HIRDETÉS

18 szívmelengető fotó, ami bizonyítja, hogy a világban sokkal több jó történik, mint rossz

A híradókat nézve vagy a Facebook hírfolyamot görgetve néha komolyan olyan érzésünk lehet, hogy egy olyan világban éljük az életünket, ahol minden a gyilkosságról, lopásról, halálról szól, pedig ez nem így van. A médiában persze kevesebb reflektorfényt kapnak a szívmelengető, inspiráló történeteket, hiszen ezekre ezekre jóval kevesebb kattintás és reakció érkezik, mintha valami lehangoló, megosztó dologról sikerül írni.


HIRDETÉS

A Liked.hu-nál most úgy döntöttünk, hogy 18 fotó segítségével mutatjuk be nektek, hogy valójában sokkal több apró jó dolog történik a világban, mint rossz.

 1. 1 Miután az édesanyát kórházba szállították, a mentősök visszamentek a házához és vacsorát készítettek az 5 gyermeke számára.


 2. 2 ,,Eladtam a teherautómat, hogy legyen pénzem a műtétre, és megmentsem a kutyám életét."


  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
 3. 3 ,,Ha választhatnék szupererőt, én a repülést választanám. Körberepülném a Földet és minden kisgyereket meghívnék játszani és teázni hozzám és a nővéremhez." - Mohamad, szíriai menekült kisfiú.


 4. 4 Ennek a texasi egyetemnek a diákjai összegyűltek, hogy egy nagy közös öleléssel vigasztalják és támogassák diáktársukat, akinek az édesanyja elvesztette a rák ellni küzdelmet.


 5. 5 James Harrison körülbelül 2,4 millió gyermek életét mentette meg azzal, hogy 60 éven keresztül minden héten vért adományozott. Ezen a képen néhány olyan gyermekkel látható, akik az Ő által adományozott vér miatt lehetnek ma életben.


  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
 6. 6 Minden anya egyforma.


 7. 7 ,,Apám több éven keresztül napi 15 órát dolgozott, hogy egy nap teljesíthesse az álmát és megnyithassa saját éttermét. Ez a kép az étterem megnyitásának napján készült, sosem láttam még ilyen boldognak."


    

 8. 8 ,,Apám 'vakvezető emberré' avanzsálta magát, miután a 14 éves kutyánk megvakult és már nem volt képes egyedül közlekedni."


  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
 9. 9 A viharos szél miatt kidőlt a fa, amiben ennek a harkálynak a fészke volt, ezért az emberek kivágták a fészkét a fából és ráerősítették az egyik közeli fára.


 10. 10 ,,17 évvel később a gyerekkori álmom valóra vált."


HIRDETÉS
HIRDETÉS

Másolás
21
11 hozzászólás, 21 pont

Szólj hozzá!

Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

Küldd el egy barátodnak!