HIRDETÉS

12 férj, aki díjat érdemelne a házassághoz való hozzáállásáért

Vannak férfiak, akik úgy tudják felvenni a harcot a különféle problémákkal és váratlan élethelyzetekkel, mint senki más ezen a földön. Ez persze több mindent is jelenthet, de most próbáljunk elvonatkoztatni a negatív jelentésektől és kizárólag a pozitív, vagy legalább vicces szituációkra gondolni, mint ami az alábbi házastársak esetében is történt..😏


 1. 1 Igaz ami igaz…úgy fest, jól mulatnak.


 2. 2 ,,A férjemet idegesítette, hogy mindig neki csapom (véletlenül) az ajtót a falnak. Ezerszer szólt már érte, de nem tudtam leszoktatni magam róla. Most hála neki, egy hatásosabb módszerrel próbálkozunk…”


 3. 3 ,,Megkértem a férjemet, hogy mosogasson el. Meg is tette természetesen, most viszont egy másik problémával találtam szembe magam, ugyanis még hozzáérni is félek…” – szerintem még levegőt venni is kockázatos.


 4. 4 ,,Felhívtam a férjemet, hogy nézze meg a tejet, nem-e romlott meg esetleg. Azt mondta, hogy a legjobb, ha majd én megnézem, amikor hazaérek. Mire hazaértem, ez a látvány fogadott…” – velejéig ‘romlott’, ez kétségtelen.


 5. 5 ,,A férjemre bíztam, hogy felejthetetlen születésnapot szervezzen az ikreinknek. Azt hiszem, ez 100%-ig összejött…”


 6. 6 ,,Az évfordulónk alkalmából egy romantikus vacsorára mentünk a párommal, mivel azonban tudja, hogy velem nem egyszerű az elindulás, ezért ezt a cetlit hagyta az estére kitett ruhámon…”


 7. 7 Ez a fiatalember gondoskodott róla, hogy a lány kedvenc animációs filmjéhez (Szépség és a szörnyeteg) illően történjen meg a lánykérés.


 8. 8 Egy másik, semmi máshoz sem hasonlítható, kreatív lánykérés.


 9. 9 ,,A férjem folyton nyaggatott, hogy mit művelek a pulóverjeivel, mert egyre kisebbek és már alig tudja felvenni őket. Bevallom őszintén, nem tulajdonítottam túl nagy jelentőséget a hisztijének, azt hittem, hogy csak viccel. Egészen addig, míg egyik nap ezt a képet nem küldte nekem üzenetben…”


 10. 10 ,,Megkértem a férjemet, hogy hozzon 6 darab krumplit a boltból, mire hazaállított ezekkel…” – ha jól értelmezem, nem esett szó a méretekről, szóval én a férjjel vagyok…✋


 11. 11 Ennek a lánynak a férje elkészítette őt, mint Disney mesehős, Valentin-nap alkalmából.


 12. 12 ,,Még az első gyermekünkkel voltam terhes, amikor egyre nagyobb megpróbáltatásokat okozott a növekedő pocakom. Csúnyának és taszítónak éreztem magam egészen addig, míg a férjem egyszer ezt az üzenetet nem hagyta nekem az íróasztalomon…”


HIRDETÉS
HIRDETÉS

SZÓLJ HOZZÁ!

Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

Küldd el egy barátodnak!