HIRDETÉS

7 bizonyíték rá, hogy a Weasley-ikrek a legostobább Harry Potter karakterek


Ha van két tökkelütött ember a Harry Potter univerzumban, akkor az kétségkívül Fred és George Weasley. Bár a Tekergők térképe végig ott volt a fiúk zsebében, mégsem tudták semmire sem használni, pedig egy kis odafigyeléssel nagy titkokat leplezhettek volna le a kastély falain belül történtekről.

HIRDETÉS

A Liked.hu-nál nagyon szeretjük a Harry Pottert, ezért extra öröm volt számunkra lefordítani a Dorkly által készített képregényeket, melyek jól mutatják, hogy mennyire hülye volt ez a két Weasley gyerek. 😂

 1. 1


 2. 2


  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
 3. 3


 4. 4


 5. 5


  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
 6. 6

  Terkep papirrepulo

 7. 7


HIRDETÉS
HIRDETÉS

Másolás
15
17 hozzászólás, 15 pont

Szólj hozzá!

 • Miből gondolják, hogy egész nap a térképet nézegetik? Szerintem csak akkor nézték meg amikor szükségük volt rá, és csak azt, ami érdekelte őket. 
 • A térkép hogy tudta volna jelezni azt, hogy hol van a Titkok Kamrája, ha Tapmancs és a barátai sem tudták. Ők alkották a térképet.
 • Igazából a Peter Pettigrew-s dolgon kívűl mindegyikre ésszerű magyarázat van, szóval nem értem. A viccet érteném, ha vicc számba menne, de szerintem ez már degradáló. 
 • őőő,lehet az én kronológiám nem jó,de Mordon nem a 4. részben volt valójában Kupor? Akkor meg már Harrynél volt,hisz a 3-ban odaadták neki. De azért nice try :)
 • Nem volt benne a történetben, hogy pontosan mikor került hozzájuk a térkép. Lehet, hogy csak abban a részben, amikor átadták Potternek.
 • Nekem ez a cikk csak annyit bizonyított, hogy az írója nem nagyon ismeri a HP világát... 😅😅
 • Szerintem ez nem igaz, hogy ők a legostobább karakterek, hiszen a titkok kamrája nincs is rajta a térképen valószínűleg, a négyesben már nem is övéké a térkép és nem hiszem, hogy ők azt nézték, hogy kivel alszik Ron. Azért, mert vki csinált egy képregényt, az nem azt jelenti, hogy ez bizonyíték a könyvre.
  • Hallottál már a humorrol barátom/barátnőm/aminek akarod magad hívni ?Nekem is ők a kedvenceim, imádom őket, de az tény hogy JKR jól elbaltázta a térképes dolgot, de nem baj, az igazi Potterheadek úgy szeretik az univerzumot ahogy van, hibákkal együtt .
Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

Küldd el egy barátodnak!