20 fotó emberekről, akiket az őszinte boldogság pillanatában csíptek el

Mindannyiunk életében vannak olyan örömteli és izgalmas események, amiket legszívesebben az egész világgal megosztanánk. Ilyen a súlyos betegségek utáni felépülés, a gyermekünk első mosolya, vagy életünk szerelmének az eljegyzése. Nem árt, ha kéznél van ilyenkor egy kamera, hiszen ezekben a pillanatokban a legőszintébb érzelmeket kaphatjuk lencsevégre.


HIRDETÉS

A Liked.hu-nál most 20 fotót gyűjtöttünk össze, amin pontosan ez történt, és öröm látni a rajtuk található boldog és különleges pillanatokat.

 1. 1 ,,Ma feleségül vettem életem szerelmét."

  8c6dab5345838bd78ab6f10cb8

 2. 2 ,,A barátom 3200 km-re költözött otthonról, és itt nem tud földimogyorót szerezni. A születésnapján a szülei egy egész zacskónyit küldtek neki. Soha nem láttam még ilyen boldognak."

  ecb71656ec8dadbafdef40ab8a

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
 3. 3 ,,Két évig más emberek lakásán aludtam, de végre megszereztem az első saját szobámat és ágyamat."

  f33eab56e487fcc999f6531852

 4. 4 ,,A nagymamám egy "kis" adag strimbolit rendelt."

  bf20405ff889ad4882260d68d6

 5. 5 ,,Kilenc év kemény munka után megszereztem a fekete övet a karatéban."

  e54c035461a4d297dff9840908

 6. 6 ,,Bemutatom az új kutyámat, Odin-t."

  18408354ac9ef22735d462a386

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
 7. 7 ,,Két évig béna voltam, de ma ismét fel tudok állni."

  1f9322571cb5fc3ef7062b5ab9

 8. 8 ,,Az egész életemben Pókember szerettem volna lenni. Ma megvettem magamnak ezt a ruhát, és egyszerűen nem akarom levenni."

  61d97d55ae893ee9a42f1569af

 9. 9 ,,Tegnap készítettem ezt a fényképet a naplementében. Soha nem tetszett a bőröm és depressziós is voltam miatta, de most végre szeretem magam."

  a285ff57be9aa37622cbcd84ad

 10. 10 ,,Három perccel ezelőtt megszereztem a biokémiai és molekuláris biológiai diplomámat."

  10f7995e9cb3360bcfd50df25d

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Másolás
14
13 hozzászólás, 14 pont

Szólj hozzá!

13 comments

Tipp: a bejelentkezett felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest
 • 1 éve
  Ha már posztot töltesz fel, ne ragaszkodj az angol szöveg egy az egyben fordításához. 3 perce szerezte a srác a diplomáját? Ilyen pólóban diplomázott egy kertvárosban? Ha 3 perce kapta meg postán, az már más. Gondolkodj... 
 • 1 éve
  Valóban nem kell a fordítóprogram által felkínált első lehetőséget elfogadni, meg kell nézni a képet is. Az a mogyoró nem zacskóban, hanem zsákban van.
 • 1 éve
  Ez is: "A barátnőm és én ma megcsináltuk az első ultrahang fotót a születendő gyermekünkről." Ti megcsináltátok? Hát ügyesek vagytok.
 • 1 éve
  Én amúgy sem értem ezeket... "Ma feleségül vettem életem szerelmét" - hát lehet, de nem tűnik valami boldognak. Az a tetkó meg olyan rusnya, hogy az elmondhatatlan, mintha egy rágóból szedte volna ki. "A barátom 3200 km-re költözött otthonról, és itt nem tud földimogyorót szerezni" - miért, hova költözött, a Holdra? Hol nem lehet földimogyorót venni? Még csak nem is egy drága dologról van szó. "Soha nem tetszett a bőröm és depressziós is voltam miatta, de most végre szeretem magam." - miért is? A csajnak semmi baj a bőrével, mitől volt depressziós? "Ma eljegyeztek" - adj hálát az Istennek, ezzel a ragyás fejjel meg a gusztustalan fogaiddal. Ezt megcsókolni?! "Ma végre olyan színűre festettem a hajam, amiről már 2 éve álmodok" - nem irigylem, 2 éve rémálmokkal küzd. 15-ös csávót lefosták a gólyák, vagy mi az a fehér cucc a ruháján? "Ma vettem egy házat, és odaadtam anyámnak." - jahh persze. 
  • 1 éve
   Hogy te mennyire ki vagy akadva, ez már vicces. Te egy képről meg állapítottad hogy nem boldog. A tetkójához meg szerintem nincs semmi közöd az ő teste, az ő élete, olyan tetkót csinál amilyen neki tetszik. Utazz el oda ahova ő, és te is meg tudod attól mert ott lehet kapni földimogyorót ahol te vagy az nem azt jelenti, hogy lehet mindenhol. Tudod nem mindenki azt nézi hogy mennyire vagy ragyás meg stb de persze te biztos tökéletes vagy. Az, hogy neked nem tetszik a haja attól neki még ugyanolyan szép, nem mindenkinek az tetszik ami neked ettől egyáltalán nem rémálom. A 15-ös "csávó"-nak a ruhája olyan, közelíts rá és jobban látod. Meg az hogy ja persze, mindenki magából indul ki, sosem tudhatod milyen a másik ember! Mindent jobban tudsz, mint azok akik a képen vannak. Ha valami nem tetszik minek nézed és olvasod el? Vagy ennyire unatkozol hogy mindenbe bele akarsz kötni? Kész vicc már néhány ember komolyan. 
   • 1 éve
    Kiegészítés: honnan gondolod, hogy nem boldog az, aki ma feleségül vette élete szerelmét? Nem is láthatod a képen, csak a feleséget :-OÉn is szoktam jelezni a hibákat (elég gyakoriak), de ennyi értelmetlen kötözködés és mások sértegetése túlmegy minden határon.
    • Igen meg inkább izgatottnak tűnik mint boldogtalannak, az pedig teljesen normális ilyenkor. 
 • 1 éve
  Tényleg mindenbe beleköttök! Örüljetek neki hogy van egy oldal ahol nem borzasztó és szörnyű dologot olvashatsz.
Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

Küldd el egy barátodnak!