19 megható pillanat, ami minden szónál többet mond a szeretetről

Az otthon az a hely, ahol a világ problémáitól távol, jól elszigetelve élhetünk azokkal az emberekkel, akiket mindennél jobban szeretünk. Időről-időre mindannyiunk életében történnek olyan pillanatok, amik miatt átértékelődik bennünk egy s más, és amik miatt komolyabb hangsúlyt fektetünk a családunkra, mint eddig bármikor. Így voltak ezzel a most következő emberek is, akik olyannyira elérzékenyültek a megható pillanatok láttán, hogy jobbnak tartották az interneten is megosztani és kibeszélni kicsit ezeket a kivételes, megfizethetetlen pillanatokat.


 1. 1 ,,Apám minden reggel szív alakban szórja szét az udvaron a madáreleséget, hogy amikor anyám felkel, ez a látvány fogadja."


 2. 2 ,,Amikor a vőlegényem olyan dalt hallgat, ami szerinte nekem is tetszene, felírja egy papírra, hogy amikor hazaérek, meghallgathassam."


 3. 3 ,,Mindig elhoztuk a nagymamánknak a felesleges aprópénzünket, mert imádta a perselyébe tenni őket. A 98. születésnapjára papír pénzzel leptük meg, nézzétek az arcát!"


 4. 4 Egy gyermek őszinte bocsánatkérése.

  pikabu

 5. 5 ,,Ma tudtam csak meg, hogy amikor ez a kép készült, aznap édesapám egy olyan autóbalesetnél helyszínelt, ahol két gyermek vesztette életét, három nappal karácsony előtt."


 6. 6 ,,Egyszerűen örülök, hogy vannak nekem."


 7. 7 ,,Egyedülálló anya voltam, úgy gondoltam, hogy megengedhetünk egy harmadik családtagot. Ez a macska azóta is tökéletesen kiegészít minket."


 8. 8 ,,Ez a kedvenc családi fotóm, mióta megszületett a gyermekünk."


 9. 9 ,,A feleségem 1976-ban született, 3 évvel a nagymamája halála után. Karácsonykor a feleségem egy 1973-as hangfelvételt kapott ajándékba, amin végre először hallhatta a nagymamája hangját.”


 10. 10 ,,A fiam talált egy Legot, ami úgy néz ki, mint én."
Hozzászólások

Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Önismeret teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

Send this to a friend