HIRDETÉS BEZÁRÁS
Interneten talált dolgok

14 ember, aki rájött valamire, ami örökre megváltoztatta a szeretteivel szembeni hozzáállását

Számos tanulmány és statisztika szerint nap mint nap hazudunk. Néha apróságokat, néha hatalmasakat. A hazugságaink legtöbbször a rokonainkat, barátainkat és a párunkat érinti. Természetesen néha így is felbukkan az igazság – például, ha valaki talál valamit, amit nem lett volna szabad megtalálnia.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál most pontosan ilyen emberek történeteit gyűjtöttük össze, és előre figyelmeztetünk: némelyiktől közülük könnyen könnycsepp szökhet a szemünkbe, míg másoktól hangos nevetésben törhetünk ki.

  1. 1 ,,Anyám mindig azt mondta, hogy apám egy gonosz ember, ezért bűnösnek éreztem magam, amikor találkoztam vele. Mikor apu meghalt, szétválasztottam a dolgait, és rájöttem, hogy néha nem vásárolt ételt, csakhogy pénzt adhasson nekünk.”


   ,,A bal oldali kép az első karácsonyomkor készült, a jobb oldalin apám és a fiam látható."

  2. 2 ,,Amikor nagyapám elhunyt, megtaláltuk a naplóját. Nem tudtunk ellenállni a kísértésnek, úgyhogy beleolvastunk. Kiderült, hogy élete utolsó éveiben borzasztóan hiányzott neki a nagymamám, és szörnyen magányos volt. Nekünk fogalmunk sem volt erről.”


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  3. 3 ,,Két évig voltam együtt egy lánnyal. Egyszer véletlenül megnyitottam az egyik üzenetét, amiben egy elég intim beszélgetést folytatott valakivel. Kiderült, hogy ez a fickó egy házas barátom volt, akit én is évek óta ismertem.”


  4. 4 ,,21 éves voltam, amikor beleszerettem egy 28 éves srácba. Egyszer véletlenül megtaláltam az útlevelét a szekrényben. Kiderült, hogy 38 éves volt, és végig hazudott nekem, mert attól félt, hogy nem akarok randizni egy ilyen „öregemberrel”.”


   ,,Megbocsájtottam neki és 7 évvel később megszületett az első közös gyermekünk."

  5. 5 ,,8 éves koromban találtam egy ajándékos dobozt anyám táskájában, amire az volt írva: „gumitermék”. Lesokkolt. Később megkaptam ezt a dobozt karácsonyra. Szerencsére ez volt benne, és nem valami más…”


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  6. 6 ,,Megtaláltam anyám régi levelét, amiből kiderült, hogy nem tudta fizetni a kedvenc trombitám bérleti díját, és a hangszerbolt tulajdonosa ezért elengedte a bérleti díjat.”


  7. 7 ,,Felújítottuk nagyapám alagsorát, és ettől az üzenettől olyan érzésem lett, mintha most is előttem állna és ordítozna velünk."


   ,,Tönkretettétek a kemény munkámat, Ti hülye s*ggfejek! 1975”

   Még nincs vége, a lista a következő oldalon folytatódik!

  8. 8 ,,Minden alkalommal, amikor ebédet csomagolok a fiamnak, írok neki mellé egy üzenetet. Ma rájöttem, hogy gyűjti ezeket az üzeneteket."


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  9. 9 ,,A nagymamám holmijai között egy érmés borítékot találtam. Ezeket még én adtam neki a születésnapjára, amikor 2 éves voltam. Kiderült, hogy egész életében őrizte.”


  10. 10 ,,Találtam valami csodálatos dolgot a nagyapám garázsában."

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  11. 11 ,,Találtam egy régi széfet a nagymamám garázsában. Amikor kinyitottam, kiderült, hogy a belsejében régi pénzérmék és fegyverek voltak."


  12. 12 ,,A szüleim házában találtam ezt a valamit. Szerintem még sosem használták. Nem tudom, mi lehet."


   Ez egy E-mérő (elektro-pszichométer). Ez egy szcientológiában használt elektronikus eszköz.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  13. 13 ,,Találtam egy videokazettát a szüleim házában. Nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek."


   ,,Matthew első születésnapja
   Szellemirtók 2."

  14. 14 ,,Nagyapám holmijai között keresgélve találtunk egy levelet, amiből kiderült, hogy egyszer régen űrhajósnak jelentkezett."


   „Kedves V. Stadnik elvtárs!
   Köszönjük az űrkutatási programunkkal kapcsolatos jelentkezési szándékát, de kérését nem tudjuk teljesíteni: jelenleg nincs szükségünk további űrhajósokra.
   Üdvözlettel: Emelyanov, a levélcsoport vezetője."

   Te bukkantál már olyan titokra, ami örökre megváltoztatta a rokonoddal/szeretteddel kapcsolatos hozzáállásodat? Ha igen, meséld el nekünk hozzászólásban! 💬

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

5 hozzászólás
Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest
 • 10,394
  20 hozzászólásElső hozzászólásÖregmotorosBeszélgetésindítóLétrejött!Első reakcióTizedik reakcióMozinéző10 hozzászólás
  "Mikor apu meghalt, szétválasztottam a dolgait" We love you google translate!
 • 10,394
  20 hozzászólásElső hozzászólásÖregmotorosBeszélgetésindítóLétrejött!Első reakcióTizedik reakcióMozinéző10 hozzászólás
  ",8 éves koromban találtam egy ajándékos dobozt anyám táskájában, amire az volt írva: „gumitermék”. Lesokkolt. Később megkaptam ezt a dobozt karácsonyra. Szerencsére ez volt benne, és nem valami más…” Engem az sokkol le, hogy a mai 8 éveseknek a gumi szóról mi jut először az eszükbe...
  • Lehet hogy normális szülei vannak és nem az iskolában kell megtudnia a dolgokat ?
 • #11 láthatatlan pénzérmék és fegyverek... egyébként nem tudom mit várt, ilyen dolgokat tartanak egy széfben.

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.