HIRDETÉS BEZÁRÁS

15 érdekes tény Kanadáról, ami miatt piszkosul irigyek vagyunk rájuk

🔥 6 hozzászólás

  Mi jut eszünkbe először, ha meghalljuk azt a szót, hogy Kanada? Juharszirup? Jégkorong? Netán a Banff Nemzeti Park mesébe illő világa? Ez csak néhány azok közül, amik miatt egy kanadai ember azt mondhatja magáról, hogy piszkosul szereti a hazáját. Vannak azonban más, kevésbé ismert érdekességek is a juharlevél országával kapcsolatban, melyek legalább ennyire dicséretreméltók.

  HIRDETÉS

  Cikkünkben most ezeket az izgalmas érdekességet gyűjtöttük össze, melyek láttán egy kicsit akaratlanul is azt kívánja az ember, hogy bárcsak ő is ebben a különleges országban élhetne.

  1. 1 Amikor a kanadaiaknak semmi dolguk sincs, az utcára mennek, hogy felvidítsák az autósokat.


   ,,Fantasztikus vagy."

   ,,A világ jobb, hogy Te létezel!"

  2. 2 A kanadai Nunavut tartomány rendszámtáblája medve alakú.


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  3. 3 A kanadaiak imádnak poénkodni, és be kell vallani, hogy nagyon jók is benne.


   Egy montreali lakos például úgy döntött, hogy hó-autót készít, majd ráhívja a rendőröket, mondván, hogy tilosban parkol az autó. A közelben tartózkodó rendőr ki is érkezett a helyszínre, majd nagy meglepetés érte, miután rájött, hogy tulajdonképpen szó sincs autóról, tulajdonképpen csak egy megformázott hókupachoz riasztották.

  4. 4 Venezuela és Szaúd-Arábia után Kanada rendelkezik a harmadik legnagyobb olajkészlettel a világon.


  5. 5 Egyes jótékonysági szervezetek arra szakosodtak, hogy segítsenek kitakarítani a súlyosan beteg és/vagy idős emberek otthonában.


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  6. 6 A kanadai pénz vízálló, köszönhetően annak, hogy nem papírból, hanem műanyagból készül.


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  7. 7 A Kanadaiak rendkívül vendégszeretőek. Olyannyira, hogy a kanadai St. Paul településen például egy UFO-leszállópályát és egy játszóteret is építettek, hogy a távoli galaxisból érkező idegenek meleg fogadtatásban részesülhessenek.


  8. 8 A rendőreik is szokatlanul kedvesek. Ez a rendőr például megállt, hogy limonádét vásároljon a háza udvarán italt árusító kislánytól.


  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

6 hozzászólás
Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest
 • Persze, és ha nem tetszik, hogy a gyerekek óvodában, iskolában tanulják a homoszexet, akkor egyszerűen elveszik tőled, mert nem engeded kibontakozni a benne rejlő gendert.... Kötelező a gyerekek gender érzékenyitése, tilos a neműknek megfelelő játék az óvodában, tilos kislányom, kisfiam megszólítás.... 
  • Már megbocsáss de valamennyire igazuk van! Itthon nem is lehet a melegeknek gyereke és a legtöbb meleg gyerek titkolja a szülei, rokonai előtt!

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.