Amikor valaki tehetséges valamiben, az emberek szeretik azt hajtogatni, hogy milyen nagy szerencséje van az adott illetőnek, amiért ilyen tehetséggel született. A valóság persze az, hogy a legtöbb esetben szó sincs semmilyen „veleszületett adottságról”, az emberek egyszerűen rengeteg gyakorlás és szenvedés árán jutnak el oda, ahol már gyakran irigykednek rájuk az emberek.
Nincs ez másként a cukrászat világában sem, ezért a lelkes amatőr és profi cukrászok úgy döntöttek, hogy akkor és most fotó segítségével mutatják be, milyen volt az első tortájuk, és mire képesek most, több hónap vagy év gyakorlás után. Az eredmény minden esetben önmagáért beszél.
1 ,,Egy év telt el a két kép között.”
2 ,,Az első tortám 2014-ben és egy tortám 2019-ből.”
3 ,,Az első tortám a legutóbbihoz képest. A különbség 18 hónap gyakorlás.”
4 Kinder torta régen és most.
5 A tökéletesség felé vezető út.
6 Egy kis szabadidővel, türelemmel és gyakorlással nagyszerű dolgokat vihetsz véghez.
7 ,,Az egyik újévi fogadalmam az volt, hogy kitanuljam a tortadíszítést. A bal oldali az első tortám volt, a jobb oldali pedig az utolsó.”
8 Aranyos kis tortától az igazi műalkotásig.
9 ,,A tortám 2017-ben és 2022-ben.”
10 ,,A fejlődésem egyértelmű.”
A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK