HIRDETÉS

17 fotó, ami bizonyítja, hogy az elvesztett fogadások után mindig vicces képek születnek

Mindannyian vesztettünk már el fogadást, melynek eredményeképpen valami rendkívül kínos dolgot kellett csinálnunk, vagy éppen bizonyos mennyiségű pénzt fizetnünk a nyertes ellenfélnek. De hányunkat ragasztották már fel például egy közlekedési táblára fogadásból? Hányunknak kellett dinoszaurusz jelmezben becsekkolnia a reptéren? Cikkünk hősei ilyen és ehhez hasonló helyzeteken mentek keresztül.


  1. 1 ,,Egy rehabilitációs központban dolgozom és megígértem az egyik betegnek, hogyha elég egy bizonyos célt, akkor megborotválkozom. Megtette, úgyhogy holnap csupasz babaarccal láthat majd engem."


  2. 2 ,,Apám iskolaigazgatóként dolgozik, és megígérte a gyerekeknek, hogyha 1000 percet végigolvasnak felváltva, akkor megengedi a diákoknak, hogy egy triciklin végiglökjék őt a folyosón."


  3. 3 ,,A szüleim megígérték, hogy kapok 1200 dollárt, ha 21 éves korom előtt soha nem iszok alkoholt, nem szívok cigarettát és nem drogozok. 8 éves voltam, amikor tanúk előtt aláírt szerződést kötöttem velük erről.”


  4. 4 ,,A bátyám viccesen azt mondta a nagymamánknak, hogy száz darab ajándékot szeretne a 'minden egy Eurós' boltból. A nagyi elfogadta a kihívást..."


  5. 5 ,,Fogadtam ezzel a 86 éves férfival, hogyha rúdtáncol egyet a bárban, akkor egy órán keresztül én fizetem az italait. Megnyerte a fogadást..."


  6. 6 ,,Elvesztettem egy fogadást, ezért egy éven keresztül el kellett tennem minden pénztárnál visszakapott 5 dolláros bankjegyet. Most 104 darab van belőle."


  7. 7 ,,Az unokatestvéremmel hálaadáskor mindig dámázunk és minden évben úgy ül le játszani, hogy már pedig most meg fog engem verni. Dokumentáltam az elmúlt 9 év vesztes reakcióit..."


  8. 8 Ez a 61 éves svéd igazgató megígérte, hogy rózsaszínre festeti a haját, ha egy bizonyos diáknak sikerül elvégeznie a 9. osztályt. Sikerült neki.


  9. 9 ,,Az egyik csapattársam azt mondogatta, hogy ő bizony elfér az iskolai szekrényben. Nem hittünk neki, ezért megmutatta."


  10. 10 ,,A főnököm és én fogadtunk, egy év után pedig végre kifizette az elvesztett fogadást...aprópénzben."


HIRDETÉS
HIRDETÉS

Másolás
19
2 hozzászólás, 19 pont

Szólj hozzá!

Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

Küldd el egy barátodnak!