy időben a férjem sebészként dolgozott. A műtét után a betegek gyakran megköszönték neki a kezelést: hoztak édességeket és borokat, de erre az ajándékra hosszú évek óta emlékszik."


   ,,Egy beteg férfi kislánya készítette ezt a száraz levelekből készült képet, a hátulján egy köszönetnyilvánító felirattal. A férjem azóta nyugdíjas lett, de ez a kép még mindig a falunkon lóg. Amikor port törlök, gyakran eszembe jut a kislány, és hogy mennyi időt és energiát fektethetett ebbe a képbe. Őszintén remélem, hogy jól van az édesapja..."

  18. 18 ,,A bátyám Super Mario-témában csomagolta be az ajándékait a fiaimnak."


  19. 19 ,,2 és fél kiló hámozott pisztáciát kaptam karácsonyra. A legjobb barátom tudja, hogy mire vágyom."


  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.