20 fotó, ami bizonyítja, hogy jó irányba halad a világ

,,A kedvesség olyan nyelv, melyet a süket is meghall, s a néma is megért" - tartja a közmondás, és szavakkal kifejezhetetlen, hogy mennyire igaza van. Egy cseppnyi odafigyelés is elég hozzá, hogy bearanyozzuk és szebbé tegyük valaki napját, ez a kedvesség pedig oda-vissza működik. Ennek bizonyításaképpen gyűjtöttük össze a most következő fotókat és történeteket, melyek ugyan nem világmegváltó cselekedetek, mégis elegek voltak ahhoz, hogy jobb hellyé tegyék ezt a világot.


 1. 1 ,,Köszönöm az ismeretlen hősnek, aki felhívta a figyelmemet a WC-papír hiányára."


 2. 2 ,,Édesanyám szabadidejében jelmezes képeket készít a helyi állatmenhely lakóiról, hogy az emberek könnyebben örökbe fogadják őket."


 3. 3 Egy informatikatanár, aki a számítógépek használatát tanítja a gyermekeknek egy olyan iskolában, ahol nem áll rendelkezésre megfelelő technológia.


 4. 4 Egy rendőr, aki megmentette ezt a kétségbeesett férfit az öngyilkosságtól. 8 évvel később az immár házas és kétgyermekes apuka ünnepélyes keretek között köszönte meg az őt megmentő hősnek a nemes cselekedetet.

  reddit

 5. 5 Egy férfi, aki nem talált a célnak megfelelő edényt, ezért a tenyeréből itatja ezt a kóbor macskát.


 6. 6 Ez a szakács mindennap ingyen ételt főz azoknak az embereknek, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy étterembe járjanak.


 7. 7 Ez a férfi mindennap 10 kilométert kocsikázik a szavannán, hogy friss ivóvízzel lássa el a környéken élő állatokat.


 8. 8 Egy férfi, aki közeli állatorvost keres, hogy segíthessen a tenyerében látható sebesült verébnek.


 9. 9 ,,Taxival érkeztem a vidámparkba, az odaút során pedig kiderült, hogy a sofőröm még sosem járt ilyen helyen, ezért úgy döntöttem, hogy meghívom magammal."


 10. 10 Ez a kislány azért növeszti a haját, hogy utána levágják és parókát készíthessenek belőle a beteg gyermekeknek. Le a kalappal a pici lány előtt!Hozzászólások

Mit készítsünk?!
Önismeret teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Bejegyzés
Sok-sok szöveg, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

Küldd el egy barátodnak!