Az emberek megosztották, hogy mi történt a lakásukkal, miután bérbe adták azokat

Olcsó, jó helyen található, normális tulajdonosú albérletet találni majdhogynem lehetetlen, és hasonló a helyzet az időben fizető, lakásra vigyázó albérlőkkel. Nem meglepő tehát, hogy az interneten számos abszurd és humoros történet kering a bérlők és főbérlők sosem unalmas kapcsolatáról.


HIRDETÉS

A Liked.hu-nál most utána olvastunk néhány ilyen izgalmas történeteket, hogy a legjobbakat összegyűjtve veletek is megoszthassuk.

 1. 1 ,,Aki lefestette a falat az albérletünkbe, arra sem volt képes, hogy felvegye ezt a fogpiszkálót, mielőtt lefestette a falat."


 2. 2 ,,Ahogy a bérlő hagyta hátra, és ahogy egy kis takarítással én megtisztítottam."


  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
 3. 3 ,,A bérlők új szárítót követeltek, mert azt mondták, hogy a mostani nem működik jól..."


 4. 4 És még rá akarták fogni szegény cicára. 😒


  Követés
  Dean Winchester
  @Liked.hu

  Lakást béreltünk a barátommal a fővárosban, és egy idő után feltűnt, hogy mindig hiányzik valami. Rejtélyesen eltűnő rúzs, ékszerek, és egyéb apróságok. A főbérlő a macskánkat gyanúsította vele, mondván, hogy biztos belökdösi őket a bútorok alá. Egyszer úgy volt, hogy a szüleimnél töltjük a hétvégét, de az utolsó pillanatban kiderült, hogy a barátomnak nem jó az időpont, ezért hazamentünk. Amikor kinyitottuk a lakás ajtaját a tulajdonos épp egy alapozóval a kezében turkált a sminkcuccaim között. A barátom hatalmas botrányt csinált, és azonnal elköltöztünk onnan.

  forrás: © ideer
 5. 5 ,,A főbérlő felújította a lakást, amíg nyaralni voltunk."


  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
 6. 6 A barátok tanácsai mindig szentek.


  Követés
  Dean Winchester
  @Liked.hu

  Élelmiszerboltba mentem. Mire visszaértem, égett szag áradt a lakásból. Kis híján szívrohamot kaptam, azonnal lepergett előttem az életem, és hogy biztos ég a lakás. Eldobtam mindent, és remegő kézzel kinyitottam a bejárati ajtót. Odabent a lakás tulajdonosa sétált egy égő orbáncfűvel kitömött ággal, aki azt mondta, hogy egy barátja mondta neki, hogy így lehet elűzni a szellemeket a házból.

  forrás: ©  ideer
 7. 7 ,,Egy lány bérelte a lakásom. Amikor megkértem, hogy költözzön ki, mert megsértette a szerződési feltételeket, elpusztította a lakást, eltörte a vízvezetékeket és lyukakat hagyott a falon."


 8. 8 Még jó, hogy csak egy macska, és nem valami egzotikus állat.


  Követés
  Dean Winchester
  @Liked.hu

  Hat hónappal ezelőtt ideiglenesen egy földszinti lakást béreltem. Nagyon sok kellemetlenség történt a nyár folyamán: hol szemetet hagytak az ablakpárkányomon, hol bekopogtak hozzám, szóval jó szar volt az egész. Az egyik éjjel senkit se zavarva aludtam, és hirtelen éreztem, hogy valami van a hátam mögött, és rezeg. Miután szívrohamot kaptam és kinyitottam a szemem, láttam, hogy egy vörös macska dorombolt mellettem. Valószínűleg a nyitott ablakon mászott be. Adtam neki egy kis tejet, megetettem, és útjára engedtem őt. Azóta sem láttam. 🙁

  forrás: © ideer
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Másolás
17
9 hozzászólás, 17 pont

Szólj hozzá!

