HIRDETÉS BEZÁRÁS

21 alkalom, amikor a Simpson család írói Nostradamusnál is pontosabban jósolták meg a jövőt

🔥 6 hozzászólás

  Viszonylag ritka, hogy egy alapvetően szórakoztatáson és véget nem érő humoron alapuló animációs sorozat messze menő gazdasági és közéleti „próféciákkal” hívja fel magára a figyelmet, de a Simpson család készítői valahogy mindig is hátborzongatóan belenyúltak az ilyesmibe.

  HIRDETÉS

  A teljesség igénye nélkül most össze is gyűjtöttünk 21 olyan dolgot, melyet Nostradamusnál is pontosabban sikerült megjövendölnie a Simpson család alkotói csapatának.

  1. 1 A The Shard felhőkarcoló, Londonban. Ebben az 1995-ben készült jelenetben, mintha csak a 2009-ben felépült toronyház sziluettjét látnánk.


  2. 2 Donald Trump elnökké választása.


  3. 3 Gazdasági válság Görögországban.


  4. 4 Neymar sérülése a 2014-es labdarúgó világbajnokságon.


  5. 5 Németország legyőzi Brazíliát a 2014-es világbajnokságon.


   Szintén ebben a 2014-es Simpson család epizódban láthattuk, amint Németország legyőzi Brazíliát, illetve több utalást is hallhattunk a nemzetközi labdarúgó szövetség korrupciójára. Még abban az évben Németország legyőzte és búcsúztatta Brazíliát a világbajnokságról, nem sokkal később pedig a FIFA korrupciós botránya is globális méreteket öltött.

  6. 6 Bengt R. Holmström közgazdasági Nobel-díja.


   2010-ben a Simspon család egyik epizódjában egy olyan listát mutattak, melyen Bengt R. Holmström a Nobel-díjasok között szerepel. Ilyesmiről ekkor még szó sem volt, ám hat évvel később, 2016-ban Bengt tényleg megkapta a közgazdasági Nobel-díjat.

  7. 7 Az Amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökség lehallgatási botránya.


   A Simpson családról készült mozifilmben több jelenetben is láthatjuk, ahogy az NSA lehallgatja az amerikai állampolgárok telefonjait és kémkedik utánuk. Néhány évvel később Edward Snowden, az NSA egyik volt alkalmazottja robbantotta ki az ezzel kapcsolatos világ méretű botrányt.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

6 hozzászólás
Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.