HIRDETÉS BEZÁRÁS

18 hátborzongató fotó, amitől a hideg futkos a hátunkon

Szólj hozzá

  Hiszel a természetfeletti erőkben? Téged is izgalomba hoznak a megmagyarázhatatlan események? Netán a pókoktól is félsz?! Akkor a lehető legjobb helyen jársz – már persze, ha halálra szeretnél rémülni.

  HIRDETÉS

  Az alábbi cikkben ugyanis éppen ilyen és ehhez hasonló hátborzongató képeket és történeteket gyűjtöttünk most össze, melyeket az internetezők osztottak meg egymással és amelyre sokszor bárhogy is próbáljuk, egyszerűen nem sikerül racionális magyarázatot találnunk.
  1. 1 ,,A férjem készítette ezt a fotót munkába menet."


     

  2. 2 ,,Édesanyám elküldött a boltba, de nem messze a bolttól egy hatalmas és ijesztő varjú-csapatba botlottam. Nem tudom, hogy mit kerestek ott vagy mire várhattak, de olyan ijesztőek voltak, hogy inkább hazamentem..."


     

  3. 3 ,,Csak be szerettem volna zárni az ajtót..."


  4. 4 ,,1986-ban Pripjatyból evakuáltak engem és a családomat. Két évvel ezelőtt visszamentem, hogy meglátogassam az egykori otthonunkat. Fényképeket is készítettem természetesen, melyek közül az egyik rendkívül furcsára sikeredett. Ha nem tudnám, hogy lehetetlen, azt mondanám, hogy az édesapám látható a képen, amint a kezében tart engem kiskoromban..."


  5. 5 ,,Erre kell hazaérnem éjjel 2-kor..."


  6. 6 ,,Valami figyel engem a mosdókagylómból..."


  7. 7 ,,Egy állami cégnél dolgozom, és időről-időre elhagyatott épületeket térképezünk fel. Az egyik ilyen elhagyatott épület zuhanyzójában ez a látvány fogadott... Azóta rémálmaim vannak."


  8. 8 ,,Ezt a fotót egy elhagyatott hajón készítettük. Senki nem volt a hajón, csak mi. A kérdés csak az: ki lehetett ez a képen látható baltás férfi, akivel egyébként nem is találkoztunk, csak utólag a képeken?!"


  9. 9 Egy vulkánkitörés közben készült fotó.


  10. 10 ,,A munkahelyem előtt dohányoztam, amikor hirtelen egy hátborzongató árnyékra lettem figyelmes..."


  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.