9 comments

Tipp: a bejelentkezett felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest
 • Mi is úgy jártunk mint a 15ös. A tulaj eladta a másik lakását, és közölte, hogy 2 hetem van ki költözni, mert a nyakunkra költözik. Ugyanis az új házába Csak 3hét múlva tud beköltözni. Azt mondta, hogy miután lejár a 3 hét, vissza költözhetünk. Azóta nem hallottam róla. Ó, igen, nem adta vissza a kaukciót sem, mivel arra hivatkozott, hogy kertészt kellett kifizetnie, miután hagytam elburjánzani a futó rózsát, amit ő maga tiltott meg, hogy levágjam, mert nagyon szép. 
  • 9,874
   Beszélgetésindító: hozzászólásaival érdekes beszélgetéseket generál.
   Kaució lesz az, bá$tya.
 • Barátnőm a párjával (azóta férje) járt úgy, hogy kivettek albérletbe egy kétszintes lakást, de már a beköltözéskor lekötötték, hogy az egyik szobát nem használhatják plusz néhány számlát ami a tulajé volt ki kell fizetniük a kaución és a bérleti díjon kívül. Hozzáteszem a lakás hónapok óta lakatlan volt mert máshol élnek a tulajok. Fél évig sem voltak a lakásban mindketten dolgoztak minden nap és késő este értek haza, de nemegyszer előfordult hogy arra mentek haza hogy a tulajdonos tárlatvezetést tartott az érdeklődőknek mert a lakás közben ugyanúgy eladó volt. Mikor besokalltak és bejelentették hogy költöznek szépen kitakarítottak mindent meg rendezték azokat a számlákat amiket kellett, csakhogy a vízszámla nem jött még ki. A tulaj, mondván h mocskosan hagyták ott a lakást plusz elrontották a mosógépet (amit azóta eladott jó állapotban hozzáteszem) nem volt hajlandó visszaadni a kauciót ráadásul a később kijött vízszámlát is be akarta rajtuk hajtani, csak barátnőm okosabb volt és nem volt hajlandó. Még hónapokig zaklatták őket, de azóta csend van :D
 • Egyszer történt, hogy eladták a fejünk felől az albérletet, de az új tulaj biztosított róla, hogy maradhatunk változatlan feltételekkel, mert befektetésnek vette az ingatlant és albérletnek akarja kiadni. Ez novemberben történt. Februárban engedélyt kértem tőle macska tartásra, amit meg is kaptam, ezután lefoglalóztam a tenyésztőnél a cicát. Március első napjaiban közölte, hogy 30 napunk van költözni, mert jön a helyünkre lakni, mindig is így tervezte, de a téli rezsit nem akarta fizetni rögtön házvétel után. Kölyökmacskával albérletet keresni szerintem nehezebb, mint gyerekkel, de őt ez nem érdekelte. A kauciót meg nem akarta visszaadni, mondván, hogy azt nem neki adtuk oda. Igaza is lett volna, ha nem lett volna tőle és a régi tulajtól egy aláírt papírom, miszerint rendezték egymás között ezt a kérdést és az összeg átadásra került az új tulajnak. Amikor elkezdtem ezt a papírt lobogtatni, azt mondta a csaj, hogy igen, aláírta, de nem is kapott pénzt és ezért nekünk se jár :D Mikor belátta, hogy ez abszurd, fizetett. Hamis pénzzel. Nem viccelek :D Szerencsére találtunk másik lakást egy normális tulajjal. 
  • már megbocsás én rögtön mentem volna feljelenteni ilyen nincs letagadni se tudta volna mivel az uj lenyomata tuti hogy rajta volt hát megáll az ember esze hogy ilyenek megmernek tenni 
 • 9. Hasonló képp jártunk mi is! Anyukám örökölt egy weekend házat horgász stéggel, előszőr ki adogattuk nyaralónak, mígy egyszer ki nem vette 2 srác egy hétvégére, mondván horgászni meg bográcsozni akarnak! Aztán persze egy jó nagy kanbuli lett belőle többed magukkal, iszonyú rumli volt, piás üvegek mindenfelé, és a legjobb hogy az ágy le volt pisilve.. Itt döntöttünk úgy hogy vége a ki adogatásnak, inkább eladtuk! 
 • 9,874
  Beszélgetésindító: hozzászólásaival érdekes beszélgetéseket generál.
  "elpusztította a lakást" - a Google fordító ismét kitett magáért.
Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

Küldd el egy barátodnak!