HIRDETÉS

21 minőségi dolog, aminek az élettartama minden elképzelést felülmúlt

Egy 2018-ban végzett felmérés szerint már az első 5 évben sok probléma merül fel a legmodernebb háztartási készülékekkel. Ez csak azért is bosszantó, mert számtalan olyan múlt századi készülék található az emberek otthonaiban, ami mind a mai napig kiváló szolgálatot tesznek, pedig arányosítva is csak töredéke volt az áruk a méregdrága modern változataiknak.


HIRDETÉS

Az internetezők úgy döntöttek, hogy körülnéznek az otthonaikban, és megosztják egymással azokat a régi dolgokat, amik nagy meglepetésre ma is kiválóan teszik a dolgukat.

 1. 1 ,,A szüleim mikrohullámú sütője 34 éves. Túlélt 3 hűtőszekrényt, tűzhelyt, mosogatógépet és körülbelül egy tucat kenyérpirítót. Még mindig működik.”


 2. 2 ,,Apám 40 évvel ezelőtt vette ezt a bőrdzsekit. Csak kissé felpolíroztam a bőrt és átkentem a cipzárt. Most olyan, mint az új.”


  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
 3. 3 ,,Ez a keverőgép több mint 40 éves, még anyámé volt. A férjem azt mondta, hogy nem veszünk újat, amíg ez tönkre nem megy. Azt hiszem, hogy még az unokáim is ezt a fenevadod használják majd.”


 4. 4 ,,26 éve van meg ez a szűrőedény. Ez több, mint az életem fele."


 5. 5 ,,A szüleim akkor vásárolták ezt a nyulat, amikor születtem. Minden este vele aludtam tizenéves koromig. Most 25 éves vagyok.”


  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
 6. 6 ,,A nagyapám 1975-ben vette ezeket a Red Wing csizmákat. Talpat cseréltem rajtuk, és kicsit megtisztítottam őket."


 7. 7 Ez a varrógép majdnem 100 éves, és még mindig működik.


HIRDETÉS
HIRDETÉS

10 hozzászólás

SZÓLJ HOZZÁ!


 • A hajszárító és a fűnyíró, amik közel 30 évesek, tökéletesen működnek. Az elmúlt 5 évben vásárolt holmik (műszaki cikkek, ruhák) alig egy évet bírnak ki, utána mehetnek a kukába, mert megjavítani nem lehet őket...
 • Villanykörte "össze esküvés" :D a kötelező elöregedés fellegvárát éljük :D érdemes megnézni. Egy villanykörtéről szól ami több mint 150 éve ki se kapcsoltak mégis jó a mai napig. Ez pedig néhány kérdést felvetett az emberekbe,hogy miért is szarja össze magát minden 3-4-5 év alatt.. Hát mert ha 1 dolgot veszel meg életedbe mi marad az államnak a gazdaságnak? :D autók erre a legékesebb bizonyítékok. Öreg 30-40 éves autók vígan mennek pöcc röff a 3 éves multi funkciós ilyen olyan tartozékokkal ellátott cucc meg,meg adja magát, mert nem biznisz ha csak 30 évente kellene autót venni :D 
 • 20 éves fűnyíró . Apám vette még régen, aztán vett egy újat mert hát a másik már régi . Az újat 2 hónapig használta, szétment az egész . Azóta nem vesz újat mert a régi sokkal jobb
Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

Küldd el egy barátodnak!