HIRDETÉS BEZÁRÁS

15 termék, ami miatt az eladók csendben ítélkeznek azokról, akik megvásárolják őket

A bolti dolgozók mindent látnak, amikor vásárolsz.

  Az ember napi bevásárlása sokat elárulhat róla. Valójában az, hogy mit fogyasztunk, remekül tükrözi, hogyan éljük az életünket.

  HIRDETÉS

  Milyen termékek és milyen helyzetek kelthetik fel a kasszáknál dolgozók érdeklődését? Miért ítélkezhetnek a vásárló felett? A mai gyűjteményünkben név nélkül nyilatkozó bolti eladók személyes történeteit válogattuk össze.

  1. Nem apa fog kevesebbet inni, hanem te fogsz kevesebbet enni:

  A vásárló telepakolja a kosarát rágcsálnivalókkal és alkohollal, de amikor nem jön ki neki a matek, el kezd lemondani néhány termékről. Először is a gyerekcsokit, üdítőt vagy a szaloncukrot kéri eltávolítani. P – Prioritások.

  2. Kevesebbet enni #2:

  A vásárló elveszi a Kinder tojást a gyerekétől, visszateszi a polcra, és elkezdi szidni az eladót. Mondván, hogy direkt oda teszik ki őket, hogy ezzel is provokálják a gyerekeket. A hosszas monológja végén kért 4 doboz cigarettát.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  bruno kelzer LvySG1hvuzI unsplash

  3. Fortuna – lottó:

  Amikor a dohányboltokban a kasszáknál először kihelyezték a lottószelvényeket, elég nagy volt rájuk a kereslet. Mostanra már rájöttek az emberek a dolog kilátástalanságára, és abbahagyták a pénzherdálást.

  A lottóra és kaparós sorsjegyekre egyébként a nyugdíjasok és a helyi alkoholisták költöttek a legtöbbet. Minden héten bevásároltak belőle, majd meséltek a mesés nyereményekről. 1000 forintot elköltenek, 200 forintot nyernek. Szerencsétlen emberek.

  4. Halogatók

  Egy kis bepillantás a kulisszák mögé. Vannak eladók, akiknek van egy rossz szokásuk: eltesznek maguknak néhány árucikket. A bolti dolgozók maguk sem kedvelik ezeket a „kollégákat”.

  Például egy eladónak megtetszik egy akciós doboz bonbon, de most nincs pénze. Elteszi magának a hátsó helyiségbe péntekig. Az összes többi bonbon elkel, és a polcon csak egy marad (az eldugott).

  Gyakran az egész áruházban keresik az ilyen félretett árukat. Legtöbbször azt hiszik, hogy ellopták őket, aztán megjelenik a ravasz kolléga, és megvásárolja a félretett árut.

  5. Egyedül a sorban

  Amikor az anya otthagyja a gyereket és elszalad a bolt másik végére egy elfelejtett árucikkért. Ez óriási stressz a kisgyerek számára. Nincs nála pénz, a bevásárlást már beszkennelték, de anya még mindig nem jött vissza.

  A gyereknek úgy tűnik, hogy a sorban állók és az eladó egyszerűen gyűlölik őt. Valójában azonban mindannyiuknak beugrik egy gyerekkori emlék erről a helyzetből, és igazából csak a hanyag anyukát ítéljük el.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  tara clark Gk8LG7dsHWA unsplash

  6. Nincs otthon cukor

  Manapság a boltokban nagyon sok helyen elkezdtek kávéautomatákat telepíteni. Idegesítőek azok az emberek, akik a kávé mellé még 10 zacskó cukrot is vesznek.

  Milyen mentalitás ez? El kellene kezdeni pénzért árulni ezeket a kis zacskó cukrokat, hogy az emberek abbahagyják a zsebre pakolást?

  7. Terhességi teszt és vállfák

  Egyébként csak néhány éve tudtam meg, hogy ez a kombináció óriási belső dühöt válthat ki a pénztárosból. Kevés férfi fogja megérteni, miről van szó (jobb, ha a nők maguk mesélik el a párjaiknak).

