HIRDETÉS BEZÁRÁS
Vicces

2020 március vs. 2021 március: az emberek vicces képekkel illusztrálják, hogy mennyit változtak az elmúlt egy évben

    2020 márciusában mindenki a koronavírusról kezdett beszélni, ám a legtöbben akkor még elképzelhetetlennek tartottuk, hogy egy betegség miatt bármilyen módon is megváltozna az életünk. Aztán persze minden megváltozott. Az országok kijárási tilalmat rendeltek el, az emberek home office-ra kényszerültek, és bár akkor úgy tűnt, hogy csak néhány hétig tart majd ez az egész, valójában több mint egy éve vagyunk már hol szigorú, hol kevésbé szigorú szabályokkal szegélyezve.

    HIRDETÉS

    Az elmúlt egy év tehát minden tekintetben kemény volt, amit természetesen a Twitter felhasználók sem hagyhattak szó nélkül. Úgy döntöttek, hogy vicces képek segítségével mutatják be, milyen változásokon mentek át az elmúlt egy év során.

    Egy év telt el a járvány kezdete óta, és az internetezők úgy döntöttek, hogy számot adnak erről.

    Március már megint

    Sokan vagyunk, akiknek pislogni sem volt idejük, és már ismét március szerepel a naptárban. Az internetezők pedig észrevették, hogy ez az elmúlt egy év nehezebb volt, mint bármelyik korábbi. Az ilyen nehéz helyzetekre pedig az egyik legjobb ellenszer a humor.

    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
    HIRDETÉS

    Sokat változtunk az elmúlt egy évben.

    Harry potter március

    Március kapitány

    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
    HIRDETÉS

    A vicces képek segítségével az emberek bemutatták, hogy mennyire megváltoztatta őket ez az egy év.

    Március véres

    A home office már nem olyan szórakoztató.

    Home office március

    Vannak, akik elfelejtették, hogyan kell kommunikálni az emberekkel.

    Kommunikációs készség

    A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

6 hozzászólás
Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
  • Szia, guest
  • Angliában élünk. Munkahelyemen (elosztó raktár) a sok járványügyi előírás betartása miatt kb 1/3-ával kisebb lett az elvárt norma, de az ösztönző bónuszok miatt ugyanennyivel nőtt a fizu is. Párom (tánc/fitnesz edző) közel egy éve, leszámítva pár nyári hónapot, szüneteltetni kénytelen tevékenységét, de az államtól megkapja elmaradt bevételei 80%-át, mivel azonban kiadásai sincsenek jelenleg így még többet is keres mintha dolgozna. Egy éve jóformán a kedvenc időtöltéseinek élhet és fizetik. Az emberek újra megtanulták mi az az intim szféra, senki sem mászik az arcomba a boltban vagy munkahelyemen. A lezárások alatt a közlekedés állandó vasárnap délutáni szintűvé redukálódott, Pik-pak eljutok bárhová, sehol egy dugó. Introvertált emberként azt mondanám, ez a világ most sokkal kedvemre valóbb, de ennyi azért már elég volt belőle. Láttuk ezt is, megtapasztaltuk ezt is, olyan már sosem lesz mint előtte volt, de így sem mehet már tovább.
    • 2,760
      Beszélgetésindító
      Irigyellek. Másoktól is hallottam, Nyugat-Európában mennyivel jobb a helyzet. Németországban nem kell fizetni az albérletet, meg talán a rezsi egy részét se, és pótolják a kiesett bevétel egy részét. Itthon meg... Először 60 ezerrel csökkentették a fizut. A takarítónőknek ez konkrétan azt jelentette, hogy 65 ezret kaptak kézhez. Igaz csak 2 hetet dolgoztak, dehát ez akkor is nokedli. Nekünk több maradt, de az is rosszul esett. Viszont a rezsi maradt, egy forintot nem engedtek el. Bértámogatás sincs. Engem decemberben elküldtek, azóta sem találtam munkát. Részmunkaidőre behívtak interjúra, de azt se kaptam meg. Pedig az is csak 80 ezer lett volna, de még az se jött össze. Félelmetes, mekkora itt a csóróság, én nem is értem.
  • Nekem csak jobb lett az életem. Fogytam, erősödtem, nyugodtabb lettem, több ifőm van magamra és kevesebb emberrel érintkezek.
  • 10,394
    20 hozzászólásElső hozzászólásÖregmotorosBeszélgetésindítóLétrejött!Első reakcióTizedik reakcióMozinéző10 hozzászólás
    Az én életem semmit sem változott, ugyanolyan mint volt. Ugyanolyan sz*r.
  • Egy év Home office után nincs sok kedvem újra az irodában dolgozni. Nem idegesít a kolléga a csicsergésével vagy a csámcsogásával. Rengeteg időt spórolok minden téren. Nincs munkába utazás, felesleges smink készítés, irodai elegáns ruha vasalás és még sorolhatnám. Két meeting között elindítom a mosógépet, vagy előkészítem az ebédet, amit szünetben megfőzök 😁 így is lehet a Home officera gondolni, nem csak negatívan 😉

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.