HIRDETÉS BEZÁRÁS
Interneten talált dolgok

18 szívmelengető fotó, ami bizonyítja, hogy a világban sokkal több jó történik, mint rossz

A híradókat nézve vagy a Facebook hírfolyamot görgetve néha komolyan olyan érzésünk lehet, hogy egy olyan világban éljük az életünket, ahol minden a gyilkosságról, lopásról, halálról szól, pedig ez nem így van. A médiában persze kevesebb reflektorfényt kapnak a szívmelengető, inspiráló történeteket, hiszen ezekre ezekre jóval kevesebb kattintás és reakció érkezik, mintha valami lehangoló, megosztó dologról sikerül írni.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál most úgy döntöttünk, hogy 18 fotó segítségével mutatjuk be nektek, hogy valójában sokkal több apró jó dolog történik a világban, mint rossz.

  1. 1 Miután az édesanyát kórházba szállították, a mentősök visszamentek a házához és vacsorát készítettek az 5 gyermeke számára.


  2. 2 ,,Eladtam a teherautómat, hogy legyen pénzem a műtétre, és megmentsem a kutyám életét."


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  3. 3 ,,Ha választhatnék szupererőt, én a repülést választanám. Körberepülném a Földet és minden kisgyereket meghívnék játszani és teázni hozzám és a nővéremhez." - Mohamad, szíriai menekült kisfiú.


  4. 4 Ennek a texasi egyetemnek a diákjai összegyűltek, hogy egy nagy közös öleléssel vigasztalják és támogassák diáktársukat, akinek az édesanyja elvesztette a rák ellni küzdelmet.


  5. 5 James Harrison körülbelül 2,4 millió gyermek életét mentette meg azzal, hogy 60 éven keresztül minden héten vért adományozott. Ezen a képen néhány olyan gyermekkel látható, akik az Ő által adományozott vér miatt lehetnek ma életben.


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  6. 6 Minden anya egyforma.


  7. 7 ,,Apám több éven keresztül napi 15 órát dolgozott, hogy egy nap teljesíthesse az álmát és megnyithassa saját éttermét. Ez a kép az étterem megnyitásának napján készült, sosem láttam még ilyen boldognak."


     

  8. 8 ,,Apám 'vakvezető emberré' avanzsálta magát, miután a 14 éves kutyánk megvakult és már nem volt képes egyedül közlekedni."


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  9. 9 A viharos szél miatt kidőlt a fa, amiben ennek a harkálynak a fészke volt, ezért az emberek kivágták a fészkét a fából és ráerősítették az egyik közeli fára.


  10. 10 ,,17 évvel később a gyerekkori álmom valóra vált."


  11. 11 A Szaúd-Arábiai rendőrség virágot osztogatott a női sofőröknek, miután az országban hivatalosan is engedélyezték a nőknek, hogy autót vezethessenek.


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  12. 12 ,,Egész életemben az volt az álmom, hogy 100 éves korom előtt bejezzem az egyetemet. Végül 33 évvel korábban teljesült." *javítva


  13. 13 ,,5 éves koromban adtam édesapámnak egy 'gyűrűt', ami valójában csak egy kulcstartó-karika volt. Most, 22 évvel később, édesapám még mindig hordja."


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  14. 14 Ez a 72 éves férfi 7 éve minden nap eljön ide, hogy a felesége fotójával ücsörögjön kicsit a tengerparton, ahol korábban együtt töltötték a szabadidejüket.


  15. 15 ,,Ezt a mini fekve-padot édesapám készítette nekem 5 éves koromban, hogy én is együtt edzhessek vele."


  16. 16 Egy mozgássérült egyiptomi szurkoló, akit kolumbiai és mexikói szurkolók emeltek a magasba, hogy Ő is szurkolhasson a csapatának.


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  17. 17 A menhelyről megmentett kutya hálája megfizethetetlen.


     

  18. 18 Ez a férfi azzal töltötte az ebédszünetét, hogy elmagyarázza a kíváncsi kölyköknek, hogyan is működik az aszfaltozás.


  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

11 hozzászólás
Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.