HIRDETÉS BEZÁRÁS
Interneten talált dolgok

16 fotó, ami mögött nagyon erős történet rejlik

  A világban minden nap történnek olyan apró csodák, melyek noha ritkán kavarnak nagy port maguk körül, mégis érdemes megemlékezni róluk és néhány perc erejéig csodálattal adózni előttük. Épp úgy, mint a most összegyűjtött 16 fényképet és a hozzájuk tartozó történetek, melyek egyúttal segítenek nekünk visszaszerezni az emberiségbe vetett hitünk.

  HIRDETÉS
  1. 1 Ennek a kutyusnak repülés közben leállt a légzése, ezért újraélesztették és a stewardess levett neki egy oxigénmaszkot, hogy friss levegőhöz jusson.


  2. 2 Anglia legyőzése után a horvát labdarúgók véletlenül fellöktek egy fényképészt a nagy ünneplésben, majd sűrű bocsánatkérések-ölelgetések és puszilgatások közepette segítették őt talpra.


  3. 3 A sebész rajzfilmeket mutogat a kis páciensének, hogy megnyugtassa őt a műtét előtt.


  4. 4 Az elárasztott Tham Luang-barlangrendszerből kiszabadított thaiföldi gyermekek, akik épp az edzőjükkel szelfiznek, aki segített nekik életben maradni.


  5. 5 Japánban a hirtelen esőzést követő árvíz miatt ez a ló egyszer csak a tetőn találta magát. A ház tulajdonosa végül beengedte az ablakon és visszajuttatta a földre.


  6. 6 Az idős férfi szívrohamot kapott, miközben a gyepét csinálta a háza előtt, ezért miután kórházba szállították a mentősök és tűzoltók visszajöttek, hogy befejezzék a férfi helyett a munkát.


  7. 7 Ezt a férfit és ezt az idős hölgyet egyaránt bent tartották egy éjszakára a rendőrök az őrsön, ez idő alatt pedig összebarátkoztak. Miután szabadon engedték őket, úgy döntöttek, hogy eltöltenek együtt egy közös napot.


  8. 8 Ennek a háznak a tulajdonosa minden héten frissítő üdítővel várja a kukásokat, akik elviszik a szemetét.


  9. 9 ,,A mostohaapám 9 éves korom óta nevel engem. Ma végre hivatalosan is az apukám lett."


  10. 10 A srác félt, hogy a barátnőjének esetleg nem tetszenének a kígyói, ezért heteken át dugdosta őket előle, amikor átjött hozzá a lány. Utóbb kiderült: a félelmei hiábavalóak voltak, a lány ugyanis rajong a kígyókért.


  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.