HIRDETÉS BEZÁRÁS
Interneten talált dolgokReddit

14 hátborzongató dolog, amit a képzeletbeli barátjukról mondtak a gyerekek

  Nincs azzal baj, ha képzeletbeli barátai vannak a gyerkőcnek. A gond akkor kezdődik, ha a kiskölyök túlságosan is valóságosan kezdi kezelni a nem létező barátját – ez ugyanis a frászt tudja hozni a felnőttekre. A gyermekeknek persze híresen élénk a fantáziája, ezért nem is csodálkozunk túlságosan, ha néha képesek olyan dolgokat kitalálni, amiken még a saját szüleik is csak ámulnak olykor.

  HIRDETÉS

  Vannak azonban esetek, amikor az embernek olyan érzése támad, hogy talán többről is lehet szó, mint az élénk fantáziájú kisgyermek képzeletének játékáról…😶

  1. 1 Piros ruhás hölgy

   A kistestvérem egy időben állandóan arról beszélt, hogy időnként, főleg éjszaka meglátogatja egy talpig vörösbe öltöző idős hölgy. Még a nevét is fel tudta idézni. Frannie volt, és nagyon öreg volt, és az ágya mellett állt, és nézte, ahogy alszik.

   Időnként elkezdett neki énekelni, miközben lebegett. csak később tudtam meg, hogy a házban korábban egy távoli rokonunk halt meg, agy idős hölgy, aki imádta a piros színt. Mikor megmutattam egy régi albumban az illetőt, azonnal rávágta, hogy "Ő az, aki meg szokott este látogatni!"

  2. 2 Barát

   Egyszer egy tanárnő hallott ki egy érdekes beszélgetést, az iskola folyosóján. Két alig 6 éves gyermek beszélgetett:

   - Mitől akarsz írni?
   - Jackről.
   - Ki az a Jack?
   - A barátom, és láthatatlan.
   - Oké, mesélj valamit róla!
   - Már halott.

  3. 3 Slenderman


   A fiam alig három évesen mindig mondogatta egy időben, hogy egy riasztó külsejű bácsi kukucskál az ablakunkon éjszakánként.

   Én pedig voltam olyan bolond, hogy visszakérdeztek - bár ne tettem volna - hogy ki volt az, mire a gyerekem azt felelte, hogy "Nem tudom, nem volt neki arca."

  4. 4 Az asztal alatt lakó szellem

   A kistestvérem szerint a dohányzóasztal alatt lakott egy bizonyos férfi, Roger, aki láthatatlan volt, és volt egy nagy családja. gyönyörű feleséggel volt, és 9 nagyon aranyos gyermeke. Gyakran beszélt róluk és volt, hogy játszott is velük.

   Egy napon aztán azzal állított elő, hogy "Roger nincsen többé itt. Megölte az egész családját egy puskával, majd magával is végzett".

  5. 5 Shaggy


   Egyszer az anyukám mesélt arról, hogy volt egy képzeletbeli barátja. Az ő szülei szerint állandóan vele játszott, és volt, hogy naphosszakat bújócskáztak.

   Egy napon aztán nagyon összevesztek, és azzal állított oda a szülőkhöz, hogy: "Shaggy-t megöltem. Feldaraboltam, majd a fagyasztóba tettem!".

   Mindezt 5 évesen.

  6. 6 Gyilkos kisgyerek

   A tesóm nagyon ijesztő dolgot művelt alig 2-3 évesen. Rendszeresen játszott különféle műanyag és fajátékokkal. Külön kedvencei voltak a nehézkes fakockák, amik segítségével napközben képzeletbeli barátjával játszott.

   Mindig azt mondta, hogy együtt építenek, és ő segédkezik abban, hogy ne boruljon össze, amit építenek. Egy alkalommal az apám aludt, a kezébe kapott egy műanyag játékkalapácsot, majd apám fejéhez guggolt, és elkezdte suttogni: "Törd be apa fejét!"

  7. 7 Lány a szekrényben

   Amikor a lányom három éves volt, volt egy képzeletbeli barátja, Kelly. A lány a szekrényben élt, éjszakánként pedig a kis hintaszékben ült és figyelte a lányomat, ahogy alszik. Nem tulajdonítottunk neki nagy jelentőséget, majd szépen ki is nőtt ebből a lányunk.

   Két évvel később azonban épp a Ryan Reynolds-féle Rettegés háza című filmet néztük a feleségemmel, amikor a lányunk váratlanul belépett a szobába, pont annál a jelenetnél, amikor egy halott, fekete szemű nőt mutattak a képernyőn. A lányom nem lepődött meg, így szólt:

   • Jé, ő pont úgy néz ki, mint Kelly.
   • Milyen Kelly? – kérdeztük.
   • A halott lány a szekrényemben.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.