HIRDETÉS
Filmek és TVSztárok és celebek

8 film, amiben a színészek tényleg az életüket kockáztatták

  A színészek bármire képesek egy szerep kedvéért. Számukra teljesen természetes, hogy olykor hónapokig a családjuktól távol dolgoznak, vagy éppen kőkemény edzést végeznek, hogy a filmhez illő módon változtassák meg a testüket. Néha a forgatások azonban nagyon nehezek, sőt, olykor egyenesen veszélyesek is.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál összegyűjtöttünk most néhány történetet, melyek jól mutatják, hogy milyen nehéz is tud lenni olykor a színészek élete.

  1. 8 Szemfényvesztők — Isla Fisher

   3706c9596c8c2dbaa1c14a6283

   A filmben a színésznőnek ki kellett szabadulnia a ráaggatott láncokból, majd kimásznia a vízzel teli kockából. Megtörtént azonban a váratlan: a láncok összegabalyodtak, a színésznő pedig hosszú másodpercekre a víz alá szorult. A filmes csapat azt hitte, hogy Isla csak játszik, ezért senki nem sietett a segítségére. Szerencsére a színésznőnek sikerült megnyomnia a vész leeresztő gombot, így az egész kalamajka happy enddel zárult.

  2. 7 Becstelen brigantyk — Diane Kruger

   8486685a2eb7135baa25786f1c

   Quentin Tarantino filmjei mindig sok vért, verekedést és gyilkosságot tartalmaznak. A Diane Kruger színésznő által játszott szereplőre hasonlóan borzalmas sors várt. A történet szerint Christoph Waltz karakterének meg kellett őt fojtania, de Tarantino kicsit túl messzire ment, és annyira ragaszkodott az élethű fojtogatáshoz, hogy Diane Kruger végül valóban elvesztette az eszméletét forgatás közben. Szerencsére semmilyen komolyabb következmény nem történt.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  3. 6 Halj meg máskor — Halle Berry

   51b89c57e98b89ec4e58f5d20e

   A Halle Berry-vel forgatott szerelmi jelenetek során Pierce Brosnan megpróbált viccelődni kicsit a hangulat oldása végett. Az egyik jelenetben a színésznő gyümölcsöt eszik, majd megcsókolja Pierce-t. Halle Berry igyekezett csábító lenni, ám váratlanul a torkán akadt a füge, és fulladozni kezdett. Pierce gyorsan cselekedett és Heimlich-fogással megmentette a színésznőt. Később a színésznő így nyilatkozott az esetről:

   ,,Ott volt mellettem, és mindig is az egyik kedvenc emberem marad az egész világon."

  4. 5 Breaking Bad — Aaron Paul

   286d895ba8af1fa2c71ca600a0

   Az egyik terepen forgatott jelenetnél Paulnak várnia kellett. A lövöldözés nem éppen a tervek szerint alakult, ezért a színész úgy döntött, hogy nem vár tovább, hanem inkább odamegy a rendezőhöz, és megkérdezi tőle, hogy improvizálhat-e kicsit. Rögtön azután, hogy Paul elment a számára kijelölt várakozási helyről, egy hatalmas szikla zuhant a helyére, ahol állt, ami olyan erővel csapódott be, hogy az általa keltett széllökés még a vásznat is letépte a forgatáson.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

One comment -

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.