HIRDETÉS

14 ember, aki rájött valamire, ami örökre megváltoztatta a szeretteivel szembeni hozzáállását

Számos tanulmány és statisztika szerint nap mint nap hazudunk. Néha apróságokat, néha hatalmasakat. A hazugságaink legtöbbször a rokonainkat, barátainkat és a párunkat érinti. Természetesen néha így is felbukkan az igazság – például, ha valaki talál valamit, amit nem lett volna szabad megtalálnia.


HIRDETÉS

A Liked.hu-nál most pontosan ilyen emberek történeteit gyűjtöttük össze, és előre figyelmeztetünk: némelyiktől közülük könnyen könnycsepp szökhet a szemünkbe, míg másoktól hangos nevetésben törhetünk ki.

 1. 1 ,,Anyám mindig azt mondta, hogy apám egy gonosz ember, ezért bűnösnek éreztem magam, amikor találkoztam vele. Mikor apu meghalt, szétválasztottam a dolgait, és rájöttem, hogy néha nem vásárolt ételt, csakhogy pénzt adhasson nekünk.”


  ,,A bal oldali kép az első karácsonyomkor készült, a jobb oldalin apám és a fiam látható."

 2. 2 ,,Amikor nagyapám elhunyt, megtaláltuk a naplóját. Nem tudtunk ellenállni a kísértésnek, úgyhogy beleolvastunk. Kiderült, hogy élete utolsó éveiben borzasztóan hiányzott neki a nagymamám, és szörnyen magányos volt. Nekünk fogalmunk sem volt erről.”


  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
 3. 3 ,,Két évig voltam együtt egy lánnyal. Egyszer véletlenül megnyitottam az egyik üzenetét, amiben egy elég intim beszélgetést folytatott valakivel. Kiderült, hogy ez a fickó egy házas barátom volt, akit én is évek óta ismertem.”


 4. 4 ,,21 éves voltam, amikor beleszerettem egy 28 éves srácba. Egyszer véletlenül megtaláltam az útlevelét a szekrényben. Kiderült, hogy 38 éves volt, és végig hazudott nekem, mert attól félt, hogy nem akarok randizni egy ilyen „öregemberrel”.”


  ,,Megbocsájtottam neki és 7 évvel később megszületett az első közös gyermekünk."

 5. 5 ,,8 éves koromban találtam egy ajándékos dobozt anyám táskájában, amire az volt írva: „gumitermék”. Lesokkolt. Később megkaptam ezt a dobozt karácsonyra. Szerencsére ez volt benne, és nem valami más…”


  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
 6. 6 ,,Megtaláltam anyám régi levelét, amiből kiderült, hogy nem tudta fizetni a kedvenc trombitám bérleti díját, és a hangszerbolt tulajdonosa ezért elengedte a bérleti díjat.”


 7. 7 ,,Felújítottuk nagyapám alagsorát, és ettől az üzenettől olyan érzésem lett, mintha most is előttem állna és ordítozna velünk."


  ,,Tönkretettétek a kemény munkámat, Ti hülye s*ggfejek! 1975”

  Még nincs vége, a lista a következő oldalon folytatódik!

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Másolás
22
3 hozzászólás, 22 pont

SZÓLJ HOZZÁ!

Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

Küldd el egy barátodnak!