  Szóval, ha a barátnőddel elmentek terhességi tesztet venni, és ő közben úgy dönt, hogy vesz még pár vállfát, akkor nagyon valószínű, hogy a pénztárosnő szigorú pillantást fog vetni.

  8. Testszégyenítés

  Amikor a szülők egyértelműen túlsúlyos gyerekükkel zsírban és cukorban gazdag élelmiszert vásárolnak. Chips, üdítő és társai. Senki sem akarja őket tanítani a helyes életmódra, vagy mi?

  A szülők tegyenek, amit akarnak, de a gyerek mértéktelen káros ételek iránti vágyát kielégíteni, finoman szólva, nem helyes. És amikor eladod nekik ezt az ételt, mintha te is a helyzet részévé válnál.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  ricky singh lQoLJAVx Rw unsplash

  9. Mindenkinek megvan a maga öröme

  Amikor a kasszánál egy férfi komolyan kifejtette a feleségének, hogy azért vett még 2 doboz sört, mert ő tegnap betétet vett magának. Állítólag egyensúlyban kell tartani a családi költségvetést, vagy mi.

  10. Dezodor kipróbálásra

  A vásárlóinknak van egy meglepő szokásuk. Kipróbálják a dezodorok összes illatát, kiválasztják a kedvencüket, és a polc mélyéről vesznek egy újat.

  Nem azt mondom, hogy egyáltalán nem szabad őket kipróbálni. Lehet őket megszaglászni, de magadra fújni már használatnak minősül. Ami még meglepőbb, hogy senki sem veszi el azt, amit kipróbált. Mindenki újat akar, a régit pedig ott hagyja másnak.

  11. Reggeli rutin

  Van egyfajta vásárló, aki minden nap nyitásra jön és alkoholt vásárol. A hétköznapi életben eszünkbe sem jutna, de van, aki minden reggel egy „másfél literes” sörrel kezdi a napot. Szó szerint minden nap.

  12. Még rá sem gyújtottam

  Amikor a terhes nők IQOS rudakat vásárolnak. Igen-igen, nem az én dolgom, stb., de én magam nem tudom 100%-ban támogatni az ilyesmit. Legszívesebben észhez téríteném, hogy gondoljon arra a szerencsétlen gyerekre.

  Egyszer a boltomban egy alkalmazott megtagadta a termék eladását, és emiatt hatalmas botrány kerekedett. Igen, kötelesek eladni a terméket, ez vitathatatlan, de kellemetlen érzés, hogy részese vagy ennek.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  haim charbit KThe9Aw7IFk unsplash

  13. Gyermek fogamzásgátlás

  Amikor a fogamzásgátlót 14-15 év körüli tizenévesek vásárolják. Valamiért önkéntelenül is elítéled az ilyesmit, de jobb, ha eladod, mintha valaki más nem kívánt terhességét okoznád.

  14. Kényelmetlen vásárlások álcázása

  Ha a „kényelmetlen” kategóriába tartozó termékekről van szó, az emberek ritkán vásárolnak kizárólag betéteket vagy csak óvszert. Mindig van még valami a kosárban.

  Mintha álcázni akarnák magukat. Mi van, attól félnek, hogy mit gondol róluk az eladó vagy a többi vásárló? Mintha létezne olyan helyzet, hogy bemész venni a boltba egy Snickerst, de ha már úgy is megláttál egy csomag betétet, akkor azt is megvetted.

  És ezt a felnőtt emberek is csinálják.

  mostafa meraji X0yKdR F9rM unsplash

  15. A Nyugdíjbiztosítási Alap által jóváhagyva

  Amikor egy nyugdíjas pár dobozonként vásárolja a legerősebb cigarettát, amitől a tüdő legszívesebben kiugrana a helyéről. Persze, értem én, hogy az egész életedben a legerősebb, legócskább cigit szítad, de talán ideje lenne egy kicsit kímélni magad, nem?

  Na mindegy.

  Általában csak az új alkalmazottak ítélkeznek és figyelnek fel mások vásárlásaira. A tapasztalt eladók semmilyen érzelmet sem éreznek a lehúzott termékek iránt. A munkahelyükön amúgy is túl sok stressz éri őket ahhoz, hogy még ezen is aggódjanak.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.