HIRDETÉS BEZÁRÁS

20 rajzfilmes tény, amin átsiklott a figyelmünk

Több van bennük, mint gondoltuk.
Szólj hozzá

  Amikor tizedszerre nézel meg egy filmet, elkezdesz észrevenni olyan apró részleteket, amik eddig elkerülték a figyelmed a korábbi 9 megtekintés során. Őszintén szólva, az animációs filmek tele vannak felfedeznivalókkal, mivel tele vannak meglepetésekkel. Valószínűleg sosem fogjuk észrevenni az összes apróságot, amit a készítők elrejtettek a filmjeikben, de legalább van okunk arra, hogy nyitott szemmel figyeljünk, amikor újra és újra megnézzük a kedvenc rajzfilmjeinket, még akkor is, ha már kívülről tudjuk az összes jelenetet.

  HIRDETÉS

  Egyes emberek észrevettek néhány apró részletet a népszerű animációs filmekben, és mi itt a Liked.hu-nál alig várjuk, hogy megosszuk veletek a legmeglepőbb felfedezéseket.

  1 A Merida, a bátor (2012) című filmben Merida egyik kilőtt nyílvesszője megvágja az arcát, amikor kilövi.

  Rajzfilmes dolgok 019

  2 A Bébi úr (2017) című filmben, amikor Timnek kishúga születik, a pizsamáján lévő szám 01-ről 02-re változik. Ez azt jelzi, hogy már nem ő a szülei első számú prioritása.

  Rajzfilmes dolgok 018
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  3 Az Oroszlánkirály (1994) című filmben Zazu azt mondja, hogy Mufaszából gyönyörű szőnyeg lenne. Pontosan így jelenik meg Herkulesben (1997).

  Rajzfilmes dolgok 017

  4 A Toy Story (1995) című filmben Sid házában a szőnyeg mintája pontosan megegyezik a Ragyogás (1980) című film padlójának mintájával.

  Rajzfilmes dolgok 016

  5 Az Oroszlánkirály (1994) című filmben Simba, amikor kisujját feltartva eszik, az a királyi származására utaló kifinomult modort mutat.

  Rajzfilmes dolgok 015
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  6 A Kis hableány (1989) című filmben, amikor Ariel megmenti Eriket, hátulról éri a fény, így a haja sötétnek tűnik. Később Ursula barna hajú lánykává változik, pontosan olyannak, amilyennek Eric Arielt látta.

  Rajzfilmes dolgok 014

  7 Az Anasztázia (1997) című filmben, a jelenetben, ahol a lány táncol az elhagyatott palotában, ő az egyetlen, akinek tükröződése van a padlón, mivel ő az egyetlen valós személy a teremben.

  Rajzfilmes dolgok 013

  8 A Harmadik Shrek (2007) című filmben, amikor kinyílik Fiona titkos ajtaja, az apja szobra megcsókolja egy ló fenekét.

  Rajzfilmes dolgok 012
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  9 A L’ecsó (2007) című filmben Remy látja, ahogy egy férfi megcsókol egy nőt, miután a nő azzal fenyegeti, hogy lelövi. Később, amikor Colette dühös lesz, Remy Linguinit megcsókoltatja vele, ugyanazt a trükköt alkalmazva, hogy megnyugtassa.

  Rajzfilmes dolgok 011

  10 A Herkules (1997) című filmben Zeusz szobra mosolyogni kezd, miután megismeri Herkulest.

  Rajzfilmes dolgok 010

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

  11 Az Fel! (2009) című filmben a színek Carl hangulatát és hozzáállását tükrözik.

  Rajzfilmes dolgok 009

  Amikor Carl ül és gyászolja feleségét, Ellie-t, a színek hidegek és sötétek. Ez tükrözi a mély szomorúságát és a gyászt. De amikor megtalálja a könyvben Ellie képeit és a tőle származó üzenetet, a színek hirtelen felderülnek. Ez a meleg színekben megjelenő derű Ellie iránti mély és tartós szeretetét, a vele való kapcsolatának melegségét és a vele töltött boldog időkre való emlékezést tükrözi.

  12 Az Aladdin (1992) című filmben ez az a pillanat, amikor Jázmin hercegnő végre meggyőződik róla, hogy Ali herceg valójában Aladdin. Jázmin ugyanis pontosan ugyanúgy kap tőle almát, mint ahogyan a piacon, amikor először találkoztak.

  ezgif 5 1a23bbb105
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  13 A Toy Story (1995) Sid-je nem azonos a Toy Story 3 (2010) szemétszállítójával. Ez egy elterjedt rajongói elmélet, de a Pixar hivatalosan cáfolta.

  Rajzfilmes dolgok 008

  14 A Szenilla nyomában (2016) című filmben a garnélarákos zacskó az egyetlen, amely makulátlanul tiszta. Ennek oka, hogy a garnélarák egy tisztító rák, ami parazitákkal táplálkozik.

  Rajzfilmes dolgok 007

  15 A Zootropolis (2016) szereplői odáig vannak a Jégvarázs (2013) című filmért. A filmben két elefántbébit is láthatunk Anna és Elza jelmezében.

  Rajzfilmes dolgok 006
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  16 Az Aranyhaj és a nagy gubanc (2010) című filmben Rapunzel megtalálja a szülei által elengedett lámpást.

  Rajzfilmes dolgok 005

  Ez az egyetlen olyan lámpás, amin a Nap mintája megegyezik.

  17 A Szépség és a Szörnyeteg (1991) című filmben Belle beleegyezik, hogy a Szörnyeteg a kastélyában maradjon élete végéig, hogy megmentse az apját. Azonban Gastonnal nem hajlandó összeházasodni ugyanebből az okból.

  Rajzfilmes dolgok 004

  18 A Herkules (1997) című filmben, miközben Meg és Herkules a parkban sétálnak, Meget megszúrja Amor nyila. Ez szimbolizálja, hogy Meg beleszeret Herkulesbe.

  Rajzfilmes dolgok 003
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  19 A Jégvarázs (2013) című filmben Elza kastélyának színe megváltozik az érzelmei hatására. A kék a boldogságot, a piros a félelmet, a sárga pedig a haragot szimbolizálja.

  Rajzfilmes dolgok 002

  20 Az Énekelj! (2016) című filmben Mike-ot, a patkányt végül megeszi a medve, aki az egész film folyamán üldözte őt.

  Rajzfilmes dolgok 001

  A film utolsó jelenetében úgy tűnik, mintha megszabadult volna a medvétől, de a medve valójában a kocsiban van. Nem jelenik meg a színház megnyitóján, ahol a legtöbb szereplő ott van.

  Neked is van kedvenc apró részleted valamelyik rajzfilmben? Meséld el nekünk hozzászólásban, hogy mi is szórakozhassunk!

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.