HIRDETÉS BEZÁRÁS
Interneten talált dolgok

18 pimasz ember, akinek biztosan nem ártana elvégezni egy személyiségfejlesztő tréninget

A legtöbben közülünk már gyermekkorban megtanulták, hogyan kell viselni a társadalomban. Mai cikkünk hősei azonban minden jel szerint kihagyták ezeket az órákat, hiszen szó szerint egy fűszálat sem hajlandóak arrébb tenni más emberek érdekében.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál úgy véljük, hogy minden embernek úgy kell viselkednie másokkal, ahogy más emberek viselkednek vele, sőt még talán jobban, és akkor a világ egészen biztos mentes lenne a most következőkhöz hasonló bunkó, önző tettektől.

  1. 1 Rapunzel leengedte a haját.


  2. 2 ,,Az egyik szomszéd ellopta a csomagunkat, látta, hogy csak egy távirányító és pár matrica van benne, szóval visszatette a postaládánkba, így."


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  3. 3 ,,A kertvárosban élünk, és az egyik szomszédnak elege lett abból, hogy a környező házak lakói mindig az ő utcáján mennek keresztül."   Nem állt meg azonban ennyinél: nemrég egy kerítést húzott fel az utcában, keresztbe, és teljesen elzárta az utat.

   pikabu

  4. 4 ,,Én magam ugyan nem akarok leülni, de akkor sem engedem, hogy mások leüljenek" - gondolhatta.


  5. 5 Az ilyen embereknek nem érdemes kedveskedni.

   • A főnököm egyszer elmesélte, hogy gyerekkorában egy pénztárcát talált az utcán. Benne voltak az iratok, úgyhogy elment a címre, hogy visszaadja a jogos tulajdonosának, de az illető számon kérte őt, hogy hová tűnt belőle a pénz. A főnököm mondta, hogy ő nem nyúlt hozzá, így találta, mire a fickó fenyegetőzni kezdett, hogy ha nem adja vissza a pénzt, akkor fel fogja jelenteni a rendőrségen. Tényleg nem a főnököm vette el a pénzt, a fickó örülhetett volna, hogy egyáltalán a bankkártyáit és igazolványait visszahozta. © belegond / Pikabu

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  6. 6 ,,Szükségem volt valamire a szomszédokkal közösen használt pincénkből, erre, amikor kinyitottam az ajtót, ez a látvány fogadott."


  7. 7 ,,Mit lehet csinálni az ilyen szomszédokkal? Elkerítették és kulcsra zárták a lépcsőház egy részét, többek között a szemétledobót is."


  8. 8 ,,Emberek, ne csináljatok ilyet."


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  9. 9 Kemény lecke az élet iskolájától.

   • Kisbusszal mentem haza. A sofőr minden megállónál megállt, annak reményében, hogy valaki felszáll, de senki sem akart. Az egyik megállónál azt mondta: "Szállj le fiam, elriasztod az ügyfeleimet." Először viccnek hittem, egészen addig a pillanatig, míg vissza nem adta a pénzem. Kiszálltam és úgy becsaptam magam mögött az ajtót, hogy szilánkosra tört az üveg. A történet további része futva zajlott. © Overheard / Ideer
  10. 10 ,,Tegnap este vacsorát főztem, de láttam, hogy csomó koszos edény van, szóval fél órát még mosogatással is töltöttem, hogy minden makulátlan legyen. Ma, amikor hazaértem a munkából, ez a látvány fogadott."


  11. 11 ,,A szomszédom a növényeinkre dobta a szemetét."


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  12. 12 ,,A bejárónőnek külön fizettem érte, hogy öntözze a virágaimat, de nem öntözte csak a felét. Amikor szóvá tettem neki, ezt mondta: "Nem gondoltam, hogy ennyire aggódsz miattuk, elvégre ezek csak növények."


  13. 13 ,,Valaki minden fánkba beleharapott a munkahelyemen, amit a gyerekeimnek vettem, hogy meglepjem őket munka után."


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  14. 14 ,,Az iskolában hirdetést ragasztottak a gyermekemre."


  15. 15 ,,Az egész koncert alatt állt, még akkor is, amkor más nem. Amikor ezt szóvá tették neki, veszekedni kezdett."


  16. 16 A gyerekek játszótérré változtatták az üzletet.


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  17. 17 ,,A kollégám az egyetlen mosdónkban áztatta be a koszos tányérját, és most nem tudunk tőle kezet mosni."


  18. 18 ,,A lakótelepünkön 9 szemeteskuka található, mindegyik elérhető távolságban, mégis minden héten ezt látom."


  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.