HIRDETÉS BEZÁRÁS
Interneten talált dolgok

16 ember, aki a saját kárán tanulta meg, hogy minden sarkon átverések várnak

  A marketingesek nagyon ravasz emberek, akiknek milliónyi trükk rejlik a tarsolyában. Itt egy szép csomagolás, ott egy fülbemászó szlogen vagy látványos promóció, és ezek az emberek már is képesek lennének havat eladni egy eszkimónak. Persze a trükkös átverések nem tartanak örökké, és az emberek előbb-utóbb rájönnek a turpisságra.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál most olyan embereket gyűjtöttünk össze, akik soha többet nem fognak megbízni sem a marketingesekben, sem az internetezők tanácsaiban.

  1. 1 ,,Bedőltem a csomagolásnak. Amikor elkezdtem megsütni, éreztem, hogy valami nem stimmel. A tojás túl kicsi az "L"-es mérethez."

   ae4a66576b92e47e63946711ab

   ,,Rákerestem az interneten és kiderült, hogy az L-es méretű kategóriába tartozó tojások súlya 65-75 gramm, szóval elővettem a konyhai mérlegem és lemértem. Az enyém csak 55-61 gramm volt, vagyis a hiány körülbelül 18%. Egy jó tanács a gyártóknak: ha nem tudtok a kategóriának megfelelő tojásokat árulni, akkor készítsetek 10+2-es csomagolásokat, ahogy a képen is illusztráltam." © mumba.umba / Pikabu

  2. 2 ,,Íme egy bizonyíték arra, hogy az Instagramos influenszerek mindent tönkretettek. Az álmaim szertefoszlottak, amikor megtudtam, hogy Balin nincs tó a Mennyország kapujában."


   ,,Ez csak egy tükörkép, amit a kamera lencséje elé helyezett tükörrel érnek el." © polina_marinova / Twitter

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  3. 3 ,,Láttam egy acél lapát hirdetést. A fejemben azonnal: kell kettő! Félórányi munka után ez történt."


  4. 4 ,,Egy TikTok videóban azt mondták, hogy a ChocoPie finomabb, ha felmelegítjük. Én megtettem, a fenébe is."


  5. 5 ,,A gőzölős vasalóm nem működött megfelelően. Az interneten azt olvastam, hogy ecet segítségével tanácsos kitakarítani a gőzrendszert. Ez történt a vasalóval."


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  6. 6 ,,Hagytam magam elcsábítani egy cipőhirdetésnek, ami azt ígérte, hogy a cipő hosszú éveken keresztül megőrzi a stílusosságát és a luxusát. Néhányszor felvettem, de olyan érzésem volt, mintha a bal lábam mindig a padlóhoz tapadna. Aztán kiderült, hogy miért."


  7. 7 ,,Ha ásványvizet öntünk a vasalóba, a ruhák kellemesebb illatúak lesznek - olvastam. Nos igen, csak közben tönkreteszi a vasalót."


  8. 8 ,,8 év garanciát ígértek erre a rozsdamentes acél csaptelepre. Megvettem, felszereltem és szinte azonnal tönkrement."


  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest
 • 9,933
  Létrejött!KvízmesterNetkukac20 hozzászólásElső hozzászólásBeszélgetésindítóTörzsvendég10 hozzászólásKommentkirályÖregmotoros
  Aki desztillált vízen vagy gyári vasalófolyadékon kívül bármi mást önt a vasalójába, az egyéb balfékségekre is képes :)

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.