HIRDETÉS BEZÁRÁS
Filmek és TVSztárok és celebek

Így néznek ki a „Feketék fehéren” című film sztárjai ma, 16 évvel a film után

  Vannak olyan filmek, melyek hosszú évek vagy évtizedek után is újra és újra leadnak a tévében, mivel azok története és cselekménye még a századik alkalommal is hangos nevetést vált ki a nézőkből. A 2004-ben megjelent Feketék fehéren című film például éppen ilyen. Bármilyen hihetetlen is, de már 16 év telt el a film premiere óta, szóval joggal merülhet fel a kérdés, hogy vajon mi történhetett azóta a színészekkel?

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál most megmutatjuk, hogy mennyit változtak kedvenc színészeink az elmúlt 16 évben, és hogy mi történt velük ezalatt.

  1. 1 Shawn Wayans (Kevin Copeland)

   Shawn Wayans

   Korábban Shawn Wayans-t leginkább a Horrorra akadva című horror-vígjátékokból ismerhettük, ahol egyébként (akárcsak a Feketék fehérenben) a bátyjával, Marlon-nal közösen szerepelt. A két testvérnek azóta is sok közös produkciója volt, Shawn azonban ma már inkább stand-up komikusként vállal élő fellépéseket.

  2. 2 Rochelle Aytes (Denise Porter)

   Rochelle Aytes

   Mielőtt Rochelle Aytes feltűnt volna a Feketék fehérenben, olyan sorozatokban játszott, mint a The Outer Limits és a Szex és New York. 2007-ben feltűnt a Fox Drive című sorozatában, utolsó népszerű alakítása pedig "A megtisztulás éjszakája" című filmben volt.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  3. 3 Jaime King (Heather Vandergeld)

   Jaime King

   Jaime King-gel azóta találkozhattunk a Sin City-ben és annak 2014-es folytatásában is, de olyan filmekben is feltűnt, mint például a Csillagok háborúja: Klónok támadása.

  4. 4 Brittany Daniel (Megan Vandergeld)

   Brittany Daniel

   Brittany Daniel-nek nem volt túl sok filmes szerepe az elmúlt 16 évben, ennek egyik oka, hogy majdnem végig, 2006-tól 2015-ig a The Game című sorozatban szerepelt. 2020-ban a "#blackAF" című sorozatban játszik.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  5. 5 John Reardon (Heath)

   John Reardon

   John Reardon csatlakozott a Wayans testvérekhez, melynek eredményeképpen ő is feltűnt a Horrorra akadva 4. részében. Ezt követően feltűnt a Tron: Örökség című 2010-es filmben, majd 2014-ben az Odaát című sorozatban. 2019 óta az osztrák-olasz Hudson & Rex című sorozatban szerepel.

  6. 6 Maitland Ward (Brittany Wilson)

   Maitland Ward

   Miután feltűnt a Feketék fehéren című filmben a színésznőnek több kisebb szerepe is volt különféle televíziós sorozatokban, de később elhagyta a szórakoztatóipart.

  7. 7 Anne Dudek (Tiffany Wilson)

   Anne Dudek

   Anne Dudek pályafutása erősen felfelé ívelt a Feketék fehéren című filmben nyújtott alakítása után. 2006-ban például együtt játszott Morgan Freeman-nel a Szerepszemle című filmben. 2016-ban feltűnt a The Good Neighbor című filmben, 2017-ben pedig Az utolsó ház balra című filmben láthattuk.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

  1. 8 Jennifer Carpenter (Lisa)

   Jennifer Carpenter

   A film premierje után Jennifer Carpenter főszerepet szerzett az Ördögűzés Emily Rose üdvéért című filmben, majd fontos szerepet játszott a Dexter címá sorozatban. Olyan filmekben találkozhattunk vele, mint a Bosszúállók, a Batman vagy épp a Mortal Kombat.

  2. 9 Busy Philipps (Karen Googlestein)

   Busy Philipps

   Busy a film után olyan szerepeket kapott, mint A boldogító talán vagy például a Nem kellesz eléggé. Sok romantikus vígjátékban játszott az évek során, de több híres sorozatban is megfordult, például az Így jártam anyátokkal című sorozatban és a Vészhelyzetben.

  3. 10 Jessica Cauffiel (Tori)

   Jessica Cauffiel

   Jessica Cauffiel sokáig aktív maradt még a film után, ám a Feketék fehéren című filmben nyújtott alakítása beskatulyázta őt. Fontos szerepet játszott a Doktor Szöszi filmekben, és pletykák szerint szerepelni fog a 2020-ban érkező 3. részben is. 2006 és 2007 között a Nevem Earl című sorozatban szerepelt.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  4. 11 Terry Crews (Latrell Spencer)

   Terry Crews

   Terry Crews neve és arca valószínűleg sokunk számára ismerős, számtalan filmben és reklámban találkozhattunk vele az évek során, bár legtöbben talán a szórakoztató Old Spices reklámokban láttuk őt az utóbbi időben.

  5. 12 Lochlyn Munro (Jake Harper)

   Lochlyn Munro

   Lochlyn Munro számos filmben játszott közösen a Wayans testvérekkel, így feltűnt például a Horrorra akadva sorozatban is. Lochlyn a mai napig aktív, ám az utóbbi időben inkább sorozatokban láthatjuk.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  6. 13 Frankie Faison (Elliott Gordon)

   Frankie Faison

   Frankie Faison karrierje már a Feketék fehéren című film előtt sem volt ismeretlen, szerepelt például a 2001-es Hannibál című filmben, és az azóta eltelt 16 évben is sok híres filmben találkozhattunk vele. Az utóbbi időben több HBO-nak és Netflix-nek készült sorozatban is láthattuk.

  7. 14 Marlon Wayans (Marcus Copeland)

   Marlon Wayans

   Marlon Wayans továbbra is aktív színész, legújabb filmje a Hatos ikrek. Testvérével, Shawn-nal közösen sok filmben szerepelt, és társrendező volt például a Sofia Coppola-féle On the Rocks-ban.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

9 hozzászólás
Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest
 • Maitland Ward nem hagyta ott a szórakoztatóipart, csak egy másik szegmensét űzi. ;) Egy barátom barátom mesélte. :)
 • Az feltűnt, hogy egy főszereplőhöz 2 képet is felraktatok más névvel? :)
 • Anne Dudekhez még odalehetne írni, hogy bár rövid ideig, de igen jelentős szerepe volt a Doctor House-ban :) 
  • Sokak szerint pedig egy nagyon jo vígjáték  es nem gondolom ,hogy a feketek hátrányosan lennének megkülönböztetve
   • Itt a Whitefaces esete forog fenn! Vicc volt, nagyon tetszett a film!🙂

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.