HIRDETÉS
Interneten talált dolgok

17 alkalom, amikor a kudarc a legváratlanabb pillanatban és módon érte az embereket

  Az emberek imádnak az igazságossággal példálózni, de ez inkább csak egy olyan fogalom, amit mi alkottunk magunknak. Az élet ugyanis nem mérlegel, hogy mi az igazságos és mi az igazságtalan valakivel szemben, néha pedig a lehető legkeményebb és legváratlanabb módon sújt le a balszerencse még azokra is, akik egyébként nem érdemelték ezt meg.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál most 17 ilyen alkalmat gyűjtöttünk össze, amikor a kudarc figyelmeztetés nélkül, teljesen váratlan módon csapott le az emberekre.

  1. 1 ,,Ma nálunk járt az egyik területi vezető. Sajnos pont abban a pillanatban felrobbant az egyik edény és 3,5 kg kávé szóródott szét a boltban."


  2. 2 ,,Ma reggel a felső szomszédom szólt, hogy csőtörés volt nála. Aztán megláttam, hogy ilyen a fürdőszobám mennyezete."


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  3. 3 ,,Valamelyik barbár úgy gondolta, hogy vicces lesz, ha hagyja a kutyáját sétálni a friss betonomon, illetve odaírja a nevét."


  4. 4 ,,Először csak feltűnt, hogy megállt az órám, de csak később jöttem rá, hogy miért."


  5. 5 ,,Régóta nem jártam a szülővárosomban, ezért úgy döntöttem, hogy leugrom oda biciklivel. Egy pár percre leraktam a bicajt, ám ez idő alatt ellopták a kerekeit, úgyhogy hazafele körülbelül 6 kilométeren keresztül kellett a hátamon cipelnem a vázat."


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  6. 6 Így néz ki, amikor a 26 tonna üveg nem éri el a célt, hanem az autópályán darabokra törik. Egyébként 5 órára le kellett miatta zárni az autópályát.


  7. 7 Nagyon kiábrándító lehet munka után arra hazaérni, hogy a burkolat leesett a házról.


  8. 8 ,,Viszlát napsütés. 10 éve kényelmesen élek itt, ám nemrég az ablakkal szembeni telek tulaja eladta a telket, majd nagyszabású építkezés kezdődött rajta."


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  9. 9 ,,Valaki ellopta a kereket a kocsimról, miközben a garázsomban állt."


  10. 10 ,,Valaki csak azért betörte a kocsim ablakát, hogy ellopjon egy 10 dollár értékű édességet. A kár 300-400 dollár."


  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.