HIRDETÉS

18 Tweet emberektől, akik tudják, hogy milyen érzés egy testvérrel együtt élni

A testvéreink a legfontosabb személyek az életünkben. Szeretjük őket és törődünk velük egy életen át, de ettől függetlenül még ugyanúgy vérre tudunk menni, hogy kinek van igaza, és akkor sem riadunk meg, hogy egy ugratással vagy szívatással vívjuk ki a haragjukat. Ezek a szeretet-gyűlölet alkotta hullámvölgyek az egész életünkben kitartanak, és van egy fontos szabály, ami szintén: fejezzétek be a harcot, mielőtt a szülők meglátják.


HIRDETÉS

A Liked.hu-nál tudjuk, hogy szavakkal elég nehéz kifejezni, hogy mit is jelent egy testvér az ember számára, de a most következő emberek azért néhány Tweet segítségével egész jól összefoglalták a lényeget.

 1. 1


  Követés
  Dean Winchester
  @Liked.hu

  A testvér-kapcsolatok őrültek.

  Pl.: a fél vesémet is odaadnám,hogy egészséges legyen, de a Fantámba nem kortyolhat bele.

 2. 2


  Követés
  Dean Winchester
  @Liked.hu

  Az 54 éves apám épp most mondta az 58 éves nővérének, hogy "ne mondd el anyának", szóval azt hiszem, ez a dolog egész életünkön át elkísér.

 3. 3


  Követés
  Dean Winchester
  @Liked.hu

  Próbáltad már megölelni a testvéred, mire ő "Eee, menj innen" és erre Te: "jó, akkor takarodj..."?

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
 4. 4


  Követés
  Dean Winchester
  @Liked.hu

  A nővérem a család lustaságaként pozicionálta magát a családban, ezért senki nem vár el tőle semmit. Túl késő lenne, hogy én is újragondoljam az imidzsem?

 5. 5


  Követés
  Dean Winchester
  @Liked.hu

  A testvérem ma megkérdezte, hogy minden rendben van-e, mert egész nap nem hallott panaszkodni azért, mert éhes vagyok. 😂

 6. 6


  Követés
  Dean Winchester
  @Liked.hu

  A testvérek néha sokáig nem beszélnek, aztán a legváratlanabb pillanatban ráírnak a másikra, hogy mutassanak neki egy képet:

 7. 7


  Követés
  Dean Winchester
  @Liked.hu

  Legidősebb testvér: Anya, kimegyek a haverokkal.
  Anya: Oké

  Legfiatalabb testvér: Anya, jégkrémet szeretnék!
  Anya: Rendben, kincsem.

  Középső testvér: Anya, találkozhatok a barátaimmal?
  Anya: Nem, takarodj a szobádba.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
 8. 8


  Követés
  Dean Winchester
  @Liked.hu

  Én: holnap randizok egy sráccal.

  Katonaságot megjárt bátyám: így is meg lehet halnia szegény srácnak.

 9. 9


  Követés
  Dean Winchester
  @Liked.hu

  Ha az egyke gyerekek kíváncsiak rá, hogy milyen érzés testvérnek lenni, akkor hadd magyarázzam el: épp most láttam két kisgyereket kardozni. A fiatalabbiknál egy gally volt, a nagyobbiknál egy lapát nyél. És ez a dolog az egész életen át kitart.

 10. 10


  Követés
  Dean Winchester
  @Liked.hu

  Szeretek pankrátor mozdulatokat gyakorolni a testvéremen, de a szívem szakad meg, amikor sírni kezd.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

28 hozzászólás

SZÓLJ HOZZÁ!28 comments

 • Szia, guest
 • Én csak hálát adok az égnek, hogy nincs testvérem. Mindig elborzasztott az a gyűlölet, ami a testvérek között van. És ne próbálja meg nekem senki megmagyarázni, hogy az ilyen agyonverlek-utállak-megfulladok az irigységtől típusú kapcsolat valójában szeretet, mert kiröhögöm.
   • 4en vagyunk testvérek és minden nap majdnem higy veszekszünk valamin. De ha baj van még őket hívom elsőnek és ha nekik is van valami baj ugrok. Sose mondjuk egymásnak hogy ~szeretlek~ de tudjuk hogy vérre mennénk egymásért. Sajnálom akinek nincsen testvére. Isteni adottság❤🤞
   • Tényleg nagyon sajnálatra méltó, hogy nem kellett egy vagy több kis hülyével osztoznom a szüleim szeretetén, és egyéb dolgokon! Vannak ellenségeim, de legalább azok idegen emberek és nem a testvérem! 
    • Na ennél nagyobb hülyeséget még nem hallottam.  Ha még tényleg úgy lenne a tesóiddal ahogy írtad, akkor ott még a szüleiddel van a baj. És a neveléseddel.
    • Te tuti nem vagy normalis 🤦‍♀️ nekem sincsenek testvereim es korulbelul 5evesen volt ilyem felfogasom mint neked most, hat nem tudom hany eves lehetsz de ilyen felfogassal nem sok. Gratulalok neked okoska 
  • Na megjelent a sok sz*r testvér, és meg vannak sértődve :D Jaj, hát fáj az igazság! Kár, hogy nem vagytok a testvéreim, naponta vertem volna ki a sz*rt belőletek :D És meg is köszönhettétek volna, hisz láthatóan szerintetek ez normális. 
  • Te igazi idiota vagy, a kulonbozo szidasok mellett persze hogy mindenki imadja a testveret, de amilyen buta vagy neked nem kene testver
  • Én meg téged röhöglek ki. Szuper lehet egész életedben egyedül lenni. Nem tudod milyen érzés kiállni a testvéred mellett és megvédeni. A szüleidet pedig mégjobban sajnálom. A legtöbb egyke olyan önző, és idióta mint amilyen te vagy. :/
   • Azert igazabol ezt nem teljesen mondanam, nekem sincs testverem de van 3 olyan szuper baratom akik olyanok mintha a testvereim lennenek es ertuk barmire☺️☺️Es onzonek se neveznem magam legjobb baratnom tudna meselni 😅
  • Nekem van testvérem és sose mondanék neki ilyet. Mindig támogattuk egymást. Egyszerre voltunk testvérek és barátok. Szinte mindent megosztottunk egymás között. Ha két testvér között rossz a viszony az általában a rossz nevelés miatt van. Persze nem mindig van így de legtöbbször ez áll a háttérben. 
  • Nekem 5 testvérem van és szoktunk vitatkozni de nálam az a jelenet többet mondott mindennél, amikor én edzésen voltam és az öcsém elesett a biciklivel és beverte a fejét. Semmi mást nem akart csak azt hogy én hazaérjek és megvigasztaljam.
  • Nem minden testver gyűlöli egymást. Én halat adok az égnek hogy van nővérem. Ha nem is egyezik mindenben a velemenyünk szegenyebb lenne nélküle az életem.
Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.