HIRDETÉS

18 szívmelengető fotó, ami bizonyítja, hogy a világban sokkal több jó történik, mint rossz

A híradókat nézve vagy a Facebook hírfolyamot görgetve néha komolyan olyan érzésünk lehet, hogy egy olyan világban éljük az életünket, ahol minden a gyilkosságról, lopásról, halálról szól, pedig ez nem így van. A médiában persze kevesebb reflektorfényt kapnak a szívmelengető, inspiráló történeteket, hiszen ezekre ezekre jóval kevesebb kattintás és reakció érkezik, mintha valami lehangoló, megosztó dologról sikerül írni.


HIRDETÉS

A Liked.hu-nál most úgy döntöttünk, hogy 18 fotó segítségével mutatjuk be nektek, hogy valójában sokkal több apró jó dolog történik a világban, mint rossz.

 1. 1 Miután az édesanyát kórházba szállították, a mentősök visszamentek a házához és vacsorát készítettek az 5 gyermeke számára.


 2. 2 ,,Eladtam a teherautómat, hogy legyen pénzem a műtétre, és megmentsem a kutyám életét."


  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
 3. 3 ,,Ha választhatnék szupererőt, én a repülést választanám. Körberepülném a Földet és minden kisgyereket meghívnék játszani és teázni hozzám és a nővéremhez." - Mohamad, szíriai menekült kisfiú.


 4. 4 Ennek a texasi egyetemnek a diákjai összegyűltek, hogy egy nagy közös öleléssel vigasztalják és támogassák diáktársukat, akinek az édesanyja elvesztette a rák ellni küzdelmet.


 5. 5 James Harrison körülbelül 2,4 millió gyermek életét mentette meg azzal, hogy 60 éven keresztül minden héten vért adományozott. Ezen a képen néhány olyan gyermekkel látható, akik az Ő által adományozott vér miatt lehetnek ma életben.


  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
 6. 6 Minden anya egyforma.


 7. 7 ,,Apám több éven keresztül napi 15 órát dolgozott, hogy egy nap teljesíthesse az álmát és megnyithassa saját éttermét. Ez a kép az étterem megnyitásának napján készült, sosem láttam még ilyen boldognak."


    

 8. 8 ,,Apám 'vakvezető emberré' avanzsálta magát, miután a 14 éves kutyánk megvakult és már nem volt képes egyedül közlekedni."


  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
 9. 9 A viharos szél miatt kidőlt a fa, amiben ennek a harkálynak a fészke volt, ezért az emberek kivágták a fészkét a fából és ráerősítették az egyik közeli fára.


 10. 10 ,,17 évvel később a gyerekkori álmom valóra vált."


HIRDETÉS
HIRDETÉS

10 hozzászólás

SZÓLJ HOZZÁ!


Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

Küldd el egy barátodnak!